Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (212)
Beoordelingen filteren
212 resultaten
Waardering van reizigers
180
30
2
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
180
30
2
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 212 beoordelingen
Beoordeeld op 28 augustus 2018 via mobiele applicatie

De locatie is perfect, naast een prachtig rustig zandstrand en met de scooter ben je binnen 20 minuten op de leukste plekjes van het eiland. Supermarkt is vlakbij.

Het ontbijt was heerlijk. Goede kamer, 2x per dag housekeeping, strand set, warme douche, airco, groot balkon met een prachtig uitzicht.

Het resort is nog niet zo lang in handen van deze eigenaren en ze zijn druk bezig om het een top hotel te maken. En daar zullen ze zeker in slagen.

Er zijn plannen om het strand direct voor het resort op te knappen. Ik hoop dat ze ook wat aandacht geven aan het zwembad (redelijke verouderd).
Het hotel is nog niet perfect, maar ik kan niet wachten hoe het er over een paar maanden uitziet. Het heeft alles om het beste hotel op het eiland te worden.

De gastvrije eigenaren en behulpzame medewerkers maken de imperfecties die er nu nog zijn, niet heel belangrijk. Ze hebben voor een prettige ontspannen sfeer gezorgd. Voortdurend werd gevraagd of alles goed was. Wii (eigenaars) nam regelmatig te tijd om gezellig te kletsen. En ze waren bereid om van alles voor ons te doen zoals taxi regelen, scooter huur en zonder ons een poot uit te draaien.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank ingridt804
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yannick M, Owner van Zama Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Ingrid T,

I really do appreciate you taking the time to leave your kind review following your stay with us.

It thrills me to see that you enjoyed your time with us and glad to hear that you have enjoyed the quietness of the room and its amenities as well as great service, an ambiance of the hotel, a delicious breakfast and the cleanliness of the room which we clean twice a day to make sure that our guest get comfortable and feel great to stay here.

We are pleased that the location of the resort was suitable for your needs. Zama resort is situated in the west side of the island. There are many attractive beaches to enjoy and relax and many good spots to enjoy a bit of snorkeling. The best area is along the west coast near our location such as Haad Chao Phao, Haad Yao, Haad Yao, Haad Salad, etc.

Now we are in progress of making our resort to be better and we hope you will stay with us again and give us an opportunity to show improvement. Thank you for your supportive review on tripadvisor. I very much hope to have the pleasure of welcoming you back to the resort in the near future.

Kind Regards,
Zama Resort Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2018

Omdat het resort in januari 2018 pas is overgenomen door de nieuwe Franse eigenaar (Yanick) wordt er op dit moment door hem en zijn vriendelijke personeel hard aan gewerkt om een meer authentieke thaise sfeer in het resort te brengen. Wij zagen die potentie zeker, dus over een tijdje is dit een absolute topper. Wij verbleven in een mooie beachfront cottage met een fantastisch uitzicht over de zee. Op het strand naast het resort is volop gelegenheid om te dineren. Dat kan overigens ook bij Zama, maar niet op het strand. Wel bij het zwembad, wat hoger op het resort ligt. Ook het (prima) ontbijt wordt daar geserveerd. Huur een scooter om het eiland verder te verkennen. Dat wordt allemaal voor je geregeld. Hele lieve mensen en goede service.

Datum van verblijf: juli 2018
2  Bedank Rob L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yannick M, Owner van Zama Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Rob & Nancy,

It was a pleasure to have you with us recently. Thank you for choosing to stay with us whilst in Koh Phangan.

I am thrilled that you found the service was outstanding. It always a pleasure to hear that we are doing a fantastic job and you enjoyed our service.

Thank you for highlighting the view from the room to be stunning. The sea view bungalows have an amazing view that you can watch the sun sinks on the horizon from the private balcony as well as our swimming pool that you can enjoy your swimming with a fabulous view.

It is wonderful to know that you have enjoyed a great experience and we hope that we are able to welcome you back to Zama Resort in the near future.

Best Wishes,
Zama Resort Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gisteren beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met een partner
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 week geleden beoordeeld
Google-vertaling

Kamertip: The "partial sea view" rooms are ideal :)
Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 week geleden beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde alleen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken