Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.033)
Beoordelingen filteren
1.033 resultaten
Waardering van reizigers
776
182
54
10
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
776
182
54
10
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.033 beoordelingen
Beoordeeld op 2 april 2018 via mobiele applicatie

Kupu kupu nu 2 x geweest
Ligt aan een mooie beachfront
Rustig en romantisch
Geniet in je grote hemelbed in de royale ruimte met bad en alle gemakken
Prima ontbijt
Restaurant is prima . Voor mij voor de lunch.
Voor de avond zoek ik meer vertier en uiterlijke sfeer en passie op mijn bord.
Goede service
Prima centrale plek op het eiland voor pionieren in alle richtingen.
Ik heb niet beter kunnen vinden op dit eiland. Wel goedkoper en ook best ok Maar dan niet zo tropisch en romantisch en lux als in kupukupu

Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank my-food-fun-world
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KupuKupuResorts, Manager van Kupu Kupu Phangan Beach Villas and Spa by l'Occitane, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 april 2018
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you for taking time to review our beautiful hotel!

We are truly delighted to read that you had a great stay with us, and that you enjoyed our services, especially our breakfast and our romantic & quiet Pool Villa.

As you mentioned we are in an amazing location, close to the main city, which is a very nice location compared to other 5* resorts of the island.

On behalf of all the Kupu Kupu Team, we really hope that we will have the pleasure to welcome you again in our paradise, and we will do our best to give an other unforgettable stay!

Best regards,
The Kupu Kupu Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 februari 2017 via mobiele applicatie

Een van de mooiste resort die we gezien hebben, we hadden zee villa geboekt met zwembad (nr 26). Alles aan de locatie klopt prachtige opzet zwembad, ligging van de villa's, het restaurant en tegen de avond een prachtige zon's ondergang. Een ding gaat er echter niet goed, het personeel gaat niet gelijk op met de standaard die wordt neer gezet met het resort. Te langzaam, beperkte kennis Engels, enz, gewoon te weinig gevoel voor hospitality bij een dergelijk resort. Echt zonden je betaald hier bijna 20.000bat per dag, het lijkt bijna wel dat het personeel in zo n keurslijf wordt gedrukt dat elke spontaniteit de kop in wordt gedrukt. Met een beetje meer plezier en hospitalty heeft het resort echt de potentie het mooiste en meeste fijne resort van Koh Phangan te zijn. Succes!

Datum van verblijf: februari 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Helgaenedwin
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KupuKupuResorts, Guest Relations Manager van Kupu Kupu Phangan Beach Villas and Spa by l'Occitane, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 februari 2017
Google-vertaling

Dear Helgaenedwin,

Thank you very much for taking the time to share you review, both the positives and the areas where you felt improvement can be made. It's a pleasure to read that we are one of the most beautiful resort you've been and that you enjoy the resort, the location, the villa, our La Plage restaurant and our infinity pool..
In the other hand, we are sorry that we were not able to provide you with an entire satisfactory experience during your recent stay and your feedback is well noted. Rest assured that we strive to provide the best possible service to all our guests and your objective comments will help us improve.
We do hope that you will allow us to welcome you back to our hotel as our valued guest in the future.
Best regards,

The Kupu Kupu Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2016 via mobiele applicatie

Super mooi hotel, mooie kamers, ontzettend lekker eten! Jammer dat personeel vaak engels niet goed begrijpt. Hier en daar zijn er wel wat punten die verbeterd kunnen worden:
- service bij zwembad is slecht, zit vaak lang te wachten op personeel
- bestel 2 eggs benedict, krijg er maar 1
- vogelpoep in onze villa ?!

Heel rustig hotel, vaak de enige die aan het zwembad liggen, dus als je wilt uitrusten is het top.

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank 170fleurk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KupuKupuResorts, Responsable relations clients van Kupu Kupu Phangan Beach Villas and Spa by l'Occitane, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Fleur K,

Thank you for your feedback.
We are delighted to read that you had an overall nice stay at Kupu Kupu Phangan and we again thank you for extending your holidays with us.

We are sorry that our restaurant service failed to meet your expectations. We will work harder to train and encourage the staff to have more mindful service.

We hope that you will forgive us on this occasion and will give us another chance to welcome you and your family at Kupu Kupu Phangan.

Kind Regards,

The Kupu Kupu Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 maart 2016

Wat een fantastisch mooie plek is dit!!
Wij hadden een de luxe villa aan het strand op de mooiste plek van het resort (lucky us) van alle gemakken voorzien... Douche kon beter eerlijk is eerlijk...
Ruime kamer van alle gemakken voorzien. Buiten een terras met private pool. HEERLIJK!!
Op de kamer natuurlijk een koelkastje met verschillende frisdranken en bier. Dit alles voor een redelijke prijs.
Wij hebben een aantal keer op terras gegeten en genoten van ons fenomenaal uitzicht.
Personeel is bijzonder vriendelijk en bereid om nagenoeg alles voor je te regelen.
Al met al, mocht je een bezoek brengen aan dit eiland is deze accommodatie een absolute aanrader.
Kupu Kupu THANKS!! Voor bezoekers die slecht ter been zijn is dit resort misschien niet de beste keus....

Kamertip: Ik mag het misschien niet zeggen, maar probeer villa zesentwintig te reserveren, wat ons betreft de mooiste plek. Paradijselijk ECHT!
Datum van verblijf: maart 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Robby68Cin
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KupuKupuResorts, General Manager van Kupu Kupu Phangan Beach Villas and Spa by l'Occitane, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 maart 2016
Google-vertaling

Dear Robby,

Thank you for staying with us and taking the time to share your experience in our Resort.

We are delighted to read that you enjoyed your stay with us and we look forward to welcoming you in Phangan very soon.

Kindest regards

KupuKupu Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 januari 2016

Begin december hebben wij hier enkele dagen gezeten. De locatie is prachtig en de kamers zijn eveneens prachtig.
De kamers zijn zeer ruim opgezet en hebben een groot bed en een mooie ruime open badkamer.
Het privé zwembadje is erg leuk en wordt dagelijks goed schoongemaakt en gecontroleerd.

Het personeel is uitermate vriendelijk en het eten in het hotel is erg goed.

Kortom een absolute aanrader. Als ik opnieuw zou blijven zou ik niet kiezen voor de sunset villa, maar zou ik eerder een poolvilla nemen. de reden waarom is omdat deze in de praktijk helemaal niet zo dicht op het zwembad zitten en de sunset vila's een beetje verstopt zaten.

Datum van verblijf: december 2015
Bedank AlexanderH714
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KupuKupuResorts, General Manager van Kupu Kupu Phangan Beach Villas and Spa by l'Occitane, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 januari 2016
Google-vertaling

Dear Alexander H,

Thank you for your kind review.

We are absolutely delighted to hear you had a great stay and the team and i are already looking forward to your next visit.

Happy New Year and See you Soon

Kupu Kupu Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken