Wij verbleven de laatste jaren meerdere maanden in talloze hotels in Thailand, en alhoewel dit hotel met z’n 54? kamers er op het eerste gezicht heel mooi uitziet, was het z’n prijs en classificatie absoluut niet waard. Op de kamer bleek dat de luide airconditioning een vreselijke geur verspreidde, en dat er ook geen warm water uit de druppelende douche kwam. Jammer genoeg was er ondertussen niemand meer aan de receptie, dus maakten we ons op voor een warme nacht. Vooraleer de volgende ochtend te vertrekken om de tempels te bezoeken, meldde ik dit aan de receptie. Toen we terugkwamen bleek men een grote hoeveelheid chemische producten gegoten te hebben waardoor de hele kamer rook naar dit product, dat ook nog eens de ogen irriteerde. Bovendien nog steeds geen warm water. Ook rond het zwembad hing vaak een onaangename geur. Het personeel heeft duidelijk te weinig scholing gehad om klantgericht te werken. Nooit vroeg men of de problemen opgelost waren, noch sprak men nog over het gebrek aan ( warm ) water. Dit terwijl er volgens mij hooguit 10 kamers bezet waren. Ook het ontbijt dat vnl. op Aziatische toeristen is afgestemd valt zwaar tegen. 145 euro per nacht voor een lauwe druppelende douche, een mager ontbijt en stank of chemische oog-irriterende geur op de kamer is voor Thailand onaanvaardbaar. Vandaar deze slechte score. Jammer want mits een beetje TLC en bekwamer personeel zou dit een topper kunnen zijn.