Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 126
US$ 101
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
The Lalit New Delhi(New Delhi)
US$ 166
US$ 123
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Hotel Surya International(New Delhi)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 39
US$ 30
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Godwin Deluxe(New Delhi)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 45
US$ 34
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Amax Inn(New Delhi)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 23
US$ 19
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 112
US$ 83
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 16% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 16% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 99 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotel City Star(New Delhi)
US$ 53
US$ 45
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Grand Godwin Hotel(New Delhi)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 38
US$ 29
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
The Lodhi(New Delhi)
Gratis annuleren tot 26/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 523
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Shangri-La's Eros Hotel(New Delhi)
US$ 210
US$ 151
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (362)
Beoordelingen filteren
362 resultaten
Waardering van reizigers
63
87
93
49
70
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
63
87
93
49
70
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 362 beoordelingen
18 februari 2015 beoordeeld

We kwamen na een nachtvlucht om 8 uur in de ochtend aan, dit was geen probleem. Echter werd meneer achter de balie boos op ons omdat we geen printje hadden gemaakt van booking.com en liet ons een half uur in onze mail zoeken, terwijl hij hem zelf geprint in zijn map had zitten. Kamer was smerig, ijskoud en had geen ramen. Ontzettend veel herrie, de hele dag en nacht door. Je hoort constant een van de werknemers rochelen, hoesten en tuffen. In de hal lopen/hangen zo'n 10 mannen rond waarvan onduidelijk is of ze er werken en wat ze van je willen, niet ontspannen.
Ligging is goed, in toeristische straat en vlakbij treinstation. Restaurant op dak is ook goed te doen. Er zijn computers waar je tegen betaling gebruik van kan maken. Bagage konden we stallen.

  • Verbleef: januari 2015, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jahallo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 december 2014 beoordeeld

Op voorhand was dit de eenogige boeking die we gemaakt hadden voor onze reis door India. Het hotel ligt in het midden van Main Bazaar. Een druk en levendige buurt van New Delhi. Onmiddellijk wordt je ondergedompeld in een mix van kleuren, geuren en dieren!!
Het hotel zelf is niets speciaals. Men had geen betaalbevestiging maar in had de mail mee en er was geen enkel probleem. De kamer zelf is niets speciaals. Op het eerste zicht proper maar zeer basic. In de 3 dagen dat we er zaten hebben we er 1 kakkerlak gezien. Verder geen bovenlakens of handdoeken.
Waarom dan 3 sterren, je betaald ook niets te veel in een grootstad. 800 roupies voor een kamer met 2 is niet veel.
Je hebt boven het hotel ook een restaurant. Dit is goed. We hebben er lekker gegeten. Op de eerste verdieping is er een café. Dat hebben we ook bezocht en was ook mooi al stond de muziek er wel hard.

Verbleef: november 2014, reisde met een partner
Bedank Bruno V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 maart 2014 beoordeeld

wij kregen eerst een kamer met uitzicht op de straat, was wat gehorig, de tweede keer dat wij hier sliepen kregen wij kamer nummer 315, lekker rustige ruime kamer, op de gang. Gezellig dakterras. Hotel ligt vlak bij het station.

Kamertip: neem een kamer op de gang, dan slaap je lekker rustig. kamer 315 is ruim.
  • Verbleef: februari 2014, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ivon v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 september 2013 beoordeeld

ideaal voor backpackers - niet ver van treinstation - goed voor een laatste shoppingdag
dakrestaurant en een extra luxueus restaurant (nieuw) - bar wordt voorzien, werken zijn bezig
vriendelijk onthaal

  • Verbleef: augustus 2013, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 2005monique
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ASJ_Hospitality, General Manager van Hotel Vivek, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 november 2013
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for your review.Your valuable feedback inspires us to work harder to better serve our guest .

Hope to see you again soon..

Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
22 november 2010 beoordeeld

De Vivek Hotel heeft een goede ligging op de Main Bazar in Old Delhi.
De kamers zijn van wisselende kwaliteit, let erop dat je sommige eerst checkt voor je beslist.
En vergeet niet om een beetje op de prijs af te dingen.
De lakens zijn behoorlijk schoon en vol met vlekken.
Sommige kamers kunnen zeer lawaaierig zijn.
Ik denk dat er misschien een bepaalde insecten in het bed zitten, maar ik kan niet vinden welk soort.
De badkamer is oké.
Het personeel is niet zo charmant, maar zij zullen je helpen als je het vraagt.
Internet is beschikbaar in sommige kamers en je kunt gebruik maken Wifi - maar controleer signaalsterkte vóór het kiezen van een kamer.
Het dakrestaurant serveert erg lekker eten.
Persoonlijk heb ik genoten van de pizza.

Bedank MikaelH
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.se. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken