Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (363)
Beoordelingen filteren
363 resultaten
Waardering van reizigers
243
77
28
10
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
243
77
28
10
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 363 beoordelingen
Beoordeeld op 15 maart 2018 via mobiele applicatie

Ik had in eerste instantie twee nachten geboekt maar voor aankomst naar aanleiding van beoordelingscijfer nog een nacht bijgeboekt. Wij (ik en mijn partner en ook mijn zoon die zowat heel Thailand heeft gezien) vinden d at de kwaliteit en service echt te wensen over laat. Zwembad en restaurant zien er mooi uit. Echter als je in de bungalow aankomt schrik je toch wel even. Het enige positieve dat ik kan opnoemen is het uitzicht. Kamer drie dagen niet gepoetst, geen schone handdoeken, bruin water in badkamer dat stinkt en dus geen haren gewassen. Badkamer super gedateerd. Geen goede verlichting in badkamer en huisje. Beloofd dat onze koffers opgehaald zouden worden om 7.30 uur i.vm. Vele steile trappen. Echter niemand te zien die ochtend.
Als ik niet vooraf betaald had waren wij eerder vertrokken. Mijn zoon doet vaak pack packen en is dus wat gewend maar vond het ook slecht. Aan zee er tegenover ligt een veel mooier resort.

Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Ellen H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alain D, Propriétaire van Tantawan Bungalow, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 maart 2018
Google-vertaling

Hi Ellen (if this is your real name)
I will respond to you in english as not many people understand Vondel's language...
I think we have always been open to talk with our guests and we try to be as close as possible with them, so if you had something to say during your stay you should have done it.

It looks easier for you to write a comment hidden behind a computer :-)

This being said, rooms are cleaned daily, towels changed daily, sheets are changed twice a week.
Talking about water, it happens sometimes water is smelly (iron smell) this is due to the lack of water on the island and there is not much we can do about this....We are working on it, sorry!
What I dislike the most in your comment is the non constructive approach, the poor communication and a strange way to explain the world your frustrations.

Wishing you all the best in life <3

Tantawan Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 augustus 2017 via mobiele applicatie

Wij zaten 5 nachten in een pool view bungalow. Deze was de laagste bungalow, dus bijna geen trappen! De hoger gelegen bungalows (die dus wel zeezicht hebben) vragen wel even een klimmetje. De bungalow zelf was mooi, schoon er ruim met 2 slaapkamers (geen living, alleen buiten). Goede bedden. Enig minpuntje was dat maar 1 slaapkamer airco had, de ander fan.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank ings68
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 maart 2017 via mobiele applicatie

Heb hier eerder een beoordeling geplaatst maar helaas is deze verwijderd.
Zoals in m'n eerdere review te lezen was was dat het een vieze bende was. Daarna krijg ik een onzin reactie dat ik achter een nickname de review geplaatst heb. Helaas is dit gewoon m'n echte naam. Ik heb wel degelijk aan gegeven dat ales vies was. Er kon alleen niks meer aan gedaan worden want het was vroeg in de avond. De manager zegt me ook niet gezien te hebben in het restaurant. Nou daar was ik wel maar er was geen kok , dus kon ik er ook niet eten. Heb toen aan de overkant van de weg met andere hotel gasten zitten eten. Echt een aanfluiting dit hotel. En de manager liegt alles aan elkaar.

Datum van verblijf: maart 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Youri B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alain D, Gérant van Tantawan Bungalow, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 mei 2017

Ja Ja Jouri groot gelijk man ....triestig mentaliteit jonge man :-( pffff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 oktober 2016 via mobiele applicatie

Wat een tegenvaller. Als je bij de receptie incheckt ziet alles er netjes verzorgd uit. Mooi zwembad , mooie receptie, welkomstdrankje en uitzicht. Daar is meteen alles ook wel gezegd in dit hotel.
Aangekomen op de kamer (standaard bungalow) kom je in een muffe kleine kamer met kieren in de deuren ,vlekken in bed en op de vloer. De wc zat water in met de kleur van urine , zelfde kleur water kwam ook uit de kraan en douche. (Zie foto's) het mooiste van de bungalow is het balkon. Helaas hing daar een hangmat met het weer erin (schimmel)
Ik ben nog nooit in Thailand eerder weg gegaan uit een hotel. Maar voor alles is een eerste keer. Ik kan dit hotel niet aanraden het is z'n geld zeker niet waard.

Datum van verblijf: oktober 2016
Reistype: Reisde alleen
Bedank Youri B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Vincent_Briggs, Propriétaire van Tantawan Bungalow, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 november 2016
Google-vertaling

Dear Youri,

I will reply in english as not many people understands Vondel's language....
You are absolutely right for the water quality during your stay and I apologise for that (FYI we are based on an island and sometimes we suffer from the lack or rain which is a problem everywhere in the world when living on a piece of rock) This being said I do not remember you telling me something was wrong (again every customer did get a discount for the poor quality of the water) I do not remember you saying hello, nor having seen you in the restaurant....Strange no ?
In my country when there is a problem we talk, we do not write something hidden behind a nick name. I can feel your frustration but I disagree when you make everything bad or even telling the world it is a dirty place.

Good luck in life
PS: We are from the same country, just different in terms of education maybe :-)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 september 2016 via mobiele applicatie

Alles klopt hier
De inrichting, vriendelijk personeel,heerlijk eten, lekkere cocktails, voor scoter huren hoef je de deur niet uit verder fantastisch uitzicht, mooie bungalows en betaalbaar
Echt niks op aan te merken

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Ronald V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken