Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Buffet met lekker eten!”
Beoordeling van Sakura

Sakura
Geclassificeerd als nr. 2 van 41 Restaurants in Dambulla
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 6 - US$ 7
Keukens: Sri Lankaans
Gegevens restaurant
8 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Eten in buffetvorm, maar wel een die erg lekker is! Genoeg keuze, maar wel sri lankaans eten.
Vriendelijk personeel en een mooi uitzicht.

Datum van bezoek: maart 2017
1  Bedank Leowel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (486)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 486 beoordelingen

27 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Inderdaad hele vriendelijke mensen, maar vooral ook heerlijk gegeten! Sri Lankaanse maaltijd met heel veel gerechtjes. Heel veel groenten, maar ZO lekker! Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Aanrader!

Datum van bezoek: februari 2017
1  Bedank Ariane R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanwege de goeie recensie voor Sakura gekozen echter bij aankomst was het dicht. De eigenaar zou vanavond naar familie gaan maar wilde ons niet met lege maag laten gaan. Dus toch kunnen genieten van het heerlijke eten en de goede service.

Datum van bezoek: februari 2017
1  Bedank Marco L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten! Helaas was her restaurant erg rustig vanwege het slechte weer maar wat een geweldig eten!

We kregen diverse gerechten met alle uitleg erbij die we nodig hadden. Super gastvrij en behulpzaam.

Als je echt Singalees wilt eten moet je zeker hierheen gaan. Veel groenten gerechten en smaakvol!

Ook nog een klein dessert als verrassing.

En de man bracht ons zelfs nog terug naar ons hotel!

Ga mensen ga!

Datum van bezoek: februari 2017
Bedank MarcelNorder
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 december 2016 beoordeeld

Heerlijk gegeten door het buffet kun je verschillende gerechten proberen. Vriendelijke bediening, de eigenaar komt als gastheer nog langs om te vragen of alles naar wens is.

Datum van bezoek: november 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank nick8282016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Sakura bekeken, bekeken ook

Dambulla, Centrale Provincie
Dambulla, Centrale Provincie
 
Dambulla, Centrale Provincie
Dambulla, Centrale Provincie
 
Dambulla, Centrale Provincie
Dambulla, Centrale Provincie
 

In Sakura geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding