Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.203)
Beoordelingen filteren
2.203 resultaten
Waardering van reizigers
977
612
303
174
137
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
977
612
303
174
137
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.203 beoordelingen
Beoordeeld op 8 augustus 2019 via mobiele applicatie

We hebben hier tijdens onze vakantie op Ko Tao meerdere keren gegeten. Heerlijk eten in een mooie setting. Gelegen aan een van de mooiste stranden van het eiland. Volgende keer zou ik zeker ook voor het resort kiezen!

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank svermeer2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HTManagementTeam, Assistant Director of Sales van Haadtien Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 augustus 2019
Google-vertaling

Dear svermeer2018,

Many thanks for sharing your great feedback on TripAdvisor and gave us 5 stars rating.I am happy to hear that you enjoyed our most beautiful beaches with great food in our restaurant.

We hope to have the pleasure of welcoming you to our resort in nearest future.

Best regards,

The management team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 augustus 2019 via mobiele applicatie

We hebben met onze gezinnen heerlijk gegeten op mooie lounge plekken aan het strand. Goede Thaise gerechten die ze goed kunnen doseren in pittigheid. Ook westerse gerechten zijn verkrijgbaar. Hele vriendelijke en correcte bediening. Echt een aanrader om hier te eten. En ze hebben heerlijke wijn!

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank 39basa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HTManagementTeam, Assistant Director of Sales van Haadtien Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2019
Google-vertaling

Dear 39basa,

Many thanks for sharing your great feedback on TripAdvisor and gave us 5 stars rating. I am happy to hear that you enjoyed our beautiful lounge with good food and delicious wine.

We hope we are able to welcome you back whenever you are in Koh Tao next!

Best regards,
The management team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2019 via mobiele applicatie

Afgelopen week hier 5 nachten geslapen, een heel mooi eiland en een perfecte mooie plek! We kwamen van de boot en voor de pick up werd bij de pier de check in al gedaan. Na een korte rit van 10 minuten aangekomen en prachtig; je kon zo naar he huisje/kamer lopen en bagage stond er al. We hadden kamer 205, een leuk huisje met een patio ervoor. Je moet in dit resort niet slecht ter been zijn trouwens: veel trappen en stijl. Fijn zwembad en barretje/ lunch plek bij zwembad en strand. Heel vriendelijke bediening! Er zijn verder nog 2 restaurants; Italiaans en een allround gelegenheid. Je zit er leuk. Kaart is zeer gevarieerd, zowel Thais als Westers. Prijzen heel ok. De Spa is er heerlijk!! Brommertjes gehuurd, maar in de avond in het donker er niet gereden ivm slechte en steile wegen.

Heerlijke plek!

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank 829catos
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HTManagementTeam, Assistant Director of Sales van Haadtien Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 augustus 2019
Google-vertaling

Dear 829catos,

Firstly, thank you for your kind review and for choosing Haadtien Beach Resort.

I am more than delighted to see that you had a highly memorable and pleasant stay with us.
We are glad that you were satisfied with our very beautiful island, a perfect beautiful place, hotel facilities, nice swimming pool and with Very friendly service.

Absolutely wish to welcome you again on your next visiting Koh Tao.

Warmest regards,

The management team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2019 via mobiele applicatie

Niet in het resort gezeten maar alleen even wat gegeten. Dikke aanrader, heerlijk rustige locatie met uitzicht op het strand en heerlijk eten! Het eten wordt mooi geserveerd en was super lekker! Vooral ook vriendelijk personeel!

Htay

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank 195luukg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Operations-Executive, Manager van Haadtien Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juli 2019
Google-vertaling

Dear 195luukg,

Thank you so much for taking the time to provide us with your wonderful experience and feedback following your visit.

I am delighted to hear of your wonderfully dining experiences, particularly Htay. I will be sure to pass on your feedback onto our team.

We look forward to welcome you back again in the near future.

Best regards,

The Management Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 juli 2019 via mobiele applicatie

Wij hebben vijf heerlijke dagen/nachten gehad in dit resort. Wij hadden twee Hideway villa’s geboekt maar die lagen helemaal achteraan tussen de bomen. En deze waren een tijdje niet gebruikt. Na bij de receptie te hebben verzocht om andere villa’s of upgrading kregen we villa 111 en 112. Mr Moe was erg behulpzaam en deed zijn uiterste bedt om het ons naar de zin te maken. De hideway villa’s zijn wel wat gedateerd maar goed schoon en heel gezellig. Ontbijt is erg goed en natuurlijk super om nabij het strand te kunnen ontbijten. We hebben met onze dochters scooters gehuurd bij Koh Tao scooters en het hele eiland goed kunnen verkennen en de mooie strandjes te bezoeken.

Kortom een aanrader en de beachvilla’s zijn helemaal super (gelegen)!

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Graafjes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Operations-Executive, Manager van Haadtien Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juli 2019
Google-vertaling

Dear Graafjes,

I was delighted to hear of your enjoyable and memorable recent stay at The Haadtien Beach Resort. It is wonderful that your overall experience was fantastic, especially the overall service delivery provided by our team.

Your kind comments regarding Moe has been warmly received and I will be sure to share it with the team.

Thank you for taking the time to provide us with such lovely feedback and we look forward to welcoming you back again soon.

Best regards,

The Management Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken