Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“INTERESSANT”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van D'Villa Guest House Jaffna

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
RECEPTION The Washrooms
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
RECEPTION
The Washrooms
Typical Jaffna Food
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Privékamer, 5 badkamers, met plaats voor 2 gasten
Jaffna, Northern Province

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 21 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

cbethus
Noisy-le-Grand, Frankrijk
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 29 maart 2017 voor een verblijf in maart 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: maart 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 apr 2017
Dear Guests,
Your Satisfaction is Our Success.
Thanks for Your Stay & REVIEW.
Best Regards.
Dilan
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Annina198 ...
St. Gallen, Zwitserland
2 beoordelingen
Beoordeeld op 17 oktober 2016 voor een verblijf in september 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2016
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Echtgenoot/partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 okt 2016
Thanks Dear Respected Guests - For your Stay & For Your Review. Regards from Jaffna. Dilan
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
dkhoffman ...
Kiel, Duitsland
Niveau 4 bijdrager
35 beoordelingen
12 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 nuttige stemmen
Beoordeeld op 8 november 2015 voor een verblijf in november 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: november 2015
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
10 nov 2015
Dear Respected Guest,
Thank you for your valuable review about my Guest House.
Greetings from Jaffna.
Dilan
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
futibal
Rijsel, Frankrijk
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
Beoordeeld op 2 augustus 2014 voor een verblijf in juli 2014
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2014
Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
5 aug 2014
Dear Respected Guests,
Pleasure in having you with us and Thank You.
Regards from Jaffna,
DILAN
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Figibri
Evian-les-Bains, Frankrijk
Niveau 3 bijdrager
13 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 24 juli 2014 voor een verblijf in juni 2014
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2014
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer?
Reisgroep: En famille avec adolescent(s)
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Gezinnen met kleine kinderen
Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.