Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (279)
Beoordelingen filteren
279 resultaten
Waardering van reizigers
234
34
8
2
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
234
34
8
2
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 279 beoordelingen
Beoordeeld op 12 augustus 2018 via mobiele applicatie

We verbleven hier vijf nachten. De buitengewoon aardige Italiaanse eigenaar heeft het in 2016 gekocht en geheel en stijlvol gerenoveerd. Er zijn 9 bungalows. Het restaurant ligt met het zwembad direct aan strand/zee. De bungalows zijn uitstekend. Topkwaliteit, schoon, mooi, stijlvol. Het personeel is zeer behulpzaam en dienstverlenend.

Het restaurant is uitstekend. Men kookt hier uitstekend Thais en uitstekend Italiaans. Alles is gewoon en als 100% vegan te bestellen. Alles is vers en van hoge kwaliteit.

Geweldige plek, kleinschalig, rustig, topkwaliteit, prachtig uitzicht.

Highly recommended.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank WineGiant
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2016

In juli 2016 5 nachten verbleven in de geweldige resort. Vanaf het eerste welkom tot het gedag zeggen is ons verblijf geweldig geweest.

De 9 bungalows zijn allen prachtig gelegen tegen de heuvel (van boven aan de weg tot beneden naar het strand / zwembed is ongeveer 30 meter).
De kamers zijn ruim, zelfs met een extra bed bleef er genoeg ruimte over voor 3 personen + hun bagage. Badkamers zijn luxe en keurig onderhouden.

Het restaurant waar het ontbijt / diner geserveerd wordt heeft een prachtig uitzicht over de baai, evenals de ligbedden bij het zwembad. Dit is een prachtige plek om te genieten van de zonsondergang.

Het eten, of het nu ontbijt, lunch of diner is meer dan uitstekend! Geen ontbijtbuffet, maar een ruime keuze vanaf de kaart en alles wordt vers bereid.

De baai, Haad Chao Phao is prachtig! Een heerlijk rustig strand met een erg relaxte sfeer. In de avond is er de mogelijkheid om bij de diverse restaurants te gaan dineren of een drankje te doen bij een van de barretjes.

Dit prachtige resort in een prachtige baai wordt alleen nog maar mooier door de vriendelijkheid van Lisa en haar personeel. Uitgebreide tips over uitstapje en Lisa kan je helpen bij alles wat je maar wilt regelen op de prachtig eiland.
De staff is uiterst vriendelijk en stel alles in het werk je verblijf bij Beyond the Blue Horizon tot een onvergetelijk verblijf te maken.

Kortom, een geweldig resort in een zeer relaxte baai. Absoluut een aanrader.

Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank PNRuiter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 juni 2016 via mobiele applicatie

Mooi compact resort. 9 bungalows als een klein smurfendorp gebouwd. Dicht tegen elkaar aan waar je niets van merkt overigens. Schoon!
Mooi zwembad met uitzicht op zee. Attent en behulpzaam personeel. Hotel wordt gerund door een Duitse dame die veel tips verstrekt. Restaurant/keuken is erg goed! Food is dagelijks vers en van kwaliteit. Aanrader voor wie in rust aan zee van zijn vakantie wil genieten.

Datum van verblijf: juni 2016
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank JellV78
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 januari 2016

Simpelweg geweldig. Kleinschalig resort in een rustig gedeelte van Ko Phangan, Haad Yao. Wij vonden het juist heerlijk hier te zitten in plaats van in de drukkere plaatjes, terwijl wij een gezelschap zijn van 4 jongeren van 25 jaar die ook naar de Full Moon party etc. zijn geweest.

Service was geweldig, zo vriendelijk en behulpzaam. Regelden alles voor je, van scooters tot tips om het eiland te ontdekken.

Kamers zagen er prachtig uit, goed onderhouden en groot. Echt een eigen huisje. Daarnaast ook heerlijk om lekker rustig aan het zwembad te verblijven en het strand op te lopen. Wanneer het eb is, kun je naar links lopen waar nog meer strand tentjes en resorts zijn, heel mooi en gezellig.

Personeel heeft voor ons scooters geregeld, zocht goede restaurants voor ons uit en reserveerde deze ook.

Het eten was ook top, alle dagen heerlijk ontbeten en daarnaast ook twee keer avond gegeten.

Kan het iedereen aanraden!!

Datum van verblijf: december 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Joëlle B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 december 2015 via mobiele applicatie

Ik ga het kort houden. Het personeel is geweldig. Heel vriendelijk, doen alles voor je en de service is heel de dag goed. Ze doen de was voor je als je daarom vraagt, ze regelen scooters als je erom vraagt die gebracht en gehaald worden (150-200 TB) en ze regelen taxi's als je daarom vraagt. Allemaal heel betrouwbaar, goede prijzen en zijn allen op de aangewezen tijdstip.

De kamers zijn heel netjes en mooi ingericht. Goede airco. Ruim. Leuk balkon. Geen insecten.

Fijn zwembad met prachtig uitzicht. Tijdens vloed geen strand, tijdens eb wel. 5min lopen heb je nog wat resorts waar je ook kan liggen. Voor het strand moet je sowieso naar andere plekken toe. Bijv Malibu beach.

Om bovenstaande samen te vatten. Geweldig personeel, goede service, alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld, lekker eten(!), mooie kamer en fijne (rustige) locatie.

Datum van verblijf: december 2015
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank Eytan S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken