Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Erg vriendelijk en mooi hotel! Zeker een aanrader!”
Beoordeling van Havana Beach Resort

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 9 websites!
Havana Beach Resort
Beoordeeld als nr. 26 van 91 hotels in Koh Phangan
Certificaat van uitmuntendheid
6 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik heb hier de afgelopen 4 nachten met mijn vriendin geslapen. Het is laagseizoen dus niet erg druk hier daarom mochten we zelf kiezen welke kamer we wilde! Personeel is erg vriendelijk eten is erg lekker. Eten kan aan of op het strand (zie foto). Kamers groot en schoon. Kwamen wel uit de jungle dus waren slecht gewend, maar heb in genoeg hotels geslapen en voelde me hier echt thuis.. Dus zeker een aanrader! Zouden hier zonder twijfel vaker terug komen!

Verbleef: Oktober, 2016, reisde met een partner
Bedank Jaap040
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HavanaBeachTeam, Manager van Havana Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Jaap040, thank you for your recently stay with us at Havana Beach Resort and for taking time to write such a amazing review!
It's very important for all our team to hear from our guests that you were happy with us!
We are looking forward to welcoming you again at Havana Beach Resort soon.
With my best regards,
Resident Manager
Anna Valiaieva

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (448)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 11 van 448 beoordelingen

31 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ruime kamers met prima bedden. Badkamer is wat gedateerd en douchen in bad met gordijn is ook niet echt meer van deze tijd. Mooi zwembad met uitzicht op strand. Ligt direct aan een hele mooie baai. Eten is ok. BBQ is lekker met verse vis daarop. Sommige personeelsleden zijn super aardig, andere hadden andere zaken aan het hoofd. 3 procent opslag bij betaling met creditcard is ook niet meer van deze tijd. Al met al prima verblijf en heerlijke 5 dagen gehad in Ko Phangan.

Verbleef: Augustus, 2016, reisde met familie
Bedank Jan V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HavanaBeachTeam, Manager van Havana Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 september 2016
Google-vertaling

Dear Jan V, Greeting from sunny Koh Phangan!
Thank you for your recent stay with us at Havana Beach Resort and for taking time to write your review. It's very pleasure to hear from you that you and your family were enjoying with us and that you evaluate so high service of our staff. Very important thing for us it's to know that our guest happy with us. Most of the properties in Thailand will charge you +3% of your amount if you'll pay by your credit card(because bank of Thailand). Havana Beach Resort is one of them, that is why we do always inform our guests upon arrival about this additional tax, so they can choose the way for payment, and pay by cash.
Regarding some renovation into the rooms we've started to renovate our rooms already, and probably when you'll visit us next time we'll able to introduce it for you.
Our team and myself looking forward to welcoming you again at Havana Beach Resort at the nearest future!
With Best Regards,
Resident Manager
Anna Valiaieva

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor een week verbleven op kamer H4 en H3, deze hadden connecting doors dus geschikt voor een gezin van 5. De kamers waren op de eerste verdieping, iets on rekening mee te houden als je bijvoorbeeld een kinderwagen hebt als ons ;-). De kamers waren verder netjes en redelijk schoon met leuke olifant handdoekjes op bed. Kamer H4 heeft beperkt uitzicht op de zee.

Pluspunten van het resort:
- vriendelijke staff! (Thank you Noe Noe for your kindness!)
- aan het strand
- Indische keuken is heerlijk !
- meerdere gezinnen
- gratis WiFi

Maar er is zeker ruimte voor verbetering! Hier even een opsomming:
- warm water als het donker is
- airco is aan vernieuwing toe
- de 2 Indische managers mogen wat minder rond hangen (hele middag aan de bar met voeten op de stoel het zaakje in de gaten aan het houden met een tamelijke norse houding)
- bereik WiFi op onze kamers

We moesten behoorlijk wat betalen voor onze kamers ivm de connecting doors, helaas zagen we de meerprijs niet helemaal terug.

Verbleef: Augustus, 2016, reisde met familie
Bedank Palmi-travellers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HavanaBeachTeam, Manager van Havana Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Palmi-travellers, Greeting you from sunny Koh Phangan! Thank you that you chose Havana Beach Resort to spend your family holiday and for your review. Thank you very much that you high evaluated work of our staff and like our delicious Indian cuisine, I'm appreciate it.
It's always very advisable for us to receive feedback from our guests, and we always ready to get some improvement to make stay of our future guests more comfortable at our resort.
Our team looking forward to welcoming you and your family again at Havana Beach Resort at the nearest future!
Best Regards,
Resident Manager
Anna Valiaieva

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed resort met mooie kamers in een aantal gebouwen van 2 verdiepingen. Het resort heeft een mooi zwembad en licht tevens aan het strand en de zee. Relatief weinig stoelen aan zee, maar als je een beetje op tijd bent :>).

Het restaurant biedt de gelegenheid om op het strand te eten. Er kan zowel Thais als Indisch worden gegeten. Het aantal plaatsen is beperkt voor de grote van het resort, dus reserveren of op tijd zijn. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt is beperkt maar is wel lekker. Al met al een goed resort om op te verblijven.

Verbleef: Juli, 2016, reisde met familie
Bedank bjrijlaarsdam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HavanaBeachTeam, Manager van Havana Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 augustus 2016
Google-vertaling

Dear bjrijlaarsdam, warm greeting you from Havana Beach Resort!
Thank you for your recently stay with us and for your lovely review. So pleased to know that you like our resort and you were enjoying food at our restaurant.
We are looking forward to welcoming you again at Havana Beach Resort at the nearest future!
With Best Regards,
Resident Manager
Anna Valiaieva

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Comfortabele ruime kamers. In de kamer staat een klein 2 persoonsbed en ruim 1 persoonsbed. Als stel vond ik het 2 persoonsbed te klein om met zijn tweeën in te slapen dus dan maar gescheiden slapen. Voor kinderen lijkt het geen probleem: 2 in het 2 persoonsbed plus 1 in het 1 persoonsbed.
Uitgebreide kaart in het restaurant m'n de curry's zijn aan te bevelen. Leuke gezellige cocktailbar die ook leuke cocktails heeft voor kinderen : Oreoshake en Snickershake.
Zwembad is fijn. Mooi strand en zee.
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Verbleef: Juli, 2016, reisde met familie
1  Bedank Fam S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HavanaBeachTeam, Manager van Havana Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 juli 2016
Google-vertaling


Dear Fam S, Greeting from sunny Koh Phangan!
Very appreciate you that you chose Havana Beach Resort to spend your family's holiday and for your lovely review.
I would like to thank you that you found our rooms are comfortable and spacious and that you recommended our restaurant. For all of our team it's a main goal to make stay of our guests more happy.
Looking forward to welcoming you and your united family again at Havana Beach Resort.
With Best Regards
Resident Manager
Anna Valiaieva

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Gelegen vlakbij een klein dorpje met een paar lekkere restaurants waar je zo heen kunt lopen. De kamers zijn luxe en ruiken erg lekker. Mooie badkamer en een fijn bed.

Nadeel is de douche: slap straaltje en wordt nauwelijks warm!

Het personeel is vriendelijk.
Loop ook eens naar het dorpje verderop, erg leuk en daar is het strand iets mooier. Al met al een heerlijke vijf dagen gehad.

Verbleef: Juni, 2016, reisde met een partner
Bedank Thomas H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HavanaBeachTeam, Manager van Havana Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 juli 2016
Google-vertaling

Dear Thomas H, Thank you that you chose Havana Beach Resort to spend your holidays and for you lovely review. It very pleased to read that you were enjoying with us and that you found our location is nice and our rooms are luxurious, a specially for what you found our staff friendly, very appreciate it.
I'm sorry that you've had a problem with your shower, we had a little trouble with it and carried out some work.
I hope to welcoming you again at Havana Beach Resort at the nearest future!
Sincerely,
Resident Manager
Anna

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Direct aan het strand aan een kleine baai. Veel trappen, dus niet rolstoeltoegankelijk. Receptie al vroeg dicht. Zwembad zag er mooi uit, maar water was melkachtig en prikte. Geen parasols op het strand en maar twee ligbedden.
Ontbijt in buffetvorm, eenvoudig.
De staff was erg vriendelijk, het restaurant heeft ook een Indiase kaart en is van goede kwaliteit.
Hotel heeft een taxi mogelijkheid.

Verbleef: Mei, 2016, reisde met familie
Bedank birgitta d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HavanaBeachTeam, Manager van Havana Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 juli 2016
Google-vertaling

Dear birgitta d, Greeting from sunny Koh Phangan!
Thank you for your recent stay with us at Havana Beach Resort and for your reviw.
Our resort is located on the small hill which is coming directly to the our beautifull beach, that is why we do have a few steps down, but for the guests with limited opportunities and who is using wheelchair we can offer to use special road down behind the resort.
Opening hours for our reception is 8 am to 5 pm, but anyway our guest will be able to get any help any time.
I' m so sorry that you found water at the swimming pool milky, probably it's could happens after the rain, but be sure we do clean our swimming pool every morning. We do provide umbrellas just by the pool, and we do have more than enough sunchairs. Don't hesitate to let us us know if you'll need something next time, because we are here working for you, and always trying to do our best for our guests. It's very pleased to hear that you found our staff friendly and you like our indian restaurant.
Our team looking forward to welcoming you at Havana Beach Resort at the nearest future.
With Best Regards
Resident Manager
Anna Valiaieva

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Koh Phangan bekeken
op 0,6 km afstand
Koh Phangan Dreamland Resort
Koh Phangan Dreamland Resort
nr. 39 van 91 in Koh Phangan
250 beoordelingen
op 0,4 km afstand
Pingchan Beach Resort
Pingchan Beach Resort
nr. 17 van 91 in Koh Phangan
170 beoordelingen
op 10,9 km afstand
Sarikantang Resort & Spa
Sarikantang Resort & Spa
nr. 8 van 91 in Koh Phangan
666 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 1,2 km afstand
Buri Rasa Koh Phangan
Buri Rasa Koh Phangan
nr. 1 van 91 in Koh Phangan
1.546 beoordelingen
op 10,1 km afstand
Palita Lodge
Palita Lodge
nr. 16 van 91 in Koh Phangan
552 beoordelingen
op 10,8 km afstand
Cocohut Village Beach Resort & Spa
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Havana Beach Resort geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Havana Beach Resort

Adres: 47/5 Moo 5, Haad Thong Nai Pan | Surat Thani, Koh Phangan 84280, Thailand
Locatie: Thailand > Surat Thani > Koh Phangan
Voorzieningen:
Bar/lounge Strand Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Restaurant Roomservice Spa Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 4 familiehotel in Koh Phangan
Nr. 10 romantisch hotel in Koh Phangan
Nr. 11 spahotel in Koh Phangan
Nr. 16 beste resorthotel in Koh Phangan
Nr. 18 hotel aan het strand in Koh Phangan
Prijsklasse: € 48 - € 150 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:3 ster(ren) — Havana Beach Resort 3*
Aantal kamers: 50
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Expedia, Agoda, Booking.com, Hotels.com, Ctrip TA, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Havana Beach Resort met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Havana Beach Hotel Koh Phangan

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding