Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.964)
Beoordelingen filteren
2.964 resultaten
Waardering van reizigers
1.211
1.238
362
93
60
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.211
1.238
362
93
60
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 2.964 beoordelingen
Beoordeeld op 15 maart 2018 via mobiele applicatie

Wat een ontzettend fijn hotel is dit. Het personeel is super vriendelijk en doet erg zijn best. Het ontbijt en diner zijn ook ontzettend goed. Het uitzicht vanaf het zwembad en de leuke zitjes binnen is bizar! Wij vonden het jammer na twee nachten weer door te moeten.

Verbleef: maart 2018, reisde met een partner
Bedank Francis F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Murfad S, Manager van Cinnamon Citadel Kandy, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 maart 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

It was indeed a pleasure to have you stay with us and we thank you for taking the time in sharing your reviews on Trip Advisor about your experience.

It is our constant endeavor to create a wonderful experience of warm hospitality and impeccable service for all our valued guests. We are delighted to know that you had a great experience and were happy with the facilities, services and the culinary experience provided.Once again we are extremely happy to note that we were able to make your stay a memorable one.

We look forward to your return and assuring you of our best attention at all times.

Wish you a pleasant day.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 februari 2018

Service: uitstekend. De mensen aan de front office ontvangen je met de glimlach en vullen alle persoonsgegevens zelf in. Tijdens je verblijf blijft de service van hoog niveau: ( bar, restaurant, travel operator...). Zeer gastvrij personeel dat garant staat voor een mooi verblijf.
Kamer: we namen onze intrek in kamer 268 met uitzicht op de schitterende fauna en flora rond de rivier en de hoteltuin. Kamerinrichting: 1°. salonhoekje met tweezit, zetel, tafel 2°. tv-meubel: tv-4 laden-minibar 3°. Bureau: stoel, waterkoker ( thee/koffie), papieren doekjes, spiegel, stoel, wifi 4°. meubel om valies op te leggen 5°. Bed: 2 nachttafels, 2 eenpersoonsbedden 6°. Kast: kapstokken, bergruimte, 2 legplanken, lade, kluis . Badkamer: handdoekrek, douche, WC, vuilbak, haardroger, lavabo, verzorgingsproducten. Buitenterras: tafel en 2 stoelen. Airco + ventilator ( in Kandy kan het extreem warm zijn).
Locatie: rustige ligging aan de Mahawelirivier . De natuur is er zo mooi dat Kandy een filmlocatie was voor de film " Indiana Jones and the Temple of Doom". Een absolute aanrader is een bootexcursie voor 1 uur die je voor 4.000,00 LKR kan reserveren bij de travel operator in het hotel. Wij reserveerden via het hotel een tuk-tuk ( 30' naar het stadscentrum) voor de prijs van 500,00 LKR per rit. Hij komt je op het gewenste uur terug oppikken. Wij kozen om dit te regelen via het hotel omdat je dan zeker bent niet met een charlatan te maken te hebben. Opmerkelijk is dat 's avond massa's "fruitbats" ( vleermuizen) boven de rivier vliegen.
Voorzieningen: Lounge-bar: het is er heerlijk toeven ( wij gingen er regelmatig een "mixed fruit juice" drinken). Panoramic restaurant: uitgebreide en heerlijke buffetten; buitenterras biedt je een mooi uitzicht op de rivier. Cafe C: om in alle rust à la carte te eten. Travel operator: biedt uitstekend advies; mooi aanbod aan betaalbare excursies.
Beviel mij het meest: de gastvrijheid en uitstekende service en het mooie kader.
Geen negatieve opmerkingen.

Kamertip: Neem een hoger gelegen kamer voor het uitzicht.
  • Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Johan D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Murfad S, Manager van Cinnamon Citadel Kandy, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 februari 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

It was indeed a pleasure to have you stay with us and we thank you for taking the time in sharing your reviews on Trip Advisor about your experience.

It is our constant endeavor to create a wonderful experience of warm hospitality and impeccable service for all our valued guests. We are delighted to know that you had a great experience and were happy with the facilities, services and the culinary experience provided.Once again we are extremely happy to note that we were able to make your stay a memorable one and we thank you for your detailed feedback.

We look forward to your return and assuring you of our best attention at all times.

Wish you a pleasant day.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 november 2017

Hotel ligt ongeveer 20 minuten rijden van Kandy vandaan. Leuke smalle weg.
Prima hotel. Ligt aan een rivier.
Kamers verzorgd met goede badkamer.
Eten is zeer uitvoerig, buffet.
Personeel zeer vriendelijk.

Kamertip: Kamer met uitzicht op rivier.
  • Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Nicole D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Murfad S, Manager van Cinnamon Citadel Kandy, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 november 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for staying with us and for taking the time to share your experience on TripAdvisor.

I truly appreciate you taking your time to write us this review. It makes us very happy to know that you enjoyed your time at our hotel.

On behalf of the entire team, we thank you for your kind patronage and we look forward to have the opportunity of welcoming you back in the near future.

Wish you a pleasant day.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 augustus 2017

Omdat ik dit hotel al vaker had bezocht en er een hele positieve ervaring mee had is de keuze tijdens onze rondreis weer op dit hotel gevallen. Een gezellig, druk, hotel. Zowel voor gezinnen als alleen gaanden. Het hotel ligt niet 'in' Kandy maar aan de rand. Je kijkt uit over een van de grote rivieren, de Mahaweli Ganga. Het hotel is schoon, de kamers ruim, het personeel heel vriendelijk en behulpzaam, een uitstekende keuken waar voor ieders smaak iets wordt klaargemaakt. Een hotel waar je waar voor je geld krijgt.

  • Verbleef: juli 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank wim562017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Murfad S, Manager van Cinnamon Citadel Kandy, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

We highly appreciate your review of the Cinnamon Citadel Kandy. We are simply delighted to note that you have enjoyed your stay and sincerely thank you for your words of praise on our services and facilities. We continue to be committed to provide you and all our guests with the highest standard of service in the industry and to that end we look forward to your continued patronage.

We hope to welcome you back to our hotel in your next visit to Sri Lanka.

Wish you a pleasant day.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juli 2017

Voor ons het 4e hotel van Cinnamon keten op onze Sri Lanka reis en wederom een plaatje. Dit hotel ligt aan een stromende rivier, grote lobby, heerlijk zwembad en vanaf het restaurant kijk je zo op het zwembad en de rivier. Eten was ook hier weer top. Wij hadden kamers in het nieuwe gebouw, alles was nieuw, mooie en schone badkamer en grote kamer met balkon en uitkijk op de rivier.

Kamertip: Vraag naar een kamer in het bijgebouw, tis even lopen maar wel prachtige grote kamers.
  • Verbleef: juli 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank peetje01
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Murfad S, Manager van Cinnamon Citadel Kandy, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for sharing your feedback following your stay at Cinnamon Citadel Kandy.

We are indeed pleased to know that you enjoyed your stay with us. While thanking you for staying with us, we certainly hope to welcome you back at our resort for yet another memorable stay.

Wish you a pleasant day.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken