Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prachtige locatie, prima eten, bediening voldoende”
Beoordeling van Whitening Sairee

Whitening Sairee
Geclassificeerd als nr. 47 van 250 Restaurants in Ko Tao
Certificaat van uitmuntendheid
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Barscene, Speciale gelegenheden, Grote groepen, Lokale keuken
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
19 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier een avond gegeten. Het restaurant was makkelijk te vinden en ziet er leuk uit (ibiza style). Je hebt tafeltjes op het strand, binnen en zitzakken. Het eten was heerlijk, je hebt veel keus. Service was voldoende, kon beter. Wij zouden zeker nog een keer terug gaan!

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank Steefmc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.259)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

24 - 28 van 1.259 beoordelingen

16 augustus 2016 beoordeeld

Het menu gaat van (zeer lekkere) eenvoudige broodjes tot uitgebreide luxueuze vis en zeevruchten schotels.

Datum van bezoek: juli 2016
Bedank Griet C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier tijdens ons verblijf op Koh Tai twee keer geluncht. Lekkere broodjes en Thai food. Hippe lounge sfeer. Wel reserveren als je e wil gaan eten, het zit s avonds meestal vol. Beetje jammer dat het zo dicht bij alle drukte van de pier ligt. Vandaag geen 5 stekken maar 4.

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank Rob L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben heerlijk gegeten. Borden mooi opgemaakt, vriendelijke bediening. Tijdens het eten geniet je van een mooi uitzicht over de zonsondergang en de boten die aankomen op de pier.

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank Renske v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hip restaurant direct aan zee.

Je zit hier heerlijk te eten met je voeten in het zand.

Het eten is gevarieerd en prima van kwaliteit. De prijs is iets hoger dan bij de meeste restaurants in de buurt.

Door dat het naast de pier ligt is er van alles te zien en komt er een hip publiek.

Aanrader dus!

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank Edgar H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Whitening Sairee bekeken, bekeken ook

 

In Whitening Sairee geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding