Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Avala Resort & Villas
Prijzen weergeven
Houd je van besparen? We doorzoeken tot 200 websites voor de laagste prijzen
Hotels in de buurt
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel bekijken
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel OAZA(Budva)
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Vila Lux(Budva)
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
  • Zwembad
  • Restaurant
Beoordelingen (842)
Beoordelingen filteren
842 resultaten
Waardering van reizigers
244
289
158
85
66
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
244
289
158
85
66
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 842 beoordelingen
3 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Al in veel hotels gezeten, maar dit is echt één van de beste, zoniet het beste ! Schitterend zwembad met aangrenzende leuke wellness. Mooie kamers met inloopdouche, lekker eten, buiten ontbijten met zicht op de baai. Hele mooie bar en super vriendelijk personeel. Dit alles gelegen pal aan het historische centrum van het gezellige Budva. Kortom, meer dan een aanrader! Top !

Verbleef: september 2015, reisde met een partner
Bedank Dominique W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AvalaResort, Front Office Manager van Avala Resort & Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 augustus 2016
Google-vertaling

Seher Geehrte Dominuque

Wir danken Ihnen an Ihren Besuch und und an Ihrer Bewertung. Wie hoffen Sie schon bald wieder zu sehen.

Das Hotel Managment

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juli 2016 beoordeeld

Mooi hotel, maar neem zeker geen half of volpension. Je kan beter kamer met ontbijt nemen. De snacks 's middags zijn wel goed (te bestellen aan de bar van het zwembad) En in de omgeving zijn er voldoende mogelijkheden om te eten. Zowel in het oude stadje als langs het water.

  • Verbleef: juli 2016, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Christine6508
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juli 2016 beoordeeld

Groot hotel met allemaal donkere hoekjes,wij hadden een kamer met zeezicht geboekt en keken over zee en de mooie oude binnenstad uit.Hotel is op een terp gebouwd en om naar het strand te gaan kun je gebruik maken van de lift naar beneden.Het strand bestaat uit kiezels en grind.Vanaf het strand de zee in gaan is bijna onmogelijk omdat er grote keien in zee liggen.Er is een loopbrug die naar een betonnen plateau gaat en vandaar kun je de zee in.Zwemschoenen is geen overbodige luxe.Naar mijn mening is het niet geschikt voor kleine kinderen.Het hotel en de bijbehorende villa's liggen schitterend ten op zichte van de oude stad,in feite loop je vanuit het hotel zo de oude binnenstad in met ruime keuze aan restaurantjes.Het restaurant met zijn buffetten is ruim voldoende.er werd wel veel van hetzelfde gepresenteerd maar als je creatief bent kun je iedere keer een andere salade maken vergezeld van vis of vlees.Ook de desserts waren verrukkelijk alsmede het vers fruit.Personeel in het restaurant mocht wel iets vriendelijker zijn,zij kunnen een voorbeeld nemen aan de receptie en de kamermeisjes.Voor de sportievelingen,er is echt een heel mooi krachthonk met bijbehorende sauna.Nog wat kleine dingetjes,in het hotel bevind zich een geldautomaat.Bij het inchecken krijg je plastic kaartjes voor de badhanddoeken service die zich o.a. op het strand bevind.Wij hadden all-incl geboekt maar dit is geen aanrader.Bij de uitgang van het hotel loop je een supermarkt binnen waar je drankjes kunt kopen.Tot slot het hotel is minder geschikt voor mensen die niet goed ter been zijn.En Montenegro is zo mooi dat je zeker excursies moet gaan doen

Kamertip: Zeezicht is werkelijk prachtig
  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 732Norbert63
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juli 2016 beoordeeld

Groot en donker hotel, kamer bij aankomst niet in orde, er ontbreekt een bed , dus die persoon moet maar in de zetel slapen, kamer wordt half gepoetst, handdoeken niet altijd aangevuld, veel te weinig zetels aan het zwembad, ontbijtbox voor onderweg was onverzorgd, geen lepel voor de (warme) yoghurt, droge boterhammen, warm water.
Heel spijtig want prachtige ligging, en zeer uitgebreid ontbijtbuffet was wel ok.
Personeel was wel vriendelijk

  • Verbleef: juni 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Frieda V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Aangenaam hotel, vlakbij de zee. Prachtig uitzicht, heel vriendelijk personeel! Eten (buffet) beetje eentonig en geen super kwaliteit.. de desserts waren wel oké
Zwembad was zalig maar mocht wat meer gekuist worden alsook de kamer

Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
Bedank sidbmx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken