Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 128
US$ 106
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Sunset Hill Resort(Koh Phangan)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 108
US$ 82
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 22% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 22% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 105 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 133
US$ 113
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Maehaad Bay Resort(Koh Phangan)
US$ 90
US$ 79
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 80
US$ 69
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Sarikantang Resort & Spa(Koh Phangan)
US$ 138
US$ 134
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Anantara Rasananda Koh Phangan Villas(Koh Phangan)
US$ 484
US$ 412
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Panviman Resort - Koh Pha Ngan(Koh Phangan)
US$ 828
US$ 659
Orbitz.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Santhiya Koh Phangan Resort & Spa(Koh Phangan)
US$ 374
US$ 320
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 415
US$ 348
Orbitz.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (478)
Beoordelingen filteren
478 resultaten
Waardering van reizigers
190
176
71
27
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
190
176
71
27
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 478 beoordelingen
29 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

De eerste nacht in een kamer op de begane grond, vochtig, lawaaierig en met een kapotte airco, een valse start gemaakt. De volgende dag een andere kamer gekregen op een verdieping en alles was opgelost. We zijn hier tot rust gekomen met een staf die alles voor ons over had. Het eten is goed, het ontbijt voldoende. De baai is prachtig met bij ons een soms onstuimige zee. Een aanrader.

Verbleef: december 2016, reisde met een partner
Bedank Hans v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HavanaBeachTeam, Manager van Havana Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 januari 2017
Google-vertaling

Dear Hans v, Greeting you from Havana Beach Resort! Thank you for your recently stay with us and that you taking time to write this review and sharing with us about your experience at Havana Beach Resort!
I'm so sorry that you've gotten not suitable room for you at your first night and did not feel comfortable.
Thank you very much that you inform us about some problem in your previous room, so we could improve and made your stay more enjoyable.
Very appreciate you that you can recommend our resort.
Our team looking forward to meet you one day again at Havana Beach Resort!
Best Regards,
Resident Manager
Anna Valiaieva

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 oktober 2016 beoordeeld

een hele mooie baai!!! je kan er niet zwemmen of snorkelen vanwege het lage water het lijkt wel of het er altijd eb is.
je kan als je uit het resort de weg omhoog loopt bij een heel chill barretje de zonsondergang zien en de prachtige baai onder het genot van een lekker drankje en een chill muziekje.

Verbleef: augustus 2016
Bedank Maureen v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HavanaBeachTeam, Manager van Havana Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 november 2016
Google-vertaling


Dear Maureen v, Greeting from sunny Koh Phangan!
Thank you very much for your recent stay with us at Havana Beach and for your amazing review. It's very pleased to read that you were enjoying with us and that you evaluate so high our work. The most important thing for us it's to know that our guest happy with us.
Our team looking forward to welcoming you again at Havana Beach Resort at the nearest future.
With Best Regards,
Resident Manager
Anna Valiaieva

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik heb hier de afgelopen 4 nachten met mijn vriendin geslapen. Het is laagseizoen dus niet erg druk hier daarom mochten we zelf kiezen welke kamer we wilde! Personeel is erg vriendelijk eten is erg lekker. Eten kan aan of op het strand (zie foto). Kamers groot en schoon. Kwamen wel uit de jungle dus waren slecht gewend, maar heb in genoeg hotels geslapen en voelde me hier echt thuis.. Dus zeker een aanrader! Zouden hier zonder twijfel vaker terug komen!

Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
Bedank Jaap040
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HavanaBeachTeam, Manager van Havana Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Jaap040, thank you for your recently stay with us at Havana Beach Resort and for taking time to write such a amazing review!
It's very important for all our team to hear from our guests that you were happy with us!
We are looking forward to welcoming you again at Havana Beach Resort soon.
With my best regards,
Resident Manager
Anna Valiaieva

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ruime kamers met prima bedden. Badkamer is wat gedateerd en douchen in bad met gordijn is ook niet echt meer van deze tijd. Mooi zwembad met uitzicht op strand. Ligt direct aan een hele mooie baai. Eten is ok. BBQ is lekker met verse vis daarop. Sommige personeelsleden zijn super aardig, andere hadden andere zaken aan het hoofd. 3 procent opslag bij betaling met creditcard is ook niet meer van deze tijd. Al met al prima verblijf en heerlijke 5 dagen gehad in Ko Phangan.

Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
Bedank Jan V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HavanaBeachTeam, Manager van Havana Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 september 2016
Google-vertaling

Dear Jan V, Greeting from sunny Koh Phangan!
Thank you for your recent stay with us at Havana Beach Resort and for taking time to write your review. It's very pleasure to hear from you that you and your family were enjoying with us and that you evaluate so high service of our staff. Very important thing for us it's to know that our guest happy with us. Most of the properties in Thailand will charge you +3% of your amount if you'll pay by your credit card(because bank of Thailand). Havana Beach Resort is one of them, that is why we do always inform our guests upon arrival about this additional tax, so they can choose the way for payment, and pay by cash.
Regarding some renovation into the rooms we've started to renovate our rooms already, and probably when you'll visit us next time we'll able to introduce it for you.
Our team and myself looking forward to welcoming you again at Havana Beach Resort at the nearest future!
With Best Regards,
Resident Manager
Anna Valiaieva

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor een week verbleven op kamer H4 en H3, deze hadden connecting doors dus geschikt voor een gezin van 5. De kamers waren op de eerste verdieping, iets on rekening mee te houden als je bijvoorbeeld een kinderwagen hebt als ons ;-). De kamers waren verder netjes en redelijk schoon met leuke olifant handdoekjes op bed. Kamer H4 heeft beperkt uitzicht op de zee.

Pluspunten van het resort:
- vriendelijke staff! (Thank you Noe Noe for your kindness!)
- aan het strand
- Indische keuken is heerlijk !
- meerdere gezinnen
- gratis WiFi

Maar er is zeker ruimte voor verbetering! Hier even een opsomming:
- warm water als het donker is
- airco is aan vernieuwing toe
- de 2 Indische managers mogen wat minder rond hangen (hele middag aan de bar met voeten op de stoel het zaakje in de gaten aan het houden met een tamelijke norse houding)
- bereik WiFi op onze kamers

We moesten behoorlijk wat betalen voor onze kamers ivm de connecting doors, helaas zagen we de meerprijs niet helemaal terug.

Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
Bedank Palmi-travellers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HavanaBeachTeam, Manager van Havana Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Palmi-travellers, Greeting you from sunny Koh Phangan! Thank you that you chose Havana Beach Resort to spend your family holiday and for your review. Thank you very much that you high evaluated work of our staff and like our delicious Indian cuisine, I'm appreciate it.
It's always very advisable for us to receive feedback from our guests, and we always ready to get some improvement to make stay of our future guests more comfortable at our resort.
Our team looking forward to welcoming you and your family again at Havana Beach Resort at the nearest future!
Best Regards,
Resident Manager
Anna Valiaieva

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken