Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.444)
Beoordelingen filteren
3.444 resultaten
Waardering van reizigers
2.457
632
211
92
52
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.457
632
211
92
52
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.444 beoordelingen
Beoordeeld op 20 april 2018

De eerste avond hier gegeten wat een verademing was na een lange reis/.
Het is een subliem mooi gelegen hotel met schitterend terras. We hadden honger dior de jet lag en bestelde als hapje Dosa. De mooiste en meest heerlijke die we aten gedurende 3 weken India. Memorabel.
Daarna door naar het meer dan knusse restaurant. hebben er werkelijk voortreffelijk gegeten.
Bediening is top en zo ook alle entourage. Restaurant manager Rohit Prasad is een innemende man die alle tijd nam om ons een en ander over t restaurant uit te leggen
en zo enorm attent van hem om wat recept ideen door te sturen voor onze zoon die kok is. Hij liet ons beschilderingen zien in het restaurant en legde alle symbolieken uit. Het restaurant is zeer gedecoreerd maar echt de keuken is uitstekend en zo ook het personeel. Het was een feest om hier te eten. Helaas hebben wij hier nioet overnacht.
Kortom: prachtig hotel in mooie omgeving. Zeer goed personeel en heerlijk gegeten.
Het was een memorabele avond met als grote dank aan Restaurant manager Prasad.

Datum van verblijf: april 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Veronique1093555
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VijayWanchoo, General Manager van The Imperial Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 april 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Greetings of the day!

I am delighted to read your wonderful review of your recent stay at The Imperial, New Delhi. Your kind comments are a huge source of motivation for the team!

We value your patronage and look forward to welcoming you back soon.

Warm regards,

Vijay Wanchoo
Sr. Exec. VP & GM

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 april 2018

schitterend koloniaal hotel, heerlijke lunch gehad, onberispelijke service, echt uit vervlogen tijden. Omgeving, meubilair, eten, service niets op aan te merken.
Hier zou ik zeker terug gaan als ik opnieuw in Delhi ben, geen twijfel mogelijk.
Prijs is niet aan de geringe kant, maar het loont de moeite.

Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Martine B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VijayWanchoo, General Manager van The Imperial Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 april 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Greetings of the day!

I am delighted to read your wonderful review of The Imperial, New Delhi. Your kind comments are a huge source of motivation for the team!

We value your patronage and look forward to welcoming you back soon.

Warm regards,

Vijay Wanchoo
Sr. Exec. VP & GM

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 december 2016

Slechts twee nachten in The Imperial, prachtig koloniaal hotel, met onberispelijke service. Zeer mooie, grote kamer. Prachtige spa waar ik een perfecte thaise massage had. Groot zwembad en tuin, helaas tijdens ons verblijf zeer veel smog, dus stank en mist. In de middag wordt in de binnentuin een high tea geserveerd, aanrader. Royaal ontbijt buffet.

Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank tsjakka
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VWanchoo, Sr. Exec. Vice Pres. & General Manager van The Imperial Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 december 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Greetings of the day!

At the outset I would like to thank you for choosing to stay at The Imperial during your recent visit to New Delhi. Your positive comments are a source of motivation for the team.

We value your patronage and look forward to welcoming you back soon.

Warm regards,

Vijay Wanchoo
Sr. Exec. Vice Pres. & General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 oktober 2016

Prachtig oud hotel met alle gemakken van een modern hotel. Het ademt koloniale sfeer uit. Kamers zijn comfortabel, ontbijt heerlijk, mooie tuin met zwembad en veel opties voor lunch/diner en zelfs high tea (dat laatste vonden we wel overpriced).

Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank RFA_Amsterdam_NL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VWanchoo, Sr. Exec. Vice Pres. & General Manager van The Imperial Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 november 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Greetings of the day!

At the outset I would like to thank you for choosing to stay at The Imperial during your recent visit to New Delhi. Your positive comments are a source of motivation for the team.

We value your patronage and look forward to welcoming you back soon.

Warm regards,

Vijay Wanchoo
Sr. Exec. Vice Pres. & General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 oktober 2016

Prachtig koloniaal hotel op een goede locatie in Delhi (bij Connaught Square). Mooie kamers, goed en zeer uitgebreid ontbijt. Diverse restaurants en bars in het hotel, fijn zwembad buiten...als je wilt kun je je de hele dag in het hotel vermaken. Enige minpunt is de prijs; het is een tophotel en voor alles worden topprijzen gerekend (een kop koffie is net zo duur als een 3-gangen diner in de stad).

Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Diana_NL_Amsterdam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VWanchoo, Sr. Exec. Vice Pres. & General Manager van The Imperial Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 november 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Greetings of the day!

At the outset I would like to thank you for choosing to stay at The Imperial during your recent visit to New Delhi. Your positive comments are a source of motivation for the team.

We value your patronage and look forward to welcoming you back soon.

Warm regards,

Vijay Wanchoo
Sr. Exec. Vice Pres. & General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken