Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Johan M
Wiekevorst, België

Mooi gelegen

4,0 van 5 bollen19 apr 2020 beoordeeld
Eigenlijk is dit een TOP resort, beetje afgeleefd misschien maar de ligging is zo mooi. Helemaal in de natuur en omgeven door water. Het is daar zo rustig en ook het eten vonden wij heel lekker. Het mindere aan luxe wordt ruimschoots gecompenseerd door de ligging en de prachtige omgeving
Datum van verblijf: maart 2020
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
TheSerene, General Manager van Le Charme Sukhothai Historical Park Resort, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 18 mei 2020

Dear Mooi Gelegen,

Thank you for your recent stay at Le Charme Sukhothai Historical Park Resort and for sharing your experiences to other travelers. We look forward to welcome you back in the near future.


Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 33
Volledig restitueerbaar
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.2 km van Le Charme Sukhothai Historical Park Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 88
€ 79
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 79
1.1 km van Le Charme Sukhothai Historical Park Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 32
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • eDreams
1.0 km van Le Charme Sukhothai Historical Park Resort
Gratis wifi
Bungalow in TR guesthouse Garden
€ 16
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
10.8 km van Le Charme Sukhothai Historical Park Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 12
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • eDreams
10.1 km van Le Charme Sukhothai Historical Park Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 22
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
0.3 km van Le Charme Sukhothai Historical Park Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 88
€ 70
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    € 70
0.3 km van Le Charme Sukhothai Historical Park Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 10
Volledig restitueerbaar
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
3.8 km van Le Charme Sukhothai Historical Park Resort
Gratis wifi
Restaurant
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    € 85
  • eDreams
26.9 km van Le Charme Sukhothai Historical Park Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 54
  • Priceline
27.2 km van Le Charme Sukhothai Historical Park Resort
Restaurant
Meer hotels in Sukhothai bekijken
Beoordelingen (472)
Beoordelingen filteren
472 resultaten
Waardering van reizigers
136
206
93
17
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
136
206
93
17
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 472 beoordelingen
Beoordeeld op 23 februari 2020 via mobiele applicatie

We kwamen in het hotel aan. Er zijn niet super veel gasten. Krijgen een kamer het verste weg van de receptie kamer 214. De weg erna toe is leuk. Mooi zwembad met aantal ligstoelen. Leuke bruggetjes en vijver maar hoe verder je op het terrein komt de slechter het is. De planken van de vlonders zijn verrot. Je moet echt kijken waar je loopt. De vijvers worden ook waterpoelen die er niet netjes of aantrekkelijk uitzien. De kamer is oud is uitgewoond. De airco doet het erg slecht en er is geen warm water in de douche. Bed is oké.
We blijven 2 nachten dus volgende dag aangegeven dat kamer erg oud is geen warm water etc. Mogen meteen naar en andere kamer, 212. Zo wat een wereld van verschil. Prachtig gerenoveerd met mooie douche met glazen deur. Toilet apart en mooie wastafel. Hotel is bijna leeg en toch geven ze ons eerst zo een slechte kamer. Wij snappen het niet. Het hotel is dus best oké als je maar zorgt dat je een gerenoveerde kamer krijgt en oplet waar je loopt. Neem een zaklamp mee

Je kunt voor 90 bath een goede fiets huren voor 1 dag en dan maar het historische park fietsen. Het park bekijken en de omgeving en in de avond nog naar de stad gaan om bijvoorbeeld bij Baitong te gaan eten.
Ontbijt was oké. Niet zo onze smaak maar genoeg keuze
Is een leuk zitje voor de deur en zwembad is tot 20 uur open dus dat is fijn.
Internet is oké. Stabiel maar niet super snel maar dat hebben we nog nergens gehad in Thailand.

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank RenateB358
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
SerenataHotelsGroup, General Manager van Le Charme Sukhothai Historical Park Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 februari 2020
Google-vertaling

Dear RenateB358,

Thank you for your recent visit at Le Charme Sukhothai Historical Park Resort and complimenting us a great deal.

We at Le Charme Sukhothai are delighted to learn that in overall, our latest client had such a fantastic experience while staying with us.

Thank you again for your fabulous opinion and we highly hope to see you back in the future.

Best regards,
Le Charme Sukhothai

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 februari 2020 via mobiele applicatie

Dit is een “afgekloven” hotel. Ze zijn overal aan het werk, dus veel geluidsoverlast en stof.
Klaarblijkelijk dien je vooraf te reserveren voor het restaurant ‘s-avonds anders..... pech gehad. Nou ja, de eerste de beste stationsrestauratie ziet er gezelliger uit. Gelukkig aan de overkant van de weg een goed en gezellig “open” restaurant.
De achterkant van onze kamer keek uit op een bouwplaats waar Verschillende Thai een kippen en niet te vergeten hanen kweekten, wat een herrie tot 22.30 en vanaf 04.00. Zoek wat anders!

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank GerardKeerbergen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
SerenataHotelsGroup, General Manager van Le Charme Sukhothai Historical Park Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 februari 2020
Google-vertaling

Dear GerardKeerbergen,

Thank you for your recent stay at Le Charme Sukhothai Historical Park Resort and sharing helpful opinion.

We are extremely sorry to hear that you were dissatisfied with some of our accommodation. In order to clarify the matter, please allow us to take this rare opportunity to further explain herewith respectively.


Regarding noise from outside, please accept our sincerest apologies for your inconvenience. However, after hearing your situation, we immediately took action on the case by getting to the site for inspection process. We found out that it was the sound of fowl from outside our resort where sometimes villagers set it free. The issue would be totally beyond our control since it occur outside our plot, anyway we always emphasize the staffs to closely pay attention on the issue by ousting the the fowl when they invade our property. Anyway, according to our strong managing procedure, whenever guest encountering an uncomfortable noise issue during night time, please kindly get in touch with our staff onsite so that we would be able to correct the case in time or even offer the new room instead with FOC basis after rightly proving the matter. By the way, concerning sound of construction working, as we investigated the matter, we discovered that it was from the nearby village where there is sometimes maintaining their lodge, normally the situation seldom happen, but nevertheless, we would definitely pay closest attention for the issue.


Thank you again for your valuable feedback and we hope to see you back in the future.

Best regards,
Le Charme Sukhothai

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 december 2019 via mobiele applicatie

Tijdens onze groepsreis 1 nacht in dit hotel verbleven. Kamers zijn losstaande huisjes met leuke veranda. Mooi aangelegd complex. Kamers en badkamer zijn erg netjes. Mooi zwembad. Lekkere bedden. Ontbijt was prima.

Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde met vrienden
2  Bedank Jennifer_boon
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
SerenataHotelsGroup, General Manager van Le Charme Sukhothai Historical Park Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 december 2019
Google-vertaling

Dear Jennifer_boon,

Thank you for your recent stay at Le Charme Sukhothai Historical Park Resort and sharing your valuable opinion. We at Le Charme Sukhothai are always delighted to learn that our latest client had such a pleasant experience while staying with us.

Obviously, your appreciation would be great encouragement for us to persevere contributing a finest hospitality for our upcoming guests.

Thank you again for your opinion and we hope to see you back in the future.

Best regards,
Le Charme Sukhothai

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 december 2019 via mobiele applicatie

Leuke huisjes op een mooi groen onderhouden terrein. Je loopt via vlonders en bruggetjes naar de huisjes, het zwembad en restaurant. Omtbijt gewoon prima, zwembad goed en douche op de kamer ook fijn. In de nabije omgeving niet veel te doen, maar goed voor een doorreis. Zijn hier met onze reis 1 nachtje geweest. Had achteraf best langer mogen zijn!

Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Myrthe W
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
SerenataHotelsGroup, General Manager van Le Charme Sukhothai Historical Park Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 december 2019
Google-vertaling

Dear Myrthe W,

Thank you for your recent stay at Le Charme Sukhothai Historical Park Resort and sharing your valuable opinion. We at Le Charme Sukhothai are always delighted to learn that our latest client had such a pleasant experience while staying with us.

Obviously, your appreciation would be great encouragement for us to persevere contributing a finest hospitality for our upcoming guests.

Thank you again for your opinion and we hope to see you back in the future.

Best regards,
Le Charme Sukhothai

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 april 2019

Wij hebben hier maar 1 nachtje geslapen.
heel mooi verzorgd terrein, mooi zwembad en leuk opgezette "huisjes" als kamers. Je kreeg het gevoel of je in een mooie nette laan van een camping stond. Huisjes hebben een "balkon" die aan elkaar grenzen zodat je buiten kunt zitten en met de buren kunt kletsen.
zijn modern en Luxe.
Ontbijt was simpel.

Datum van verblijf: februari 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank svdk1988
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Companion828448, General Manager van Le Charme Sukhothai Historical Park Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 april 2019
Google-vertaling

Dear svdk1988,

Thank you for your recent stay at Le Charme Sukhothai Historical Park Resort and offering a tremendous appreciation.

We at Le Charme Sukhothai are extremely delightful to hear that our latest client received a memorable experience while being with us.

Thank you again for your brilliant opinion and we hope to see you back in the future.

Best regards,
Le Charme Sukhothai

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken