Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.841)
Beoordelingen filteren
2.841 resultaten
Waardering van reizigers
1.446
875
294
101
125
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.446
875
294
101
125
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.841 beoordelingen
13 maart 2017 beoordeeld

  • Verbleef: maart 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Aseem_Kapoor, General Manager van Hyatt Regency Delhi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 maart 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
25 februari 2017 beoordeeld

Zeer magere performance van de Hyatt groep... Slechte communicatie onderling bij het personeel, zeer irritant. Hotel is aan vernieuwing toe.. Je verwacht van deze keten beter getrained personeel, een betere persoonlijke benadering, zeker als je een kaarthouder bent.

  • Verbleef: februari 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Bedank colmore2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 januari 2017 beoordeeld

Van bij je aankomst wordt je in de watten gelegd... op een rustige manier worden alle faciliteiten en wensen uitgelegd... de front desk medewerker schrijft zijn naam op een kaartje en neemt verantwoordelijkheid voor jou persoonlijk... ongeziene klasse...
We vroegen een trip naar de Taj Mahal voor de volgende dag. Geen probleem met limo vervoer van het hotel, een persoonlijke gids, lunch s'middags in een lokaal hotel... s'avonds perfect ontvangen voor drink en diner... prachtige kamers met vederzachte bedden alles erop en eraan... vervoer naar luchthaven met limo van hotel... aparte ingang zonder veel poeha.... wij komen zeker terug... een eerste klas aanrader !!!!!

  • Verbleef: januari 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Yvo52
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Aseem_Kapoor, General Manager van Hyatt Regency Delhi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 januari 2017
Google-vertaling

Dear Valued Reviewer,

Thank you for taking out time to share detailed and positive feedback of your stay at Hyatt Regency Delhi. We are glad to note that you appreciate our concierge and transportation facilities, comfortable rooms and staff. We are enthused to know that you had a lovely stay.

Looking forward to welcome you again to make you feel at home.

Regards,
Aseem

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 oktober 2016 beoordeeld

  • Verbleef: oktober 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Aseem_Kapoor, General Manager van Hyatt Regency Delhi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 oktober 2016
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
14 september 2016 beoordeeld

tijdens een kort bezoek aan vrienden en relaties verbleven we in dit hotel.
heel vriendelijke mensen, super service, lekkere ( meerdere ) restaurants en een fijn zwembad.
New Delhi, is een "vieze" stad, waardoor dit hotel - qua ligging - niet de mooiste omgeving/uitzicht heeft, maar de service, het zwembad, de spa / massagemogelijkheden en de drankjes en eten maken het wel goed.

Kamertip: uitzicht op de tuin / zwembad is aan te raden. dit is een mooier gezicht dan in de straatjes kijken in de directe omgeving van dit hotel
  • Verbleef: september 2016, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank piet m
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Aseem_Kapoor, General Manager van Hyatt Regency Delhi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 september 2016
Google-vertaling

Dear Valued Reviewer,

Thank you for your generous feedback about Hyatt Regency Delhi. I am glad we could live upto your expectations and you enjoyed your time at the capital city. It is our constant endeavour to make sure our guests feel at home while they enjoy the services of our hotel and I am happy to learn you are fond of our food.

We look forward to welcoming you soon.

Regards,
Aseem

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken