Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (42)
Beoordelingen filteren
42 resultaten
Waardering van reizigers
4
9
19
6
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
4
9
19
6
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 42 beoordelingen
Beoordeeld op 15 juni 2017

Hotel Tourist is in principe een slaapgelegenheid van Hotel Metropol.
De kamers zijn goed voor die prijs, bedden liggen goed en de badkamer is ok.
Alles is wel wat gedateerd maar word elke dag schoongemaakt en schone handdoeken.
Kamers aan de meerzijde met balkon en mooi uitzicht, is zonzijde.
Kamers zijn wel gehorig maar slapen is uitstekend.
Wel veel trappen naar strand, is een kieselstrand met ligbedden (gratis).
Eten in Hotel Metropol is uitstekend.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Eten en drinken overal spot goedkoop, fijn om uit eten te gaan.
Wandelen en fietsen moeilijk vooral als je slecht ter been bent.
Met de bus die stopt vlak bij hotel kun je voor 30 dinar naar Ohrid is (50 cent koopje!)
Ohrid is een mooi stadje met veel winkels en terrasjes, zeker een keer bezoeken.
Wij hebben een fijne vakantie gehad en komen zeker nog eens terug.

Kamertip: Meerzijde is zonzijde.
Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Service
Bedank Jan Albert G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 september 2016 via mobiele applicatie

Prima hotel aan het prachtige meer van Ohrid.kamers zijn gedateerd maar in orde.personeel is vriendelijk en behulpzaam. Jammer dat er savonds helemaal niets te beleven valt.terwijl er leuke strandtenten zijn.helaas sluiten die rond 19.00 uur.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank divofan50
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 augustus 2016 via mobiele applicatie

Het hotel is qua prijs/kwaliteitsverhouding uitstekend. Prachtig uitzicht vanaf het balkon op het meer. Ontbijt is prima (verwacht geen uitgebreid ontbijt met gerookte zalm etc...), maar er is voldoende keuze. De kamers zijn wel erg gehoorzaam. Zowel de buren als bovenburen kun je horen op momenten dat je ze liever niet hoort. Je kunt gebruik maken bij het zwembad van hotel Bellevue (ligt langs hotel Metropol). Voldoende bedjes, alleen deze zijn wel aan vervanging toe evenals de meeste parasols. Op ongeveer 100m afstand zit een kleine supermarkt en een prima restaurantje waar je voor heel weinig (lees; €2,90) een heerlijk broodje hamburger met salade en friet krijgt inclusief een halve liter bier. Met een taxi (€5,-) ben je in 10 minuten in het centrum. Kortom voor wat je betaalt heb je een prima hotel.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Jan S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 augustus 2016 via mobiele applicatie

De prijsverhouding is goed. Schoon en aardig personeel.
Ontbijt is een beetje eentonig maar oke.
De ligging is prachtig aan het meer van Ohrid met strand en stoelen en een bar aan het water.
Je kunt er goed dineren. Het ligt wel ongeveer 10 minuten verwijderd van het centrum.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank Spark04
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 mei 2016

Tourist hotel is goed voor de niet al te kritische tourist.
Wat ik daarmee zeggen wil is het volgende;
Het hotelgedeelte 1 van de 3 hotels is de goedkoopste, het is goed maar een beetje kritische tourist zou een stofzuiger willen pakken, een bouwvakker zou een schroefje willen draaien voor een handdoekbeugel!
Als je er voor je plezier bent en niet te kritisch bent over dit soort zaken...dan is het prima vertoeven daar. De mensen zijn zeeeeeer vriendelijk en het ontbijt heeft ruimschoots voldoende aanbod (geen droog brood!) voor een ieder. Heb je geboekt voor half pension....daar is helemaal niets op aan te merken, ruime keuze in maaltijden voor ieder wat wils, ook traditionele maaltijden zitten er tussendoor.
Voldoende aardappelsoorten, pastasoorten, groentesoorten, vleessoorten, vis evt. en toetjes! Alles is aanwezig voor de gemiddelde tourist....kijk ook naar prijs/kwaliteit verhouding...voor de prijs/kwaliteit is het zondermeer een aanrader.
Ook hebben ze een zeer gezellig terras direct aan het meer met nette vlotte bediening!
We gaan 14-06 weer maar nu in het hoofdgebouw van Metropol, waar ook het ontbijt en diner geserveerd word...iets makkelijker voor 82 jarige moeders die met ons mee gaat! Op naar Ohrid!

Kamertip: De kamerkeuze maakt niet zoveel uit, het is er rustig al zal het aan de water zijde net een tikkeltje verschil maken.
Datum van verblijf: september 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Gerrit t
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken