Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.046)
Beoordelingen filteren
2.047 resultaten
Waardering van reizigers
1.633
329
58
18
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.633
329
58
18
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.047 beoordelingen
Beoordeeld op 15 mei 2019

Uitstekend hotel in een rustig gelegen gedeelte van Koh Pagnan Thong Naï Pan Noi. Beach. Schoonhotel, zeer goed restaurant en uitstekende ontbijt.
Leuk avond entertainment, en vooral de service is uitstekend en zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Safari00503124976
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Boonwit, General Manager van Buri Rasa Koh Phangan, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 mei 2019
Google-vertaling

Dear Safari00503124976

Warmest greeting from Buri Rasa Phangan!
Many thanks for taking the time to write to us in review at Tripadvisor and for taking the time to share your thoughts on your recent experiences! It’s great to hear that you enjoyed your time here with us, especially you mention to excellent hotel, very good restaurant, excellent breakfast, nice evening entertainment, the service is excellent and very helpful and friendly staff. We hope welcome you back in the near future, So that we can do are best to give you any exceptional experience and I shall arrange for your reservation and speedboat transfer myself.

Sincerely,
Boonwit Leakdee
General Manager
E : boonwit@burirasa.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 mei 2019 via mobiele applicatie

Gewoon een zeer goed hotel met een super lokatie.
Personeel erg vriendelijk,niets is teveel en doen er alles aan om jou vakantie tot een succes te maken.
Praten over het algemeen goed engels
We hadden een kamer aan het strand,erg mooi.

Prijzen van minibar en de gewoon bar alsmede Prijzen van eten zijn buitengewoon vriendelijk te noemen.

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Peterjasperse
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Boonwit, General Manager van Buri Rasa Koh Phangan, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 mei 2019
Google-vertaling

Dear Peterjasperse

Warmest greeting from Buri Rasa Phangan!
Thank you for your “Super” review at Tripadvisor and for taking the time to share your thoughts on your recent experiences! It’s great to hear that you enjoyed your time here with us, especially you mention to a super location, staff very friendly and talking generally good English. It is much appreciated. We hope welcome you back in the near future, So that we can do are best to give you any exceptional experience and I shall arrange for your reservation and speedboat transfer myself.

Sincerely,
Boonwit Leakdee
General Manager
E : boonwit@burirasa.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 februari 2019 via mobiele applicatie

Voor de vijfde keer verblijven we in Buri Rasa Koh Phangan. Zoals altijd hebben we genoten van het hotel, de omgeving en de supervriendelijke mensen die werken in Buri Rasa. Hartelijk dank weer allemaal en hopelijk tot volgend jaar.

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 154cindyv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Boonwit, General Manager van Buri Rasa Koh Phangan, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 februari 2019
Google-vertaling

Dear 154cindyv

Thank you very much for staying with us and for sharing your memorable experience. It is such an honor being part of your delightful holiday again. It is always encouraging to hear that our guests enjoyed with us, especially you mention the environment and the super friendly people who work in Buri Rasa. It is much appreciated. It would be our pleasure to welcome you back here again in the near future for the sixth time. So, If the next time you come back please direct contact to me for room reservation and speedboat transfer I can handling personally.

Sincerely,
Boonwit Leakdee
General Manager
E : boonwit@burirasa.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 november 2018 via mobiele applicatie

Wij vonden dit het beste hotel op het eiland. We zijn dan ook drie keer teruggekeerd. De hotel staf is vooral oprecht en ontzettend aardig en behulpzaam. Ze hebben onze dochters van 3&4 in de watten gelegd waardoor wij een nog relaxtere vakantie hadden. De kamers zijn schoon, de bedden goed, zelfs een menu voor verschillende kussens. De kamer aan het strand is de beste maar ook die met zwembad excess zijn super mooi. Niet heel groot maar dat hadden wij ook niet nodig. Het strand en zee is prachtig en goed om in te zwemmen en wordt goed onderhouden. Je kunt badlakens pakken en een goed restaurant wat niet te duur is en met goede keuken. Een straatje met allemaal leuke andere restaurantjes waar je voor iets minder geld kunt eten. De Spa is ook goed en het ontbijt heeft ruime keuze met de goddelijkste kokos-jam! Kortom? Beste keuze op t eiland! Prijs kwaliteit superieur! Enige minpunt wat ik kan bedenken is dat je aan Die kant vh eiland geen mooie zonsondergangen kunt zien.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank 158dany
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Boonwit, General Manager van Buri Rasa Koh Phangan, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 november 2018
Google-vertaling

Dear 158dany

Warmest greeting from Buri Rasa Koh Phangan!
Many thanks for writing such an “Best hotel on Koh Phangan” review at Tripadvisor and for taking the time to share your thoughts on your recent experiences! It’s great to hear that you enjoyed your time here with us, especially overall an accommodation on the beach, a good restaurant that is not too expensive and with good kitchen, the spa is also good and the breakfast has ample choice with the most divine coconut jam!. So, we hope welcome you back in the near future for the forth time in the hopefully not too distant future. If the next time you come back please direct contact to me for room reservation and speedboat transfer I can handling personally.

Sincerely,
Boonwit Leakdee
General Manager
E : boonwit@burirasa.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 september 2018

We hebben vier fantastische dagen gehad in het fijne resort Buri Rasa in Koh Phangan. Mooie ruime lichte en schone kamer, die van alle gemakken is voorzien. Er wordt zelfs dagelijks ' gesprayd' om insecten tegen te gaan.
De badkamer is voorzien van alle benodigdheden, de kamer is voorzien van alle comfort. Wij hadden een kamer aan de zwembadzijde, mooi uitzicht op het zwembad, maar konden tussendoor ook het strand zien. De ligging is direct aan het witte strand met de heldere zee. 's avonds wordt er veel langs de baai gewandeld waar ook diverse terrassen zijn. In het 'straatje' waar het hotel aan ligt, zijn diverse eetgelegenheden van simpele stalletjes waar je voor weinig geld heel lekker kunt eten tot de uitgebreidere restaurantjes en wat souvenirwinkeltjes en supermarkten voor een kleine boodschap.

Kamertip: Zwembadzijde of zeezijde (dan heb je zelfs (altijd) een prive strandbedje) op het strand
Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Irene0711
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Boonwit, General Manager van Buri Rasa Koh Phangan, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 september 2018
Google-vertaling

Dear Irene0711

Warmest greeting from Buri Rasa Koh Phangan!
Many thanks for writing such an “Lovely resort in a casual environment, with beautiful beach” review. and for taking the time to share your thoughts on your recent experiences! It’s great to hear that you enjoyed your time here with us, especially room decorations, hotel location and our facilities/facilities which have many positive things to say. It is much appreciated. We hope welcome you back in the near future, So that we can do are best to give you any exceptional experience and I shall arrange for your reservation and speedboat transfer myself.

Sincerely,
Boonwit Leakdee
General Manager
E : boonwit@burirasa.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken