Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goede prijs-kwaliteit ”
Beoordeling van Ranithu Restaurant

Ranithu Restaurant
Geclassificeerd als nr. 5 van 61 Restaurants in Sigiriya
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 6 - US$ 25
Gegevens restaurant
26 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het restaurant ziet er misschien niet zo fancy uit maar het was top eten voor zeer weinig geld (onze gerechten: chicken noodles en kotthu). Daarnaast zijn het zeer vriendelijke mensen!

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Joris B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (71)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 71 beoordelingen

26 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Klein tentje met plastic stoeltjes. Het heeft daardoor juist z’n charme. Het eten is goedkoop en zeer goed. Erg vriendelijk eigenaar en personeel. Willen alles betekenen voor hun klanten.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Iris D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 maart 2018 beoordeeld

Een keer lekker gegeten voor weinig geld. Tweede avond viel tegen. Veel minder. Te hard gebakken kip en restjes fruit. Jammer deed de eerste avond in het niet vallen.

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank www1232013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben gisteren genoten van ons bezoek aan het Ranithu restaurant!
We hebben de overheerlijke curry gegeten, en dat voor maar €4!!
Hele aardige eigenaar, die je zeker in de watten legt!

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Yoran v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 september 2017 beoordeeld

Erg vriendelijk personeel,heerlijke achtergrondmuziek, beperkt aantal tafeltjes maar fantastisch eten voor weinig geld. En wil je bier dan heeft hij een speciale oplossing;-)
Zeker de moeite waarde als je inde buurt zit

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank fredhoeberichts
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ranithu Restaurant bekeken, bekeken ook

 
Sigiriya, Centrale Provincie
Sigiriya, Centrale Provincie
 
Sigiriya, Centrale Provincie
Sigiriya, Centrale Provincie
 

In Ranithu Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding