Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.658)
Beoordelingen filteren
2.658 resultaten
Waardering van reizigers
1.392
825
260
103
78
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.392
825
260
103
78
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.658 beoordelingen
29 december 2017 beoordeeld

Wat een rust in dit hotel, we waren er eind november en op doorreis. 2 Nachten hebben we hier gelogeerd. De room-service was perfect. Het eten was heerlijk in de Dhaba. Echt een aanrader in New Delhi. Een oase van rust in deze heel drukke stad.

Verbleef: november 2017
Bedank Louise H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TheClaridges, General Manager van The Claridges New Delhi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 januari 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

We thank you for choosing to stay with us and for sharing your personal experience in this review.

It is always our endeavor to offer our guests efficient and professional services, and we are glad that you liked the hotel and enjoyed the services. We feel truly encouraged by your review and assure you of our continued efforts to innovate and bring to you and all our guests, similarly enriching and inspiring experiences.

We hope that you will return again, do allow us the pleasure to serve you.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2016 beoordeeld

Oase van rust in het drukke Delhi. Prima lobby en mooi zwembad.
We hadden 2 kamers 1 in oude deel, die was wat klein. En de andere kamer was in het nieuwe gedeelte en was super groot en ruim opgezet. het makt dus uit welke ervaring je hebt in welke kamer je zit. zwembad is heerlijk en schoon. Restaurant is heel goed maar ook erg prijzig.

Kamertip: Nieuwe gedeelte zijn de kamers groter.
  • Verbleef: juli 2016, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank JiriMoonen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TheClaridges, General Manager van The Claridges New Delhi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for the wonderful review and the perfect rating. Nothing matches the feeling of exceeding expectation level of our guests. The Claridges Pool and restaurantare indeed a great asset to our hotel and we are grateful for your feedback on them.It was a great pleasure in serving you and we look forward to welcoming you back to the hotel for a splendid experience.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 maart 2016 beoordeeld

Enorme vriendelijke mensen al van bij aankomst in het hotel, dadelijk kwam er iemand op de bagage te dragen en naar je kamer te brengen. Onze kamer was een kamer gelegen in de nieuwe vleugel en was enorm groot en zeer luxueus met de modernste domotica. Alles was zeer clean en er waren flesjes water voorzien om je tanden te poetsen etc.
Het enige minpunt aan dit luxueuze hotel is dat de prijzen van drank en maaltijden enorm duur zijn, dit wil zeggen, duurder dan de prijzen die wij gewoon zijn in België, volgens mij zijn de prijzen afgesteld op de vele Amerikaanse toeristen die naar India reizen.

Kamertip: vraag een kamer in de nieuwe vleugel
  • Verbleef: maart 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Linda G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TheClaridges, General Manager van The Claridges New Delhi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 april 2016
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for reviewing us. Reading about your wonderful stay makes us content. We are glad that our luxurious and resplendent services made your stay with us a wonderful experience. The Claridges has always strived to offer the best of its services to all guests that stay with us. We hope to host you soon again!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 maart 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een heerlijk comfortabel hotel in Delhi! We waren bang om veel lawaai in Delhi te horen maar onze kamer was doodstil. Grote kamer met ruime badkamer en alle comfort die je je wensen kunt.
De entree en hal zijn koloniaal ingericht. Tegenover de ingang heeft het hotel een mooi terras op een grasveld waar je kunt genieten van een drankje en kunt bijkomen van de hectiek van Delhi. Op de laatste dag van onze rondreis blijven we hier weer!

Verbleef: maart 2016, reisde met een partner
Bedank Amanda B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TheClaridges, General Manager van The Claridges New Delhi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 maart 2016
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for taking time out to review us. Our hotel is located in a luxurious, plush and serene Delhi neighbourhood, which has all the elements to make your stay a tranquil escape from the chaos of the city. The Claridges has always strives to provide excellent services and offerings to our guests for a stay that is perfect in every sense. We had a great time hosting you and we would like to have you back at The Claridges soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 maart 2012 beoordeeld

5 sterren in de lobby en de ingang. Daarachter helaas heel wat minder. Restaurants zijn nog OK, maar zeer prijzig t.o.v. andere 5 sterren hotels in India. Zwembad(je) is een schande en bovendien ijskoud. Je kan bv. ook geen biertje of cocktail drinken aan het zwembad.

  • Verbleef: maart 2012, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Marc V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken