Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 126
US$ 99
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
The Lalit New Delhi(New Delhi)
US$ 164
US$ 129
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Shangri-La's Eros Hotel(New Delhi)
US$ 208
US$ 148
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel City Star(New Delhi)
Gratis annuleren tot 27/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 53
US$ 47
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 113
US$ 97
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Hotel Godwin Deluxe(New Delhi)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 45
US$ 34
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Grand Godwin Hotel(New Delhi)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 37
US$ 29
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel Amax Inn(New Delhi)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 23
US$ 18
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
The Lodhi(New Delhi)
Gratis annuleren tot 26/07
US$ 277
US$ 252
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (3.280)
Beoordelingen filteren
3.280 resultaten
Waardering van reizigers
2.314
616
207
92
51
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.314
616
207
92
51
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 3.280 beoordelingen
4 december 2016 beoordeeld

Slechts twee nachten in The Imperial, prachtig koloniaal hotel, met onberispelijke service. Zeer mooie, grote kamer. Prachtige spa waar ik een perfecte thaise massage had. Groot zwembad en tuin, helaas tijdens ons verblijf zeer veel smog, dus stank en mist. In de middag wordt in de binnentuin een high tea geserveerd, aanrader. Royaal ontbijt buffet.

  • Verbleef: november 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank tsjakka
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VWanchoo, Sr. Exec. Vice Pres. & General Manager van The Imperial Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 december 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Greetings of the day!

At the outset I would like to thank you for choosing to stay at The Imperial during your recent visit to New Delhi. Your positive comments are a source of motivation for the team.

We value your patronage and look forward to welcoming you back soon.

Warm regards,

Vijay Wanchoo
Sr. Exec. Vice Pres. & General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 oktober 2016 beoordeeld

Prachtig oud hotel met alle gemakken van een modern hotel. Het ademt koloniale sfeer uit. Kamers zijn comfortabel, ontbijt heerlijk, mooie tuin met zwembad en veel opties voor lunch/diner en zelfs high tea (dat laatste vonden we wel overpriced).

  • Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank RFA_Amsterdam_NL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VWanchoo, Sr. Exec. Vice Pres. & General Manager van The Imperial Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 november 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Greetings of the day!

At the outset I would like to thank you for choosing to stay at The Imperial during your recent visit to New Delhi. Your positive comments are a source of motivation for the team.

We value your patronage and look forward to welcoming you back soon.

Warm regards,

Vijay Wanchoo
Sr. Exec. Vice Pres. & General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 oktober 2016 beoordeeld

Prachtig koloniaal hotel op een goede locatie in Delhi (bij Connaught Square). Mooie kamers, goed en zeer uitgebreid ontbijt. Diverse restaurants en bars in het hotel, fijn zwembad buiten...als je wilt kun je je de hele dag in het hotel vermaken. Enige minpunt is de prijs; het is een tophotel en voor alles worden topprijzen gerekend (een kop koffie is net zo duur als een 3-gangen diner in de stad).

  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Diana_NL_Amsterdam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VWanchoo, Sr. Exec. Vice Pres. & General Manager van The Imperial Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 november 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Greetings of the day!

At the outset I would like to thank you for choosing to stay at The Imperial during your recent visit to New Delhi. Your positive comments are a source of motivation for the team.

We value your patronage and look forward to welcoming you back soon.

Warm regards,

Vijay Wanchoo
Sr. Exec. Vice Pres. & General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juli 2016 beoordeeld

Gewoonweg 5 sterren waard. Prachtig hotel in koloniale stijl, perfecte service. Heerlijke keuken. Kamers ruim en knap ingericht. Staff zeer vriendelijk en behulpzaam. Restaurants in hotel van hoogstaande kwaliteit.

  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Nancyrooms
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VWanchoo, Sr. Exec. Vice Pres. & General Manager van The Imperial Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Greetings of the day!

I am delighted to note that you had a wonderful experience during your recent stay at The Imperial. Your positive comments are a source of motivation for the team.

We value your patronage and look forward to welcoming you back soon.

Warm regards,

Vijay Wanchoo
Sr. Exec. Vice Pres. & General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 februari 2016 beoordeeld

Je boekt online een prachtig koloniaal uitziende kamer met kingsize bed van 1m80 maar... met een bedrieglijke smoes van een upgrade naar een suite beland je in een smal bedje (1m40) waar jij en je partner geen oog dichtdoen. Bij overmaat van ramp is het 's nachts zo klaar in je kamer (kunstlicht van een binnenkoer afkomstig) alsof je in een dancing zit. Als je dan de volgende morgen dat bedrog gaat aanklagen en die 350 euro voor één nachtje te veel vindt, behandelen ze u als een paria (typische mentaleit in Delhi t.a.v. vrouwen). Geen enkele bereidheid om ook maar iets aan de prijs te doen!
Bovendien heb je in dit 'business' hotel geen enkel vakantiegevoel. Veel te dure wifi, veel te dure restaurants, ze leggen er u continu voor van alles op.

  • Verbleef: februari 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
3  Bedank Forrez Marie C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VWanchoo, Sr. Exec. Vice Pres. & General Manager van The Imperial Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 maart 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for your feedback. I apologize for the inconvenience faced. I assure you that our pricing for airport transfers is competitive and as per the global standards. Your feedback will be used to enhance our products and services further.

Thank you once again. We look forward to welcoming you back soon.

Warm regards,

Vijay Wanchoo
Sr. Exec. Vice Pres. & General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken