Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.345)
Beoordelingen filteren
3.345 resultaten
Waardering van reizigers
2.833
382
80
31
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.833
382
80
31
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 3.345 beoordelingen
2 november 2016 beoordeeld

Een prachtig hotel met veel ‘grandeur’ in de diplomatieke wijk. Zeer luxueuze kamers voorzien van alle mogelijke ncomfort. Excellente service. Top Indisch restaurant (Jamavar). Internet is aanwezig, maar wel extra betalend.

  • Verbleef: november 2016, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ChrisVanRoey
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SailerLouis, General Manager van The Leela Palace New Delhi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 november 2016
Google-vertaling

Thank you and your friends for your wonderful 5 stars endorsement and giving The Leela Palace New Delhi an opportunity to be of service to you.

I am pleased to read that the grace and splendour of our young palace was liked by you along with our luxurious accommodations complimented by handpicked amenities and modern in-room technology. The palace is a house of award-winning collection of restaurants and I am happy to learn that the dining experience at Jamavar was memorable.

Team Leela looks forward to your future patronage and is excited to welcome you all back in the near future.

With best regards,
Louis Sailer,
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is werkelijk een prachtig hotel. De service is formidabel. De kamers zijn heel mooi ingericht. Het restaurant Jamavam heeft een zeer gevarieerd Indiaas menu en vermeldingswaardig is dat wij werkelijk zeer professioneel en warm door Wame Kristan werden geserviced. Wij komen zeker terug.

Verbleef: september 2016, reisde met familie
Bedank Enrico v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SailerLouis, General Manager van The Leela Palace New Delhi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 september 2016
Google-vertaling

Thank you so much for a glowing 5 stars endorsement of The Leela Palace New Delhi and being our guests.

I am very pleased to read that your time was well spent with us and that the dining at Jamavar enlivened your dining experience. Team Leela values your recognition as much as the future patronage and looks forward to many more opportunities of welcoming you back to ‘your palatial home’ in Delhi.

With kindest regards,

Louis Sailer,

General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtig hotel, alles goed verzorgd, netjes, uiterst beleefd personeel.
Mooie, ruime kamers voorzien van zitjes, goede bedden, koelkast koffie/thee faciliteiten.
Badkamer heeft een ruime douchen apart bad. Leuk was de doorkijk vanuit badkamer naar de kamer, deze is elektrisch te openen of te sluiten.
Ook geen zielig gedoe met handdoeken, gebruikt is nieuw, meerdere keren per dag lijkt het zelfs.
Diverse restaurants aanwezig, de drie die ik bezocht heb zijn uitstekend!

Verbleef: juni 2016, reisde voor zaken
Bedank Jan G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SailerLouis, General Manager van The Leela Palace New Delhi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juli 2016
Google-vertaling

Thank you for sharing a five star review of your recent stay experience at The Leela Palace New Delhi.

I am happy to read that our luxurious accommodations clubbed with hand-crafted amenities and Pan India’s best equipped bathrooms scored high on your list. The Leela has earned a distinction of having the largest sized accommodations and bathrooms in the capital.

Led by a team of highly skilled chefs and culinary professionals, the palace is a celebrated gourmet destination in the city offering elevated dining experiences.

It’s a pleasure to know that our attentive and warm staff services met with your expectations. Team Leela and I look forward to welcoming you back to the palace in the near future.

With warmest regards,

Louis Sailer,

General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 april 2016 beoordeeld

Wat een paleis is dit hotel. Echt super. Had de airport service geboekt, en de BMW met chauffeur stond klaar bij aankomst midden in de nacht. Vlotte incheck en naar de prachtige kamer. 2 Goede bedden, ruime badkamer met bad, aparte douche en toilet.
De aankleding van het hotel is super. Elke dag heel veel verse bloemen, het maakt het geheel af. Het personeel is bijzonder aardig, behulpzaam. En niet te vergeten het is er heel schoon. Ook door de security buiten krijg je een veilig gevoel, zeker voor vrouwen. Top restaurants, niet echt goedkoop, maar wel heerlijk Indiaas. De service die geboden wordt is super. Echt een aanrader in Delhi..... Misschien wel even handig om bij boeken te onderhandelen over wifi en ontbijt....

Kamertip: Bij boeken vragen om wifi en ontbijt
  • Verbleef: april 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank MariekeMa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SailerLouis, General Manager van The Leela Palace New Delhi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 april 2016
Google-vertaling

Thank you and your friends for being our guest at The Leela Palace New Delhi.

It’s a pleasure to know that your experience from the airport to the hotel was seamless and you liked our express check-in services, special décor, luxurious accommodations as well as the food and beverage offerings at our award winning restaurants.

We manage over 14000 fresh flowers everyday that enhance the beauty of the palace which in turn are given to an orphanage of our choice for petal harvesting and making vegetable dyes and holi colours.

I am glad you noted the exceptional housekeeping and security standards at the hotel.

Your kind words of praise for my team are really motivating. Your generous recommendations are much appreciated and we all look forward to welcoming you with your friends soon again.

With Warmest Regards,

Louis Sailer,

General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 maart 2016 beoordeeld

Dit hotel lijkt werkelijk op een paleis. Ik had het niet zelf gekozen want ik was er voor zaken, ik zou hier op vakantie nooit naartoe komen, want het is voor mij té luxueus, ik hou eerder van authentieke huiselijke sfeer. Echter, op het hotel valt niks aan te merken. Bij het binnenkomen word je verwelkomd met een bloemenkrans en krijg je een rode stip op je voorhoofd. De inkomhal is indrukwekkend, grootse kroonluchters, wandtapijten, marmeren vloeren, fluwelen zeteltjes... Alles is overbeladen met luxe. Er wordt zelfs een parfum verspreid. De kamers zijn ruim, vooral de badkamer is heel groot, met gigantische spiegels. je kunt in bad naar tv kijken als je dat wil. Voor wie van overdreven luxe houdt is dit the place to be.

  • Verbleef: januari 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Kristien S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SailerLouis, General Manager van The Leela Palace New Delhi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 maart 2017
Google-vertaling

Thank you for your generous recommendations of The Leela Palace New Delhi and being our guest. I am happy to read that our beautiful palace and its luxurious facilities were well received. And while the we look forward to welcoming you back we also sincerely hope you will recommend us to your friends and family who would like to sample
the grandeur of one of the most beautiful young palaces in the world and service
from the heart.

With best regards,

Louis Sailer,

General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken