Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (633)
Beoordelingen filteren
634 resultaten
Waardering van reizigers
276
240
74
27
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
276
240
74
27
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 634 beoordelingen
5 maart 2018 beoordeeld

Kleinschalig parkachtig resort. Ruime kamer mer prima bedden, zitje en mooie badkamer. Prachtige tuin met uitzicht op het water. Prima ontbijt. We verbleven slechts één nacht op onze rondreis dus hebben niet alle faciliteiten uit kunnen proberen.

Verbleef: januari 2018, reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank mmarcus2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MIM N, Chief Operating Officer van Deer Park Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 maart 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Greetings from Deer Park.

We would like to take this opportunity to thank you for choosing Deer Park and for taking time to review us on TripAdvisor.

The team is super happy to see review and wish you had spent a few more days

We thank yo once again for rating us.

Warm Regards

Chief Operating Officer

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk hotel gelegen aan het Geritale Meer met eveneens mooi zicht op het meer. Aangenaam onthaal. Vriendelijk personeel. Het hotel op zich is zeer mooi gelegen in de natuur. Volop zen. Lekker avondeten. Ontbijt is niet echt super. Kan zeker beter zoals de croissants. Als je water vraagt bij het ontbijt dan moet je dit bijbetalen, meestal in dit soortgelijke hotels is er water op het ontbijtbuffet voorzien. Vind ik persoonlijk niet kunnen. De kamers beschikken over het nodige comfort. Badkamer van de kamer is deels buiten. Is wel even aanpassen. Geen ongedierte gezien in de kamer of badkamer. Let wel, kleine warmwaterboiler ( 100 L), te klein voor drie personen te kunnen douchen. Echt een minpunt is dit. Haardroger was in onze kamer stuk. Er lopen wel gekko's en/of hagedissen in de kamer. Deze beestjes doen je niks. Al bij al zeker te doen. Leuk zwembad. Een aanrader. Er lopen ook apen in dit hotel rond. Het hotel grenst aan een natuurpark. Opgelet de eerste treden in het zwembad zijn glibberig aan de lijve ondervonden!

Verbleef: december 2017, reisde met familie
Bedank Kristiaan M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MIM N, Chief Operating Officer van Deer Park Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 januari 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Greetings from Deer Park.

We would like to take this opportunity to thank you for choosing Deer Park and for taking time to review us on TripAdvisor.

At Deer Park, we are committed to delight our guest

Once again thank you again for choosing Deer Park and may we kindly request you to contact us before planing your next trip to the Cultural Triangle so that we could make your stay even more memorable.

Warm Regards
Chief Operating Officer

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2017 beoordeeld

Prachtige locatie, wel eigen transport nodig voor Sigiriya, Polonnawaru en het nabijgelegen wildreserve. Erg smaakvol terrein.
Vooral de huisjes rond het zwembad zijn prachtig gelegen (wij hadden het geluk een upgrade te krijgen, want erg rustig). Verder af gelegen huisjes zou ik wat minder blij mee zijn geweest. Huisjes worden ook nog gerenoveerd.
Mooi huisje, met half buiten badkamer en regendouche.
Heel mooi zwembad, helaas niet met uitzicht op het grote meer.
Er is maar één restaurant (volgens site vier), tenzij je de bar waar je een snack kunt halen meetelt, dan zijn het er twee.
Ontbijt oke, niet bijzonder.
Avondeten a la cart goed. Meeste gasten hebben buffet inclusief, hebben wij niet gehad.
Vriendelijk en attent personeel

Kamertip: Aan of heel dichtbij het zwembad
  • Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank StanN62
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MIM N, Chief Operating Officer van Deer Park Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 december 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Greetings from Deer Park.

We would like to take this opportunity to thank you for choosing Deer Park and for taking time to review us on TripAdvisor.

At Deer Park, we are committed to delight our guest. We must emphasis that we enjoyed serving you as much as you enjoyed our service.

Once again thank you again for choosing Deer Park and may we kindly request you to contact us before planing your next trip to the Cultural Triangle so that we could make your stay even more memorable.

Warm Regards
Chief Operating Officer

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel is in een woord perfect, het is vergeleken met Europese een koopje. Omdat het hotel zo mooi is en een van de twee zwembaden redelijk ondiep is heb ik wel binnen een uur na aankomst een stukje van mijn linker voortand afgebroken, maar dat kwam door mijn eigen toedoen . Het hotel is heerlijk rustig en een goede plek om tot een volledige ontspanning te komen.

Misschien is dit hotel wel het mooiste in Sri Lanka, een echte aanrader!

Verbleef: juli 2017, reisde met familie
Bedank Stan H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd 27 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Greetings from Deer Park Hotel.

Thank you for the comment below and we are happy to note that you have enjoyed the stay with us and we have shared your review with the staff who very super happy to hear the same.

Google Translate ;
The hotel is in a perfect word, it is compared to a European bargain. Because the hotel is so beautiful and pretty shallow of the two pools I have broken off a piece of my left front tooth after arriving within an hour, but that was my own fault . The hotel is nice and quiet and a good place to achieve complete relaxation. Maybe this hotel is the best in Sri Lanka, highly recommended!

Warm Regards
Chief Operating Officer

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Na twee reisdagen neergestreken voor drie nachten in dit complex. Ruim opgezet met leuke huisjes. Er zijn veel verschillende varianten waarbij de huisjes op de begane grond vaak een betere kwaliteit hebben. Grote mooie badkamer met goede bedden. Heerlijk om te slapen.
Het buffet wordt om 1930 geopend en het is zaak om dan ook aanwezig te zijn. Anders is er veel van het eten al op. De zwembaden zijn uitstekend en het personeel heel behulpzaam.

Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
Bedank frankbleize
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd 15 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for taking the time to review us .. I have translated your comment and have shared with the staff and their hard work has truly paid off and comments of this caliber motivates us and thank you for the same

Guest Comments ; ( Google Translation )
After perched two days trip for three nights at this complex. Spacious with nice houses. There are many different variants in which the houses on the ground floor often have better quality. Large nice bathroom with good beds. Great to sleep. The buffet is opened in 1930 and it is important to also be present. Otherwise, much of the food is already on. The pools are excellent and the staff very helpful.

Warm Regards
Chief Operating Officer

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken