Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Best Place to enjoy while in Mitzpe Ramon”

Beoordeling van Nahal Faran 32

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
4 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 16 gasten
Mitspe Ramon, District Zuid

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Hebreeuws
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Hebreeuws
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
alphray
Toronto, Canada
1 beoordeling
Beoordeeld op 6 september 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 sep 2018
Dearest Alphray !!!
I’m so flattered by your amazing review!! I lost my words!
It was a pleasure to host you at our villa and i’m so happy that you enjoyed the relaxed atmosphere of Mitzpe Ramon!
Iftach really enjoyed the jeeptour with you and couldn’t stop telling me how lovely your family is and asked me to send more people like you!!!
So thank you again for your amazing words and I can’t wait to host you again and maybe meet you at last and not just by the phone!
Efrat
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GopalaY1
1 beoordeling
Beoordeeld op 7 augustus 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
10 aug 2018
Ohhh wow!!! Thank you so much for your amazing review! I’m so happy you enjoyed staying at “Nahal Faran 32”! We’ll love to have you here again!! Efrat
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
drorsapa
Jeruzalem, Israël
1 beoordeling
Beoordeeld op 24 februari 2018 voor een verblijf in februari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 feb 2018
תודה רבה, דרורה מקסימה, על המילים המפרגנות!!!
אני מאוד שמחה שנהניתם (:
נשמח לארח אתכם שוב ושוב וללוות אתכם בכל אירוע משפחתי!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen