Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (509)
Beoordelingen filteren
509 resultaten
Waardering van reizigers
275
99
56
40
39
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
275
99
56
40
39
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 509 beoordelingen
Beoordeeld op 2 september 2016

Op het eerste gezicht een smaakvol ingericht resort, prima kamer, ruime ( donkere) badkamer. Het ontbijt was echter zeer slecht ( niet goed aangevuld, amper vers fruit, smoezelig, geen lekkere broodjes, wat warmhoudbakken waar weinig mensen iets van nemen, te weinig mensen) De staff is vriendelijk maar erg chaotisch. Ze vergeten vaak van alles. De keuken in dit resort is zeer teleurstellend. Het eten slecht. Strand is aardig maar je kan niet goed zwemmen want zee staat erg laag. Het resort heeft een eigen busje en ik had al in NL gevraagd of ze ons van de pier kwamen halen maar ze vroegen hier een absurd bedrag voor. Niet echt dienstverlenend voor toekomstige gasten.
Voor 4 sterren en een 8,3 op Booking was ik helaas ontzettend teleurgesteld. Een 6 komt meer in de buurt als er niets verandert. Geen aanrader.

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank joycesN9144TT
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juli 2016 via mobiele applicatie

Het meisje bij de receptie is zo ongelooflijk dom dat ze bij elke vraag kortsluiting krijgt en roept, wait a moment. Niks kan als het niet letterlijk op haar papiertje stond.
De kamers zijn mooi, zeker als je een private pool hebt zit je er voor 1 dagje prima. Zolang je niets nodig hebt uit het restaurant of van een van de medewerkers.

Prima plek, verpest door zeer onkundig personeel.

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Marith Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Chantaramasresort, Manager van Chantaramas Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 juli 2016
Google-vertaling

Dear Ms. Marith Zindel,

Thank you for your staying with us on 04-05 July 2016 with your friends,

This is such a surprised to get to know that you were not happy staying with us.

As we have tried our best to set up the room with the balloons and the dessert within the short notice for your brithday surprised as we only realized upon your arrival and you were seems to be happy on that night.

However we do apologized if our team could not respond promptly for your request and would be happy to welcoming you to our resort for your next visit.

Best regards,

Paitoon Boonsri,
Resort Manager



Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juli 2016 via mobiele applicatie

Wij hadden de deluxe suite geboekt maar wilde een upgrade naar de villa met pool omdat mijn vriendinnetje 30 werd. In eerste instantie was dat niet mogelijk, en na heel veel gedoe hebben wij zelfs meer moeten betalen dan de prijs op booking.com. Het personeel is echt heel erg onaardig, ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Niks is mogelijk, je moet in het restaurant 17% bij de prijs optellen en het eten is niet goed. Een taxi kan alleen op de tijden die zij willen, uitchecken kost je een half uur, en er wordt niet op of omgekeken als je iets wilt vragen. En dat terwijl wij € 200,-- voor een nacht hebben betaald. Tip: mocht je hier per ongeluk toch verzeild raken, ga eten bij fishermans (lekker en aardig personeel) en koop bij de 7/11 drank en gooi het in de minibar.
Het zwembad is mooi, maar de barman nergens te bekennen. Het strand is uitgedroogd. Het personeel praat nauwelijks Engels (een bottle opener is al lastig), en elke bestelling ging verkeerd. Kortom, ga hier niet heen.

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Inga v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Chantaramasresort, Manager van Chantaramas Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 juli 2016
Google-vertaling

Dear Ms. Van Der Bijl Inga Evelijn,

Thank you for your staying with us on 04-05 July 2016 with your friends,

This is such a surprised to get to know that you were not happy staying with us even the bottle opener could have caused you a hassle.

As we have tried our best to set up the room with the balloons and the dessert with free of charge within the short notice for your friend's brithday surprised as we only realized upon your arrival and you were seems to be happy on that night.

The room charge is not over than the usual price as the Deluxe room you have booked for is 3,750THB/night which is 4,000THB to upgrade to Private Pool villa at 7,900THB/night including breakfast for 2 people.

The shuttle taxi service is available as a schedule however the normal taxi service is available upon the request.

However we do apologized if our team could not respond promptly for your request we will of course bring all the issue to our management team and would be happy to welcoming you to our resort for your next visit.

Best regards,

Paitoon Boonsri,
Resort Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 mei 2016 via mobiele applicatie

Romantisch hotel, ze doen er alles aan om het idyllisch en romantisch te maken, en slagen er heel goed in, wij hebben genoten. Mooie kamers en heel netjes. Heerlijk zwembad met bar in. Personeel is zeer vriendelijk. Lekkere keuken en het ontbijt is sober maar lekker. Een absolute aanrader.

Datum van verblijf: mei 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank peggyb293
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 december 2015 via mobiele applicatie

Een adembenemend mooi resort, stukje paradijs op aarde. Hier zou ik ieder jaar terug kunnen komen! Geweldig mooie kamers, infinity pool & privé strand. Fantastisch personeel en service.
Simply breath taking!

Datum van verblijf: december 2015
Reistype: Reisde met een partner
Bedank dayon87
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Chantaramasresort, Manager van Chantaramas Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 januari 2016
Google-vertaling

Dear DayonG,

Greeting from Sea Sand Sun Koh Pha Ngan, Thaialnd

Thanks for your feedback about your stay in our resort. We are glad you enjoyed of our resort and relaxing feeling with our pool area with our service.

One again we waiting to welcome back to our resort as soon and for next time please contact us direct by hotel email for next visit rm-chantaramas@epikureanlifestyle.com

Regards,

Paitoon Boonsri
Resort Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken