Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk Sri Lankaans gegeten!”
Beoordeling van Rithu Restaurant

Rithu Restaurant
Geclassificeerd als nr. 1 van 43 Restaurants in Dambulla
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
19 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Onze chauffeur bracht ons naar dit restaurant met het bericht dat het een tourist approved restaurant is. Het ligt aan de weg (handig als je onderweg bent van Dambulla naar Sigirya of andersom) en ziet er misschien niet uit als de andere ‘toeristen’restaurants... but don’t let it fool you. :)

Het eten was heeerlijk! Vriend bestelde een shrimp chopsey (flink portie!) en ik een mix van verschillende (groente) currys (voor slechts 750 Rupee!). Van die verschillende currys weet ik niet van alles wat het was (een groentesoort was me echt onbekend en de kokos had ik niet herkend in een ander gerecht) maar het smaakte me heel goed!

Datum van bezoek: april 2018
Bedank N6813SGlaurav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (288)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 288 beoordelingen

1 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een keer buffet en een keer a-la-carte. Beide keren goed, smaakvol en complete lunch voor weinig geld. Het ligt langs de weg naar Sigirya, dus in de buurt van de beroemde rots. Geen speciale koffie, maar wel een lekker ijsje.

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank gerwink2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Omdat deze plek op nr1 stond hadden we hoge verwachtingen. Restaurant zag er prima uit met aardige bediening. We konden kiezen uit het buffet (800SLR pp) of a la carte. Buffet bestond uit rijst, noodles, kip en diverse groenten en vers fruit. Ook hebben ze bier. Smaakte prima, maar of het nou de nr1 is... nee.

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank julianv452
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 februari 2018 beoordeeld

Hier wordt een heerlijke srilankaanse curry geserveerd voor een goeie prijs. Vriendelijke bediening door de familie, die kookt serveert en afrekent. Je eet buiten op een terras onder dak. De wijn is op, wij hadden de laatste fles.......

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank Gijs v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren aangenaam verast door het heerlijke eten! Verschillende gerechten die we nog nooit gegeten hadden kortom een heerlijke ervaring. Vriendelijke gastheer die je graag meer verteld over de cultuur en omgeving. Een goede aanrader!

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank DavidSheryl R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Rithu Restaurant bekeken, bekeken ook

Dambulla, Centrale Provincie
Dambulla, Centrale Provincie
 
Dambulla, Centrale Provincie
Dambulla, Centrale Provincie
 
Dambulla, Centrale Provincie
 

In Rithu Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding