Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.054)
Beoordelingen filteren
3.055 resultaten
Waardering van reizigers
2.297
462
157
87
52
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.297
462
157
87
52
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 3.055 beoordelingen
Beoordeeld op 8 januari 2019

Het resort lis tegen een heuvel aangebouwd en ligt in een schitterende subtropische tuin.
Het hele resort is schoner dan schoon. Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Wij logeerden in een villa met privé zwembad, dat was heerlijk.

De restaurants zijn geweldig. Rechts op het strant loopt een klein pad naar het leuke dorpje Panburi Village. Hier zijn diverse restaurantjes en barretjes te vinden

Heel klein minpuntje is dat hier en daar het resort iets verouderd is. Maar dat is niet storend.

Wij waren heel tevreden en willen graag een keer terug.

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Userbert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PanjaSPN, General Manager van Santhiya Koh Phangan Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 januari 2019
Google-vertaling

Dear Khun Userbert,

Sawasdee krab……Greetings from Santhiya Koh Phangan Resort & Spa - Traditional Thai style luxury beach resort on Tropical Island!

Thank you for taking the time to post feedback about your recent holiday to our resort on TripAdvisor. And please accept our sincerely apologies for the delayed in responding to your review.

Absolutely, it is such a great pleasure to know that our guests such as you appreciate our traditional Thai style Private Pool Villa with unique outdoor bathtub and showe. This is one of our core concept to allow our guests to be next to the nature. We are also happy to know that you really enjoyed our well-kept tropical garden and its greenery.

We also appreciate your commendation to our team members who always keen to offer friendly Thai touch hospitality to our guests. Permit us to say that we are very proud of them for the high levels of service they strive to deliver to our guests each and every day. The whole teams are grateful of the opportunity of being in service with you and thankful for your wonderful comments about their services.

Most of all, please accept our sincerest thank for your promising to come back to visit us again. The entire team and I look forward to welcoming you. Hopefully you can make it soon.

Warm regards,

Panja Nakapong
General Manager
Santhiya Koh Phangan Resort & Spa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 augustus 2018

Een heerlijke week gehad in een splinternieuw gebouw met private pool. Personeel meer dan vriendelijk alles kun je vragen en men gaat het regelen.
Wij, gezin met 2 kids, hebben genoten van de luxe en de zorg tijdens onze stop op Phangan. Zeker een aanrader.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Lorance v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nitichai N, Manager van Santhiya Koh Phangan Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Khun Lorance v,
Sawasdee krab……Greetings from Santhiya Koh Phangan Resort & Spa, Traditional Thai-style luxury beach resorts on tropical islands
Thank you very much for sharing us your great experience with good review on your recent stay with us at Santhiya Koh Phangan Resort & Spa, we're very happy to learn that you were impressed our new baby a new building of Pool Suite Garden View which just launched during your stay
I do hope to be able to welcome you back to Santhiya Koh Phangan in the near future. Please do contact me directly for any future enquiries, it would be my pleasure to personally take care of your reservation, even could visit our sister resorts at Koh Yao Yai, Koh Chnag and Natai (in 2019)

Respectfully yours,
Nitichai Nenraksa
Resort Manager Santhiya Koh Phangan Resort & Spa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juli 2018

dorp is al wat gedateerd. Ruime kamers maar niet meer up to date. Bedden redelijk hard. Eten prima maar niks bijzonders. Mooi zwembad en voor families met kinderen een leuke bestemming. Vraag naar de ligging van je accommodatie! sommige huisjes liggen aan de route van de auto's die mensen van en naar hun kamers brengen en dat levert behoorlijk wat herrie op.

Datum van verblijf: juli 2018
Bedank K5402PQinfo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PanjaSPN, General Manager van Santhiya Koh Phangan Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juli 2018
Google-vertaling

Dear Khun K5402PQinfo,


Sawasdee krab……Greetings from Santhiya Koh Phangan Resort & Spa! - Traditional Thai style luxury beach resort on Tropical Island!

Firstly, thank you so much for choosing u as your holiday destination.

Secondly, please accept our sincerest thanks for the time that you took to write and share feedback of your stay at our resort on TripAdvisor.

We are delighted to hear that you rated us a nice hotel with great prices as well as 2 great pools where most children find it’s amazing.

In the meantime, we regret to hear that we did not meet and exceed your expectation in some areas. In term of location and rooms are pretty out of dates, we wish to share with all our guests that we always keep re-touch and renovate the rooms, improve the entire resort ground and facilities as well as maintain and train our team members for higher level of services standard. Please be informed that as our resort is traditional Thai style accommodation with wooden decoration, so to meet our eco-friendly concept, we used reclaimed wood from old houses, fishing boats or railroads. So some pieces of woods may look more like antique, and not very bright.

Once again thank you for your valuable feedback, it is most appreciated. I do hope to be able to welcome you back to Santhiya Koh Phangan Resort & Spla. Please do contact me directly for any future enquiries, it would be my pleasure to personally take care of your reservation. My e-mail is gm.spn@santhiya.com

With sincere regards,


Panja Nakapong
General Manager
Santhiya Koh Phangan Resort & Spa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 november 2017 via mobiele applicatie

Het resort in het algemeen en de pool villa’s in het bijzonder zijn fantastisch. Met alle mogelijke faciliteiten daarbij. Hoewel het weer tijdens ons bezoek het wat liet afweten hebben wij ons uitstekend vermaakt.
Het eten, de service en de dienstverlening door het personeel zijn ongekend. Een aanrader om een week zalig te relaxen.

Datum van verblijf: november 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank gaatze57
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PanjaSPN, General Manager van Santhiya Koh Phangan Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 november 2017
Google-vertaling

Dear Khun gaatze57,

Sawasdee krab……Greetings from Santhiya Koh Phangan Resort & Spa! - Traditional Thai style luxury beach resort on Tropical Island!

Thank you so much for posting a “Highly recommended” review of your holiday in our resort on TripAdvisor. We appreciate your thoughtful to say “more than worth to visit”, and that resort ground and our private pool villas are fabulous. We all are most happy to know that we could reach our value guests' expectations for their holiday. These kind words are great moral booster for all of us to deliver our gracious Thai hospitality to our visitors.

We also wish to thank you for your compliment to our team members who are always keen to help and deliver their best services for our guests.

We hope you will be back to relax at our resort again.

Best regards,

Panja Nakapong
General Manager
Santhiya Koh Phangan Resort & Spa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 november 2017

Pluspunten :
- Grote kamers en badkamers.
- Twee (goeie) restaurants en Twee zwembaden.
- Intern transport op de hotelsite (mag ook wel omwille van de omvang)
- Eigen speedboten voor transferts tussen de eilanden
- Eigen fasciliteiten om autonoom te fungeren.
- Authentieke inrichting.
- Goed bed.

Minpunten :
- Geen wifi in onze kamer (K433), wel tot aan de buitendeur, maar binnenin niet.....misschien een locatieprobleem, maar dan moet je niet in de brochure zetten dat alle kamers free-wifi hebben, want dat klopt niet (getest met 2 iPhones en 2 iPads)
- Traditioneel Thais ingerichte kamers met veel hout, knap maar wel een beetje oubollig, amper stopcontacten beschikbaar en hier en daar wat slordige reparatiewerken.
- Het hotel is eigenlijk een eiland op een eiland....het is moeilijk en omslachtig om buiten het hotel iets te gaan drinken, shoppen, whatever.... zonder het (betaalde) transport van het hotel te gebruiken...wil je een massage, geld wisselen, of wat dan ook ben je bijna verplicht dat in het afgelegen hotel zelf te doen.
- Groot hotel, met als gevolg veraf gelegen kamers t.o.v. receptie, zwembaden, fitness,...
- Bij het zwembad zijn geen badhanddoeken beschikbaar, eerder een grote, (versleten) keukenhanddoek die niet volstaat om je af te drogen...extra badhandoeken meenemen is aangewezen.

Conclusie :
Dit hotel is authentiek in zijn Thaise identiteit, zoek hier dus geen strak modernisme, Zen en/of Boutique toestanden, want dat ga je hier niet vinden. De Engelse taal is voor veel personeelsleden (met uitzondering van de receptie) even onbegrijpelijk als hun Thais voor mij.
Helaas is (wat ons betreft) Santhiya zijn 5-sterrenstatus op dit moment (!) niet ècht waard. (maar zeker een 4* natuurlijk) Jammer...

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Ronny H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PanjaSPN, General Manager van Santhiya Koh Phangan Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 november 2017
Google-vertaling

Dear Khun RonnyHERO,

Sawasdee krab……Greetings from Santhiya Koh Phangan Resort & Spa! - Traditional Thai style luxury beach resort on Tropical Island!

Firstly, thank you very for considering and choosing our resort as one of the resorts on your holiday to Koh Phangan, and for taking your time to post the review on TripAdvisor.

We are glad to hear that you were very impressed with our large room and our resort grounds with its traditional Thai Wooden houses setting in a well kept tropical garden with beautiful seaview. It is also great to hear you found our 2 giant pools and
both of our restaurant; the Chantara Restaurant with it stunning buffet breakfast and variety and quality buffet dinner and our By The Sea & Bar are good.

In regard to towels at our Main Pool, we wish to advise that as we are traditional Thai style and eco-friendly resort, so we intend to use traditional Thai’s towel called “Pha Khao Mah” in order to keep our traditional Thai style concept and to support local product of “Pha Khao Mah”. Many of our guests appreciate our concept.

In the meantime, we also appreciate your constructive feedback about free wifi (we are now in the process of implementing fiber optic) , and repair work (it is now in process). Please rest assure that your review means a lot to us. This helps us to improve our services standard.

Thank you and kind regards,

Panja Nakapong
General Manager
Santhiya Koh Phangan Resort & Spa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken