Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (579)
Beoordelingen filteren
579 resultaten
Waardering van reizigers
132
202
96
74
75
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
132
202
96
74
75
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 579 beoordelingen
Beoordeeld op 30 maart 2017

Dit resort is ietwat gedateerd en heeft de afgelopen jaren alleen het broodnodige onderhoud gehad. Alsof de tijd hier 20 jaar heeft stil gestaan. Het personeel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Blijf vooral bij de longtail- taxi's vandaan, onbeschoft zoals ze de prijzen opdrijven. Van Tonsai Bay naar Laemtong was het tarief 1200 bath. Terwijl het op de terugreis maar 200 bath kostte (geregeld via Natural Resort). Vanaf het strand bij Natural Resort kun je bijna Bamboo Island aanraken, desgevraagd wilde men wederom 1200 bath voor een retourtje, echt de waanzin voorbij. Voor alles op dit mooie eiland betaal je méér dan in Europa, ongegeneerd krijg je overal een dikke rekening. Voor ons reden om nooit meer terug te gaan naar Koh Phi Phi Don.

  • Verbleef: maart 2017, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank hpdousma
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VincenzoQuinto, Responsabile relazioni con la clientela van Phi Phi Natural Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 maart 2017
Google-vertaling

Dear Mr. Hpdoursma, thank you very much for your kind review and for all the precious details and information you wrote on it. Actually the Resort is not the youngest one on that beach that is way the Top Manageent of the Company just decided during the last meeting, few weeks ago, to arrange a great work of renovation of the entire resort. Honestly, we all had this awareness of these jobs but were waiting for the end of the high season and waiting for a General Restructuring Plan that not only solve small problems but can fix the full resort. This "plan works" will be long and complex but in the meantime we guarantee our service always friendly and helpful as you have stated in your review. I take the opportunity to invite you again on vacation here to admire the work we have accomplished.
Vincenzo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 juli 2015

Mooi gelegen maar hotel ernaast ligt beter. Zeer klein zwembad. Alles wat minder onderhouden en verzorgt. Maar je betaald ook een pak minder dan bij de buren. Zeer harde bedden !!! Er zijn restaurants in de buurt. En men kan boottrips boeken op meerdere plaatsen.

Verbleef: juli 2015
1  Bedank Alex P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 februari 2015 via mobiele applicatie

Dit hotel was voor ons erg luxe. Personeel is vriendelijk. Je krijgt een huisje van het hotel met alle luxe voorzien. Het ontbijt is erg uitgebreid. Zwembad en het strand voor je neus. Verschillende restaurants is erg beperkt. Kost veel geld als je gewend bent om op nightmarkets te eten. Phi phi is mooi om te zien maar, niet echt thailand. Wij zijn een stuk gaan wandelen en dan kom je bij een lokale dorpje terecht en daar kan je goedkoop eten. Het hotel heeft goede service oja, wifi is alleen in de lobby.

Verbleef: februari 2015, reisde met vrienden
1  Bedank Larissa A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 februari 2015 via mobiele applicatie

Tijdens onze Thailand reis hebben we 4 nachten geslapen in dit resort. Het huisje was goed onderhouden en keurig netjes. Het ontbijt was veelzijdig en goed. Tijdens ons verblijf waren ze enkele renovaties aan het uitvoeren. Hier hebben we weinig last van gehad en is tenslotte bedoeld om het park beter te maken. Personeel is vriendelijk en staat voor je klaar als je ze nodig hebt. Het resort ligt op een rustige plek op phi phi helemaal ten noorden van het eiland. Wil je meer levendigheid dan moet je hier niet zijn. Echter voor 200 bath kun je met de Ferry boot naar het levendige deel van het eiland. Enige puntje van aandacht: geen internet in de huisjes + privéstrand is summier. Aanrader is een boattrip waarbij je alle mooie strandjes en baaien van het eiland ziet. Tip: bij aankomst op het eiland wordt je overladen met taxi longtailboat chauffeurs die je voor 1500 bath naar plaats van bestemming brengen. Als je 1 straat verder het winkelcentrum inkoopt kun je voor 200 bath een kaartje kopen voor de ferry boot. Deze brengt je keurig naar je bestemming. De prijzen op phi phi liggen hoger dan op het vaste land. Dus schrik niet. Beetje vergelijkbaar met de prijzen momenteel in Nederland. Mooi eiland, een echte aanrader.

Verbleef: februari 2015, reisde met een partner
1  Bedank Luke C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 april 2014

Het resort is gelegen in de Noorden van Ko Phi Phi nabij een aantal andere resort. Het resort is duidelijk verouderd. Wellicht was het een tijd geleden een mooi resort maar op dit moment is het echt niet zo heel mooi. De bedden zijn netjes en ruim maar de badkamer is echt verschrikkelijk. Op delen van het resort hangt een verschrikkelijke stank. Van het privestrand moet niet veel verwacht worden. Het is een zandstrip van hooguit twee of drie meter breed en vijfentwintig meter lang. Het zonneterras is gesitueerd voor de garages. Al met al niet zo best.

Het ontbijt daarentegen is geweldig. Ook de staff was vriendelijk en behulpzaam.

Verbleef: april 2014, reisde met familie
1  Bedank Beeck
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken