Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Pinnacle Koh Tao Resort(Ko Tao)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 71
US$ 54
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 84
US$ 73
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Ban's Diving Resort(Ko Tao)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 45
US$ 42
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Aan het strand
US$ 208
US$ 175
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 102
US$ 64
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
In Touch Resort & Restaurant(Ko Tao)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 66
US$ 29
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 514
US$ 84
Trip.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 18% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 18% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 103 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Koh Tao Simple Life Resort(Ko Tao)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 57
US$ 44
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 150
US$ 140
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Haadtien Beach Resort(Ko Tao)
US$ 480
US$ 439
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (176)
Beoordelingen filteren
176 resultaten
Waardering van reizigers
39
73
41
17
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
39
73
41
17
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 176 beoordelingen
10 januari 2016 beoordeeld

Kwamen hier met toeval, maar alles was al vol. Jammer, totdat de eigenaar zei dat hij boven het restaurant nog een kamer(A,B,C) vrij had. Best room ever. Vol uitzicht op zee. Ontbijt is incl en je kunt kiezen uit div opties. Stel dat het resort runt zijn niet de vrolijkste, personeel erg vriendelijk.

Kamertip: Boven het restaurant zitten nog 3 kamers met zeezicht incl ontbijt, 1500 bath
  • Verbleef: september 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank petspelt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer vriendelijke mensen. Kon smorgens vroeg al inchecken.Goede kamer en goed ontbijt wat je zelf kunt kiezen van de kaart. Ligging is ook prima. Vlakbij allerlei winkeltjes en restaurantjes. Op 5 min. lopen van de pier.Schoon en heerlijk rustig zwembad. Aparte strandhanddoeken.

Verbleef: september 2015, reisde met een partner
Bedank Carina B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 april 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel ligt 3 minuten lopen van de pier vandaan !
De kamers zijn netjes en schoon de bedden zijn wel hard
Je kan sochtends je sleutel bij receptie afgeven als je je kamer schoongemaakt wil hebben! Zwembad is prima voor een uurtje de ligstoelen bij zee zijn van hout en er lugt geen kussen op !
Het ontbijt slecht overal zitten vliegen je wordt er gek van !! Je kan beter bij 7/11 een croissant halen die smaakt nog beter !
Wij gingen vooral voor het duiken naar koh tao en dat is zeker de moeite waard !
Je maakt dan ook weinig gebruik van je hotel dus voor ons was het prima !

Verbleef: april 2015
Bedank jaimiedam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 januari 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel ligt op een paar minuten lopen van de pier, dus dat is ideaal. Vriendelijke mensen bij de receptie en in het restaurant. Wel een gebrek aan Engels bij velen. Strandje is klein en er staan maar iets van vier ligbedden zonder kussens. De bedjes zijn natuurlijk vrij gauw bezet en ze liggen niet comfortabel. Op het strand beland je dus in het zand. Bij het zwembad zijn meer bedjes met kussens, ligt een stuk comfortabeler. De wifi werkt prima en ook het eten in het restaurant is ok. De kamers zijn gedateerd, vooral de tv en badkamer, maar het is wel schoon en je hebt warm water.

Verbleef: januari 2015, reisde met vrienden
Bedank Mandy d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
31 augustus 2011 beoordeeld

We verbleven hier voor 7 nachten in augustus en kan het zeker aan raden voor gezinnen met name als de ouders willen gaan duiken.
We hadden een zeer schone familie bungalow met 2 tweepersoons bedden, warme douche, koelkast, airco en TV (alleen Thaise zenders).
Het was heel stil omdat het een beetje op de heuvel lag van de strand bar etc. De duik shop verzorgden onze kinderen terwijl wij een Nitrox cursus hebben gedaan en de kinderen waren welkom op de duik boot die veel minder druk was dan vele anderen gerund door de grotere organisaties op Koh Tao.
Het eten was heel goed in het hotel alhoewel we ook hebben gegeten in de Tattoo bar verderop.
Het hotel had een fijne familie gerunde atmosfeer en is niet te duur.
We konden naar het strand vanuit de kamer zonder een weg tegen te komen (het is aan het einde van een zandweg gebruikt door voetgangers en bromfietsen) en het strand was erg fijn en ondiep met heel warm water.
De nabijheid van de veerboot/duik boot pieren was geen probleem, het water leek nog steeds schoon.
We zouden zeker terug gaan aangezien we een zeer ontspannende tijd hebben gehad.

1  Bedank Pat H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken