Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (491)
Beoordelingen filteren
491 resultaten
Waardering van reizigers
192
181
73
28
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
192
181
73
28
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
13 - 18 van 491 beoordelingen
31 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ruime kamers met prima bedden. Badkamer is wat gedateerd en douchen in bad met gordijn is ook niet echt meer van deze tijd. Mooi zwembad met uitzicht op strand. Ligt direct aan een hele mooie baai. Eten is ok. BBQ is lekker met verse vis daarop. Sommige personeelsleden zijn super aardig, andere hadden andere zaken aan het hoofd. 3 procent opslag bij betaling met creditcard is ook niet meer van deze tijd. Al met al prima verblijf en heerlijke 5 dagen gehad in Ko Phangan.

Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
Bedank Jan V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HavanaBeachTeam, Manager van Havana Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 september 2016
Google-vertaling

Dear Jan V, Greeting from sunny Koh Phangan!
Thank you for your recent stay with us at Havana Beach Resort and for taking time to write your review. It's very pleasure to hear from you that you and your family were enjoying with us and that you evaluate so high service of our staff. Very important thing for us it's to know that our guest happy with us. Most of the properties in Thailand will charge you +3% of your amount if you'll pay by your credit card(because bank of Thailand). Havana Beach Resort is one of them, that is why we do always inform our guests upon arrival about this additional tax, so they can choose the way for payment, and pay by cash.
Regarding some renovation into the rooms we've started to renovate our rooms already, and probably when you'll visit us next time we'll able to introduce it for you.
Our team and myself looking forward to welcoming you again at Havana Beach Resort at the nearest future!
With Best Regards,
Resident Manager
Anna Valiaieva

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor een week verbleven op kamer H4 en H3, deze hadden connecting doors dus geschikt voor een gezin van 5. De kamers waren op de eerste verdieping, iets on rekening mee te houden als je bijvoorbeeld een kinderwagen hebt als ons ;-). De kamers waren verder netjes en redelijk schoon met leuke olifant handdoekjes op bed. Kamer H4 heeft beperkt uitzicht op de zee.

Pluspunten van het resort:
- vriendelijke staff! (Thank you Noe Noe for your kindness!)
- aan het strand
- Indische keuken is heerlijk !
- meerdere gezinnen
- gratis WiFi

Maar er is zeker ruimte voor verbetering! Hier even een opsomming:
- warm water als het donker is
- airco is aan vernieuwing toe
- de 2 Indische managers mogen wat minder rond hangen (hele middag aan de bar met voeten op de stoel het zaakje in de gaten aan het houden met een tamelijke norse houding)
- bereik WiFi op onze kamers

We moesten behoorlijk wat betalen voor onze kamers ivm de connecting doors, helaas zagen we de meerprijs niet helemaal terug.

Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
Bedank Palmi-travellers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HavanaBeachTeam, Manager van Havana Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Palmi-travellers, Greeting you from sunny Koh Phangan! Thank you that you chose Havana Beach Resort to spend your family holiday and for your review. Thank you very much that you high evaluated work of our staff and like our delicious Indian cuisine, I'm appreciate it.
It's always very advisable for us to receive feedback from our guests, and we always ready to get some improvement to make stay of our future guests more comfortable at our resort.
Our team looking forward to welcoming you and your family again at Havana Beach Resort at the nearest future!
Best Regards,
Resident Manager
Anna Valiaieva

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed resort met mooie kamers in een aantal gebouwen van 2 verdiepingen. Het resort heeft een mooi zwembad en licht tevens aan het strand en de zee. Relatief weinig stoelen aan zee, maar als je een beetje op tijd bent :>).

Het restaurant biedt de gelegenheid om op het strand te eten. Er kan zowel Thais als Indisch worden gegeten. Het aantal plaatsen is beperkt voor de grote van het resort, dus reserveren of op tijd zijn. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt is beperkt maar is wel lekker. Al met al een goed resort om op te verblijven.

Verbleef: juli 2016, reisde met familie
Bedank bjrijlaarsdam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HavanaBeachTeam, Manager van Havana Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 augustus 2016
Google-vertaling

Dear bjrijlaarsdam, warm greeting you from Havana Beach Resort!
Thank you for your recently stay with us and for your lovely review. So pleased to know that you like our resort and you were enjoying food at our restaurant.
We are looking forward to welcoming you again at Havana Beach Resort at the nearest future!
With Best Regards,
Resident Manager
Anna Valiaieva

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Comfortabele ruime kamers. In de kamer staat een klein 2 persoonsbed en ruim 1 persoonsbed. Als stel vond ik het 2 persoonsbed te klein om met zijn tweeën in te slapen dus dan maar gescheiden slapen. Voor kinderen lijkt het geen probleem: 2 in het 2 persoonsbed plus 1 in het 1 persoonsbed.
Uitgebreide kaart in het restaurant m'n de curry's zijn aan te bevelen. Leuke gezellige cocktailbar die ook leuke cocktails heeft voor kinderen : Oreoshake en Snickershake.
Zwembad is fijn. Mooi strand en zee.
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Verbleef: juli 2016, reisde met familie
1  Bedank Fam S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HavanaBeachTeam, Manager van Havana Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 juli 2016
Google-vertaling


Dear Fam S, Greeting from sunny Koh Phangan!
Very appreciate you that you chose Havana Beach Resort to spend your family's holiday and for your lovely review.
I would like to thank you that you found our rooms are comfortable and spacious and that you recommended our restaurant. For all of our team it's a main goal to make stay of our guests more happy.
Looking forward to welcoming you and your united family again at Havana Beach Resort.
With Best Regards
Resident Manager
Anna Valiaieva

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Gelegen vlakbij een klein dorpje met een paar lekkere restaurants waar je zo heen kunt lopen. De kamers zijn luxe en ruiken erg lekker. Mooie badkamer en een fijn bed.

Nadeel is de douche: slap straaltje en wordt nauwelijks warm!

Het personeel is vriendelijk.
Loop ook eens naar het dorpje verderop, erg leuk en daar is het strand iets mooier. Al met al een heerlijke vijf dagen gehad.

Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
Bedank Thomas H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HavanaBeachTeam, Manager van Havana Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 juli 2016
Google-vertaling

Dear Thomas H, Thank you that you chose Havana Beach Resort to spend your holidays and for you lovely review. It very pleased to read that you were enjoying with us and that you found our location is nice and our rooms are luxurious, a specially for what you found our staff friendly, very appreciate it.
I'm sorry that you've had a problem with your shower, we had a little trouble with it and carried out some work.
I hope to welcoming you again at Havana Beach Resort at the nearest future!
Sincerely,
Resident Manager
Anna

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken