Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoogtepunten uit beoordelingen
Heerlik dwalen door de oude stad

Het is heerlijk dalen door de oude woestijnstad Yazd. Bij de Vrijdagsmoskee duik je zo het mooie ... meer lezen

Beoordeeld op 10 november 2018
RonZ66
,
Gouda, Nederland
Super druk en er is veel te beleven

In de avond is de old town erg druk, er wordt van alles verkocht en het is vooral een drukte bij ... meer lezen

Beoordeeld op 6 november 2018
Harry C
,
Lisse, Nederland
Lees alle 680 beoordelingen
  
Beoordelingen (680)
Beoordelingen filteren
680 resultaten
Waardering van reizigers
488
172
15
2
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
488
172
15
2
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 680 beoordelingen
Beoordeeld op 12 mei 2018 via mobiele applicatie

Heerlijk slenteren door de oude straatjes van yazd is waarschijnlijk de mooiste attractie. De windtorens overal , de smalle steegjes waar de auto’s nog steeds doorheen durven. Onderweg een ijsje en een flesje water en je dag is goed❤️

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank johnwijs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 januari 2018

Zet je telefoon uit en ga zwerven en verdwaal. Het is de leukste en goedkoopste excursie die je maar kunt bedenken.

Datum van activiteit: oktober 2017
Bedank JaapK18
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 november 2017

Wandel door Yazd, de kleine straatjes, of de grote, de bazaar, het is een genot, prachtige huizen en vriendelijke mensen. Ook 's avonds geen enkel probleem om er alleen op uit te gaan.

Datum van activiteit: oktober 2017
Bedank YvonneS2533
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 november 2017 via mobiele applicatie

De oude binnenstad van Yazd is opgetrokken uit lemen/klei huizen. Aan het eind van de middag is dat met schemer prachtig. Leuk om doorheen te wandelen. Een must see.

Datum van activiteit: oktober 2017
1  Bedank Spierbal
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 september 2017

Overdag hebben we er rondgewandeld, maar ook 's avonds, wat ook weer erg leuk is. Overdag is het heerlijk als het erg warm is want de smalle straatjes zijn wat koeler. 's-avonds is het leuk omdat je bij diverse gelegenheden naar boven kan zodat je uitzicht hebt over the Old Town.

Datum van activiteit: september 2017
1  Bedank 591carolinef
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken