“Leuke bar, vriendelijke mensen ”
Beoordeling van Bar 64000

Bar 64000
Geclassificeerd als nr. 3 van 77 Restaurants in Sukhothai
Prijsklasse: US$ 1 - US$ 4
16 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gewoon een heel leuk en hip tentje in Sukhothai. Zijn hier niet heel makkelijk te vinden. Wij hebben hier een paar drankjes gedaan en ook hier gegeten van de locale eetkraampjes!
Schone toiletten! Vriendelijke mensen achter de bar! Top tent dus!

Datum van bezoek: juli 2019

31 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Oudjaarsavond zitten we hier aan de bar. Leuke sfeer, lekkere muziek en enthousiaste bardame. Lijkt verder weinig te doen in Sukhothai maar hier zit het vol. Gezellig!

Datum van bezoek: december 2017
11 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk cocktail café met de locals. Cocktail smaakte wat minder, shotjes waren goed! Aangezien t al laat was en geen tuktuk te krijgen was, was de eigenaar zo lief om met zijn scooter vervoer te regelen.

Datum van bezoek: mei 2016
23 april 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Voordat mijn bus vertrok naar BKK hier gaan zitten! Echt super lekkere muziek, aardige bartender en gezellig! Ook betaalbaar. Lekker heengaan dus.

Datum van bezoek: april 2016
7 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Locale hippe bar met locale prijzen. Zeer vriendelijke eigenaar/barman en veel Thaise mensen die na een drukke werkdag een drankje doen. Leuke locatie om mensen te kijken en de dag af te sluiten tot laat in de avond.

Datum van bezoek: augustus 2015

Reizigers die Bar 64000 bekeken, bekeken ook

Sukhothai, Sukhothai Province
Sukhothai, Sukhothai Province

In Bar 64000 geweest? Deel je ervaringen!