Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Woestijnervaring in de luwte van de rotsen”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Rum Planet Camp

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Kampeerplaats met tentoverdekking -
9 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 18 gasten
Wadi Rum, Al Aqabah Governorate

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 26 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

LaVincii
Bussum
Niveau 4 bijdrager
30 beoordelingen
15 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 15 nuttige stemmen
“Woestijnervaring in de luwte van de rotsen”
Beoordeeld op 21 maart 2019 voor een verblijf in maart 2019

Een unieke locatie! Vanaf het moment dat je aankomt ben je echt in een andere wereld. Internet vrij, ook wel eens lekker. Bovendien mis je het niet. Je kan languit genieten bij het centrale kampvuur, sterren lezen zoals de Bedoeïenen doen en genieten van het heerlijke eten en de gastvrijheid. De tenten zijn netjes en hebben elektriciteit. In maart is een extra dekentje wel fijn. Maar hoe prachtig wakker worden en dan een yoga les volgen of jeep safari door de woestijn.... Indrukwekkend!

Datum van verblijf: maart 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 mrt 2019
Thank you my friend, we hope to see you again someday :)
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Daniela V
2 beoordelingen
Beoordeeld op 16 november 2019 voor een verblijf in november 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: november 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
767ulla
Kuopio, Finland
Niveau 5 bijdrager
71 beoordelingen
37 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 27 nuttige stemmen
Beoordeeld op 16 november 2019 voor een verblijf in november 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: november 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Urbantour ...
Cyprus
Niveau 5 bijdrager
44 beoordelingen
18 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 16 nuttige stemmen
Beoordeeld op 15 november 2019 voor een verblijf in november 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: november 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Shazam786
Texas
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 10 november 2019 voor een verblijf in november 2019
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: november 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
thebeach2 ...
montreal
Niveau 6 bijdrager
97 beoordelingen
73 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 89 nuttige stemmen
Beoordeeld op 16 oktober 2019 voor een verblijf in oktober 2019
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: oktober 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ahenray
Parijs, Frankrijk
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
Beoordeeld op 6 september 2019 voor een verblijf in september 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 sep 2019
Thank you my friend, It in was a pleasure to meet you at our camp.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.