Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.728)
Beoordelingen filteren
1.730 resultaten
Waardering van reizigers
852
563
215
57
43
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
852
563
215
57
43
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.730 beoordelingen
Beoordeeld op 11 december 2018 via mobiele applicatie

Leuke ligging met veel winkeltjes om het hotel,
Erg leuke eetzaal, lekker royaal en prima dinerbuffet. Prima ontbijt.
Kamers zijn goed en het bed ook, badkamer voldoende.
De gang is wat gehorig, zeker vlak bij de lift, dit komt ook omdat daar een soort vide tot boven loopt en het geluid van alle verdiepingen door klinkt.
Zwembad op het dakterras, prima om even te zwemmen , niet echt gezellig om bij het zwembad te zitten.
De luchtvervuiling van deze stad draagt ook niet bij aan een prettig verblijf buiten

Datum van verblijf: november 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 941aliv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AtalSBhargava, General Manager van Ramada by Wyndham Jaipur, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 december 2018

Beste gast,

Hartelijk dank voor uw keuze om te verblijven in Ramada Jaipur en het hotel op TripAdvisor te steunen.

Ik ben blij te weten dat je het hotel gevonden hebt met "Zeer mooie eetzaal, mooi en uitgebreid dinerbuffet. Goed ontbijt"

Het team en ik kijken ernaar uit u te verwelkomen in de hoop dat u snel weer terug zult komen!

Vriendelijke groeten

Atal Saran Bhargava
Algemeen directeur

---------------------------------------

Dear Guest,

Many thanks for choosing to stay at Ramada Jaipur and endorsing the hotel on TripAdvisor.

I am glad to know that you found the hotel with “Very nice dining room, nice and generous dinner buffet. Good breakfast”

The team and I, look forward to welcoming you back hoping you return soon !

Kind Regards

Atal Saran Bhargava
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 februari 2017 via mobiele applicatie

Dit hotel ligt in het centrum van Jaipur maar niet op loopafstand van de 'pink city'. Hotel voldoet aan de europese standaard maar is zeker geen 5 sterren niveau. Vergelijkbaar met europese ketens en zakenhotels. De kamers zijn een beetje gehorig. Service en bediening goed. Het vegetarische restaurant is prijzig maar ook heel erg goed. Prijs kwaliteit is goed.

Datum van verblijf: februari 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Rob J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AtalSBhargava, General Manager van Ramada by Wyndham Jaipur, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 februari 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Many thanks for sharing your valuable feedback on this portal.

I am glad to know that you had a nice stay at Ramada Jaipur and liked the vegetarian restaurant at the hotel.

Looking forward to welcoming you again at Ramada Jaipur.

Kind Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 februari 2016

Het Ramada is een fijn hotel, met verzorgde kamers, en een goed ontbijt. Personeel achter de receptie was gematigd vriendelijk. We waren er in het bruiloftsseizoen, dus we keken onze ogen uit, zowel in als om het hotel.

Datum van verblijf: maart 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank NyLa82
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HKSharma, General Manager van Ramada by Wyndham Jaipur, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 maart 2016
Google-vertaling

Dear Guests

Many thanks for staying with us at Ramada Jaipur and reviewing us on this forum.

It was a pleasure to have you stay with us.

We are delighted to read your positive review of our hotel.

We are so glad that your stay was comfortable and you were pleased with our services.

Our team stay committed to provide you with the unparalleled hospitality in the historical city of Jaipur..

Thank you again for making us your hospitality partner.

We look forward to welcome you again soon.


Harsh Kumar
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 januari 2016

Het is een redelijk tot goed hotel. Hele grote kamers waar je lekker je koffers makkelijk kwijt kan. De badkamer is een beetje beschimmeld. Daaraan zie je dat een renovatie wel noodzakelijk is wil het hotel blijven meedoen. Het ontbijt is matig. Geen vers fruit wat wel jammer was. Ook op de kamer was geen koffie of thee aanwezig.

Datum van verblijf: december 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank AlbertKropff
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HKSharma, General Manager van Ramada by Wyndham Jaipur, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 februari 2016
Google-vertaling

Dear Sir,

We thank you for the valuable feedback and will definitely take corrective actions.

We are concerned regarding the shortcomings during your stay, which are being taken up with the concerned departments and personnel in order to take corrective measures for the future.

It was indeed a pleasure having you at the Ramada, Jaipur and we look forward to welcoming you again.

With best regards,

Harsh Kumar
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 april 2015

Prima zwembad .met uitzicht vanaf dak .mooi kamer met prima verlichting geweldig ontbijt met veel keuzes. Op loopafstand een onderdompeling in volkswijk met vuil koeien buffels en veel kleine winkeltjes

Kamertip: ver uitzicht is mogelijk
Datum van verblijf: februari 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Theodoor B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HKSharma, General Manager van Ramada by Wyndham Jaipur, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 april 2015
Google-vertaling

Dear Guest,

Greetings from Ramada, Jaipur!

We are very grateful for complimenting the services and facilities of Ramada Jaipur.

Positive feedback from our precious guests is always a strong motivation to all of us to continuously provide a high level of services to our guests at Ramada, Jaipur!

We thank you once again and look forward to welcoming you back and assurance of a better experience in the future.

With very best regards,


Harsh Kumar
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken