Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Gastvrij, heerlijk, echt Mekong Delta”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Overzicht
Villa -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Can Tho, Mekong Delta

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 14 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Annelou E
2 beoordelingen
“Gastvrij, heerlijk, echt Mekong Delta”
Beoordeeld op 24 augustus 2016 voor een verblijf in Augustus, 2016

Heerlijke plek om te genieten van de Mekong Delta. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de Cacao boer.

Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Martine G
Niveau 3 bijdrager
14 beoordelingen
8 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 nuttige stemmen
“Beste homestay in vietnam”
Beoordeeld op 22 juli 2015 voor een verblijf in Juli, 2015

We hebben genoten van ons verblijf in Villa My Long. Een stijlvol ingericht huis, helemaal nieuw, ruime kamers met prachtige badkamers, airco, ventilator en een goede klamboe.
Pierre, de eigenaar, is opgegroeid in Frankrijk. Hij spreekt vloeiend frans en vietnamees, en goed engels. Hij regelt alles voor zijn gasten; hij geeft aan waar de taxi of bus je moet afzetten en komt je daar met een bootje ophalen. De boot brengt je naar het huis midden in de Mekong Delta. Hij regelt ook een bezoek aan de drijvende markt, dit wordt gedaan door zijn buurman. De buurman, die geen woord engels spreekt, wordt van te voren door Pierre geinstrueerd om op de markt koffie en soep voor ons te kopen. Heerlijke soep die was klaar gemaakt door een oud mannetje in een klein bootje met een piepklein keukentje.
Het eten in Villa My Long is absoluut verrukkelijk en wordt gekookt door de buurvrouw, zeker vergelijkbaar met de betere restaurants waar we hebben gegeten.
We hebben ook een fietstocht gemaakt onder leiding van de buurman, heel leuk!

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Etienne L
Parijs, Frankrijk
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 nuttige stemmen
“Perfect verblijf in Mekong Delta”
Beoordeeld op 23 mei 2015
6
personen vonden dit een nuttige beoordeling

We verbleven er 3 nachten, en het was echt heerlijk!
Onze beste verblijf in Zuid-Azië in weken!

U bent werkelijk in de Mekongdelta, met de rivier op slechts een paar meter van de Villa en met kleine dorpjes en wegen rondom. Geen auto's, geen vrachtwagens, alleen gewoon de rustige rivier:)

Onze kamer was groot, zeer schoon, met een moderne badkamer. airco en wifi werkte perfect. De kamer heeft ook een directe toegang tot de tuin en de rivier.

Het is mogelijk om elders te eten tijdens uw verblijf, maar wij kozen om al onze maaltijden te gebruiken in de Villa, dat was handiger, en nog belangrijker: het was heerlijk! Elke keer 3 verschillende gangen, plus dessert! De hele maaltijd was 300000 Dongs ( 12 euro) voor 2 personen ( 6 euro per persoon)

Pierre, de eigenaar, spreekt perfect Vietnamees, Engels en Frans. Erg leuk om met hem en zijn team te praten. Het was interessant te spreken over lokale tradities, over de lokale bevolking, met iemand die er werkelijk er woont.

Het is mogelijk om per fiets de kleine dorpen, boerderijen, tempels, etc te bezoeken. U kunt ook een boot naar de Cai Rang drijvende markt huren, of naar Can Tho. U kunt ook vissen, fruit plukken, enz, of gewoon lekker ontspannen in de tuin of op het terras aan de rivier.

Een perfect verblijf voor ons!!! Vergeet niet om te genieten van de Mekong Delta van binnenuit!!! :)

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Mylene_La ...
Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten
Niveau 6 bijdrager
153 beoordelingen
34 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 30 nuttige stemmen
Beoordeeld op 7 februari 2018 voor een verblijf in Januari, 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Richard B
Niveau 3 bijdrager
18 beoordelingen
9 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 14 nuttige stemmen
Beoordeeld op 10 juli 2015 voor een verblijf in Juli, 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
8
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
al20100
Parijs, Frankrijk
Niveau 4 bijdrager
24 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 10 nuttige stemmen
Beoordeeld op 1 november 2016 voor een verblijf in Maart, 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
christine ...
Peronnas, Frankrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 6 april 2016 voor een verblijf in Maart, 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Reisgroep: Avec mes amis
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Non.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
14 apr 2016
Bonjour. Je suis Pierre, le propriétaire de la Villa My Long. Suite à un problème familiale, je me suis absenté lors de votre séjour et malheureusement les choses se sont mal passées. La personne qui gérait est maintenant remplacée. Je vous prie d'accepter mes excuses pour le service qui n'était pas à la hauteur. Pierre
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
vanaf
US$ 44
/ Nacht
Boek nu
Of stuur de eigenaar een bericht
Betaal veilig bij deze accommodatie
Betaal nooit voor je vakantiewoning via rechtstreekse overboeking.
Meer informatie over veilig betalen.
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen