Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuk kleinschalig hotel aan prachtige baai ”
Beoordeling van Havana Beach Resort

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 8 websites!
Havana Beach Resort
Beoordeeld als nr. 26 van 91 hotels in Koh Phangan
Certificaat van uitmuntendheid
19 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk kleinschalig hotel aan een mooi baai in Koh Pahnang. De kamers zijn ruim met een balkon en zitje. Het hotel ziet er keurig verzorgd uit. Wij verbleven 3 dagen in dit hotel en hebben het prima naar ons zin gehad. Als je drukte zoekt moet je hier niet zijn maar om heerlijk te relaxen aan een mooi strand en zee is het echt perfect. 'S avond zijn alle restaurantjes open langs het strand en hebben de nodige verlichting. Erg gezellig om lekker op het strand te genieten van de lekkere gerechten.

Verbleef: Maart, 2017, reisde met een partner
Bedank WimenSan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HavanaBeachTeam, Manager van Havana Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 maart 2017
Google-vertaling

Dear WimenSan, Greeting you from sunny Koh Phangan! Thank you that recently were staying with us at Havana Beach Resort and for taking time to write your lovely review.
It's so pleased to hear that you had a good time with us .
Our team looking forwards to welcoming you again at Havana Beach Resort at the nearest future!!

Best Regards,
Resident Manager
Anna Valiaieva

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (448)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 8 van 448 beoordelingen

29 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

De eerste nacht in een kamer op de begane grond, vochtig, lawaaierig en met een kapotte airco, een valse start gemaakt. De volgende dag een andere kamer gekregen op een verdieping en alles was opgelost. We zijn hier tot rust gekomen met een staf die alles voor ons over had. Het eten is goed, het ontbijt voldoende. De baai is prachtig met bij ons een soms onstuimige zee. Een aanrader.

Verbleef: December, 2016, reisde met een partner
Bedank Hans v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HavanaBeachTeam, Manager van Havana Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 januari 2017
Google-vertaling

Dear Hans v, Greeting you from Havana Beach Resort! Thank you for your recently stay with us and that you taking time to write this review and sharing with us about your experience at Havana Beach Resort!
I'm so sorry that you've gotten not suitable room for you at your first night and did not feel comfortable.
Thank you very much that you inform us about some problem in your previous room, so we could improve and made your stay more enjoyable.
Very appreciate you that you can recommend our resort.
Our team looking forward to meet you one day again at Havana Beach Resort!
Best Regards,
Resident Manager
Anna Valiaieva

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 oktober 2016 beoordeeld

een hele mooie baai!!! je kan er niet zwemmen of snorkelen vanwege het lage water het lijkt wel of het er altijd eb is.
je kan als je uit het resort de weg omhoog loopt bij een heel chill barretje de zonsondergang zien en de prachtige baai onder het genot van een lekker drankje en een chill muziekje.

Verbleef: Augustus, 2016
Bedank Maureen v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HavanaBeachTeam, Manager van Havana Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 november 2016
Google-vertaling


Dear Maureen v, Greeting from sunny Koh Phangan!
Thank you very much for your recent stay with us at Havana Beach and for your amazing review. It's very pleased to read that you were enjoying with us and that you evaluate so high our work. The most important thing for us it's to know that our guest happy with us.
Our team looking forward to welcoming you again at Havana Beach Resort at the nearest future.
With Best Regards,
Resident Manager
Anna Valiaieva

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik heb hier de afgelopen 4 nachten met mijn vriendin geslapen. Het is laagseizoen dus niet erg druk hier daarom mochten we zelf kiezen welke kamer we wilde! Personeel is erg vriendelijk eten is erg lekker. Eten kan aan of op het strand (zie foto). Kamers groot en schoon. Kwamen wel uit de jungle dus waren slecht gewend, maar heb in genoeg hotels geslapen en voelde me hier echt thuis.. Dus zeker een aanrader! Zouden hier zonder twijfel vaker terug komen!

Verbleef: Oktober, 2016, reisde met een partner
Bedank Jaap040
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HavanaBeachTeam, Manager van Havana Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Jaap040, thank you for your recently stay with us at Havana Beach Resort and for taking time to write such a amazing review!
It's very important for all our team to hear from our guests that you were happy with us!
We are looking forward to welcoming you again at Havana Beach Resort soon.
With my best regards,
Resident Manager
Anna Valiaieva

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ruime kamers met prima bedden. Badkamer is wat gedateerd en douchen in bad met gordijn is ook niet echt meer van deze tijd. Mooi zwembad met uitzicht op strand. Ligt direct aan een hele mooie baai. Eten is ok. BBQ is lekker met verse vis daarop. Sommige personeelsleden zijn super aardig, andere hadden andere zaken aan het hoofd. 3 procent opslag bij betaling met creditcard is ook niet meer van deze tijd. Al met al prima verblijf en heerlijke 5 dagen gehad in Ko Phangan.

Verbleef: Augustus, 2016, reisde met familie
Bedank Jan V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HavanaBeachTeam, Manager van Havana Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 september 2016
Google-vertaling

Dear Jan V, Greeting from sunny Koh Phangan!
Thank you for your recent stay with us at Havana Beach Resort and for taking time to write your review. It's very pleasure to hear from you that you and your family were enjoying with us and that you evaluate so high service of our staff. Very important thing for us it's to know that our guest happy with us. Most of the properties in Thailand will charge you +3% of your amount if you'll pay by your credit card(because bank of Thailand). Havana Beach Resort is one of them, that is why we do always inform our guests upon arrival about this additional tax, so they can choose the way for payment, and pay by cash.
Regarding some renovation into the rooms we've started to renovate our rooms already, and probably when you'll visit us next time we'll able to introduce it for you.
Our team and myself looking forward to welcoming you again at Havana Beach Resort at the nearest future!
With Best Regards,
Resident Manager
Anna Valiaieva

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor een week verbleven op kamer H4 en H3, deze hadden connecting doors dus geschikt voor een gezin van 5. De kamers waren op de eerste verdieping, iets on rekening mee te houden als je bijvoorbeeld een kinderwagen hebt als ons ;-). De kamers waren verder netjes en redelijk schoon met leuke olifant handdoekjes op bed. Kamer H4 heeft beperkt uitzicht op de zee.

Pluspunten van het resort:
- vriendelijke staff! (Thank you Noe Noe for your kindness!)
- aan het strand
- Indische keuken is heerlijk !
- meerdere gezinnen
- gratis WiFi

Maar er is zeker ruimte voor verbetering! Hier even een opsomming:
- warm water als het donker is
- airco is aan vernieuwing toe
- de 2 Indische managers mogen wat minder rond hangen (hele middag aan de bar met voeten op de stoel het zaakje in de gaten aan het houden met een tamelijke norse houding)
- bereik WiFi op onze kamers

We moesten behoorlijk wat betalen voor onze kamers ivm de connecting doors, helaas zagen we de meerprijs niet helemaal terug.

Verbleef: Augustus, 2016, reisde met familie
Bedank Palmi-travellers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HavanaBeachTeam, Manager van Havana Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Palmi-travellers, Greeting you from sunny Koh Phangan! Thank you that you chose Havana Beach Resort to spend your family holiday and for your review. Thank you very much that you high evaluated work of our staff and like our delicious Indian cuisine, I'm appreciate it.
It's always very advisable for us to receive feedback from our guests, and we always ready to get some improvement to make stay of our future guests more comfortable at our resort.
Our team looking forward to welcoming you and your family again at Havana Beach Resort at the nearest future!
Best Regards,
Resident Manager
Anna Valiaieva

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed resort met mooie kamers in een aantal gebouwen van 2 verdiepingen. Het resort heeft een mooi zwembad en licht tevens aan het strand en de zee. Relatief weinig stoelen aan zee, maar als je een beetje op tijd bent :>).

Het restaurant biedt de gelegenheid om op het strand te eten. Er kan zowel Thais als Indisch worden gegeten. Het aantal plaatsen is beperkt voor de grote van het resort, dus reserveren of op tijd zijn. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt is beperkt maar is wel lekker. Al met al een goed resort om op te verblijven.

Verbleef: Juli, 2016, reisde met familie
Bedank bjrijlaarsdam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HavanaBeachTeam, Manager van Havana Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 augustus 2016
Google-vertaling

Dear bjrijlaarsdam, warm greeting you from Havana Beach Resort!
Thank you for your recently stay with us and for your lovely review. So pleased to know that you like our resort and you were enjoying food at our restaurant.
We are looking forward to welcoming you again at Havana Beach Resort at the nearest future!
With Best Regards,
Resident Manager
Anna Valiaieva

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Koh Phangan bekeken
op 0,6 km afstand
Koh Phangan Dreamland Resort
Koh Phangan Dreamland Resort
nr. 37 van 91 in Koh Phangan
250 beoordelingen
op 0,4 km afstand
Pingchan Beach Resort
Pingchan Beach Resort
nr. 17 van 91 in Koh Phangan
170 beoordelingen
op 10,9 km afstand
Sarikantang Resort & Spa
Sarikantang Resort & Spa
nr. 8 van 91 in Koh Phangan
666 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 1,2 km afstand
Buri Rasa Koh Phangan
Buri Rasa Koh Phangan
nr. 1 van 91 in Koh Phangan
1.546 beoordelingen
op 10,1 km afstand
Palita Lodge
Palita Lodge
nr. 16 van 91 in Koh Phangan
552 beoordelingen
op 10,8 km afstand
Cocohut Village Beach Resort & Spa
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Havana Beach Resort geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Havana Beach Resort

Adres: 47/5 Moo 5, Haad Thong Nai Pan | Surat Thani, Koh Phangan 84280, Thailand
Locatie: Thailand > Surat Thani > Koh Phangan
Voorzieningen:
Bar/lounge Strand Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Restaurant Roomservice Spa Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 4 familiehotel in Koh Phangan
Nr. 10 romantisch hotel in Koh Phangan
Nr. 11 spahotel in Koh Phangan
Nr. 16 beste resorthotel in Koh Phangan
Nr. 18 hotel aan het strand in Koh Phangan
Prijsklasse: € 48 - € 150 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:3 ster(ren) — Havana Beach Resort 3*
Aantal kamers: 50
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Expedia, Booking.com, Agoda, Ctrip TA, Hotels.com, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Havana Beach Resort met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Havana Beach Hotel Koh Phangan

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding