Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.612)
Beoordelingen filteren
2.612 resultaten
Waardering van reizigers
1.369
851
221
93
78
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.369
851
221
93
78
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.612 beoordelingen
4 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel. Niet ver van de luchthaven verwijderd.
Attente bediening.
Kamers royaal en schoon.
Prima ontbijt. Zeer uitgebreid.
Avondeten in buffetvorm of a la carte. Voldoende keus.
Nagerechten buffet erg lekker.

Verbleef: oktober 2016, reisde voor zaken
Bedank carin r
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 augustus 2016 beoordeeld

zeer vriendelijke service - heel aangename check-in, zelfs na middernacht.
klanten service voor boekingen van taxi en toeristische tour - zeer correct en behulpzaam
ontbijt was zeer gevarieerd, alles voorzien
hotelkamer... ruim en proper

  • Verbleef: augustus 2016, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank CerJohan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 juli 2016 beoordeeld

prima hotel met o.a. een zeer goed a la carte restaurant, in de buurt is niet veel te zien,maar wel goede start vanaf vliegveld.
De stad is zo enorm en indrukwekkend je moet toch een auto tot je beschikking hebben.

Verbleef: april 2016
Bedank Henk v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 februari 2016 beoordeeld

Omdat we voordat we naar huis door konden vliegen een dagje moesten overbruggen hebben we hier een kamer geboekt zodat we nog even lekker konden douchen, eten en wat uitrusten.
Het hotel ligt op ca 10 minuten van het vliegveld en we kwamen hier in de loop van de middag aan en dachten even gauw in te checken. Dat liep helaas even anders en duurde uiteindelijk bijna 3 kwartier. Over de kamer kan ik alleen maar zeggen, keurig, niks op aan te merken. In de diverse restaurants kun je prima en zeer gevarieerd eten en het personeel is allemaal even vriendelijk en behulpzaam.
Om middernacht moesten we weer uitchecken en ook dit was helaas weer een drama wat wederom bijna 3 kwartier moest duren. Vraag me niet waarom, maar dit is absoluut iets wat beter moet en helemaal niet past bij dit hotel.

Kamertip: We hadden 6 kamers op verschillende verdiepingen maar deze waren allemaal prima
  • Verbleef: februari 2016, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Anton_van_G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 mei 2015 beoordeeld

  • Verbleef: mei 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Radisson Hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Meer beoordelingen bekijken