Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (149)
Beoordelingen filteren
149 resultaten
Waardering van reizigers
41
61
29
13
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
41
61
29
13
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 149 beoordelingen
4 december 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is een aardig hotel. We vonden het ontvangst bij de receptie met tralies wat minder sympathiek. Het personeel kwam afstandelijk over.
De kamer was prima, goede bedden en airco, goede badkamer en een ontbijtbuffet met uitzicht.
Voor een of twee nachtjes een prima
hotel.

Verbleef: november 2015, reisde met een partner
1  Bedank vuurvliegske
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 november 2014 beoordeeld

Rustig gelegen aan het eind van de hoofdstraat, maar alles nog makkelijk aan te lopen. Het is een prachtig oud koloniaal gebouw. Kamers zijn prima met goede bedden en basic badkamer. Voor algemeen gebruik is er een groot balkon aan de voorkant met mooi uitzicht over het water en de hoofdstraat. Hier wordt ook het ontbijt geserveerd. Dit is eenvoudig en in buffetvorm.

  • Verbleef: oktober 2014, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Jeanine-UH
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 mei 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

1 van de oudste gebouwen in bocas maar erg goed onderhouden. Grote kamer, badkamer wat klein dus ik had het bad eruit gehaald aangezien er toch geen stop was om hem te vullen!! Alleen wifi op het balkon, maar hier zat je graag om van het uitzicht te genieten. Personeel is vriendelijk en professioneel. Ontbijt was wel magertjes qua aanbod. Locatie is top, in hoofdstraat, watertaxi voor de deur en supermarkt ernaast. Huur een fiets in bocas en fiets naar de stranden aan de oostkust, bij restaurant in playa buff krijg je de beste wraps die ik ooit heb gehad. Pas wel op dat je niet helemaal langs oostkust op fietst, want dit is niet te doen met een fiets om bij de verlaten stranden te komen.....en wij kunnen het weten, huur een quad!!!!

Verbleef: mei 2014, reisde met een partner
Bedank Rick G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 februari 2014 beoordeeld

Rustig gelegen hotel, sfeervol historisch gebouw, vrij kleinschalig, ontbijtbuffet niet uitgebreid maar aanvaardbaar met onder meer vers fruit, eenvoudige maar propere kamers, kamerbalkon zonder stoelen. Alles ligt binnen loopafstand. Prettig zitten op het grote hotelbalkon (waar ook het ontbijt geserveerd wordt) met uitzicht over de dorpsbedrijvigheid. Jammer van de ongeïnteresseerde en koele ontvangst.

Verbleef: februari 2014, reisde met een partner
Bedank ikkeherman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juli 2013 beoordeeld

NEDERLANDS
Dit hotel bevindt zich in het centrum van Bocas. Het personeel is vriendelijk en de bedden waren goed. Helaas was het ontbijt zeer karig. De douches waren meestal koud en we hadden lawaaierige buren. Overigens was het wel een mooi gebouw en er was wifi.

ENGLISH
This hotel is located in the centre of Bocas Town. The staff is friendly and the beds were comfortable. Unfortunately, the breakfast was poor and the showers weren't always warm. The neighbours were noisy, but the old building looked nice and there was a wireless internet connection.

  • Verbleef: juli 2013, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 123Fabian321
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken