Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (184)
Beoordelingen filteren
184 resultaten
Waardering van reizigers
73
49
25
13
24
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
73
49
25
13
24
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 184 beoordelingen
Beoordeeld op 18 augustus 2019

Prachtige locatie, vlakbij Saireebeach. Voldoende restaurants en bars op loopafstand.
Uitzicht op zee, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij hadden 4 bungalows voor 5 dagen. De manager hielp ons uitstekend met boeken van taxi, uitjes en een snorkeltour. Kortom, een aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Wykaj69
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juli 2019 via mobiele applicatie

Allereerst: prachtige locatie. Uitzicht op zee met zonsondergang. En klein maar goed zwembad. En daar stopt het. Zeer onvriendelijke eigenaar en veel te veel rondhangend personeel dat niks uitvoert (kamers zijn niet schoon en dekbed ligt constant verkeerdom op bed (je schuift zo de hoes in als je wilt), kennis van zaken dus. Je voelt je gewoon weggekeken. Resort ligt midden tussen andere resorts en sommige balkons grenzen dus ook echt aan balkons van een ander hotel. Voorzieningen zijn niet best, je doucht bijna boven je wcpot en de vloer van de douche is betongegoten met korrels waardoor je niet echt fijn staat. Erg gedateerd ook allemaal. Voor deze prijs kun je echt iets beters vinden op het eiland. Gemiste kans.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Wvanheijst
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 juni 2019 via mobiele applicatie

Geweldig authentiek huisje, deluxe bugalow geboekt met zeezicht, balkon etc. Zeer sfeervol, zeer vriendelijke manager! Ontbijt bij de buren ook zeer prima, klein strandje en snorkelmohelijkheden. Locatie super!

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Mike-from-NL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 maart 2019 via mobiele applicatie

Heel goed resort. Alles netjes. Prachtig huisje met uitzicht op zee. Manager heeft lekkere watermeloen klaar staan bij aankomst en ook komt hij regelmatig bij het zwembad wat fruit brengen. Daarnaast weet hij de mooie plekjes op het eiland en kan hij tegen een goedkoper tarief een taxi regelen.
Kortom, heel tevreden!

Datum van verblijf: maart 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank R A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 december 2018 via mobiele applicatie

Mooie locatie zo aan t strand waar je kunt snorkelen en zwemmen!
De huisjes zijn leuk met zitje buiten waar je heerlijk kunt zitten!
Ze zijn erg vies en word niet schoongehouden , ze zouden iedere dag je kamer schoonmaken maar na een dag snorkelen bij thuiskomst niemand geweest dus na vragen Zeggen ze zo te komen en ja hoor daar kwamen Ze, de volgende dag niemand geZien dus Zelf maar om handdoeken gevraagd!
Het personeel is erg raar en zeer onvriendelijk! Ze negeren je nog liever dan dat ze wat zeggen!
Overigens kregen we bij uitcheck van de eigenaar nog wel een kettinkje dat was weer attent!

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank leandran2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken