Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.900)
Beoordelingen filteren
3.900 resultaten
Waardering van reizigers
2.447
990
289
99
75
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.447
990
289
99
75
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 3.900 beoordelingen
Beoordeeld op 3 oktober 2018

Een verblijf die ik nooit vergeet. De vriendelijkheid en hulpvaardigheid van het personeel heb ik nog nooit elders mogen ervaren. Sommige kamers zijn wat gedateerd, maar zijn goed onderhouden. Egypte kent nog de nawerking van de terugval van het toerisme. Hopelijk mogen ze de verwachte opmars kennen. Het management doet er alles aan om je een schitterende vakantie te laten ervaren. Er wordt uitgebreid geluisterd waar in de toekomst nog bijgeschaafd kan worden. Special thanks to Mohammed Ali and staff. We komen zeker terug. Wens je een rustige locatie dicht aan een zwembad (eentje zonder animatie) kies voor een kamer in de gebouwen van cluster 5. Je krijgt een mooi zicht op zee bovenop. Jammer genoeg onze laatste volle dag. We komen zeker terug.

Kamertip: Ben je voor de rust, kies een kamer van cluster 5.
Verbleef: oktober 2018, reisde met een partner
Bedank Carpediem9860
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SalehS376, Front Office Manager van Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 oktober 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you very much for sharing your pleasant review following your recent stay here at Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh. I am thrilled to learn that you had a great stay with your family and you experienced a helpful and friendly service from our ambassadors. Our hotel is indeed very convenient as it is located in one of the most amazing spot on Red Sea. Thank you again for your pleasant review and we look forward to welcoming you back again in the near future.
Regards,
Ramadan Elsafty
Asst.front office manager
asst.fom@cleopatraluxurysharm.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 september 2018

De service was goed en vlot!
Mooie ruime kamer en netjes onderhouden, dagelijks nieuwe handdoeken.
De locatie was top en alle voorzieningen waren aanwezig.
Prima zwembaden en mogelijkheid om rustig te ontbijten met prachtig zicht op zee.
De service aan het zwembad was minder, men moest wel lang wachten voor er iemand met dranken kwam.

Kamertip: kamer met zicht op zee, was heel rustig, cluster 4
  • Verbleef: september 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank avd2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SalehS376, Front Office Manager van Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 oktober 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you very much for sharing your pleasant review following your recent stay here at Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh. I am thrilled to learn that you had a great stay with your family and you experienced a helpful and friendly service from our ambassadors. Our hotel is indeed very convenient as it is located in one of the most amazing spot on Red Sea. Thank you again for your pleasant review and we look forward to welcoming you back again in the near future.
Regards,
Ramadan Elsafty
Asst.front office manager
asst.fom@cleopatraluxurysharm.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 september 2018

Zonder enige verwachting gekozen voor Egypte puur enkel en alleen voor de absolute garantie op prachtig zomerweer. En dat was het ook !
Na een beetje gesurf op het net, kwamen we uit bij Cleopatra en besloten we om voor dit hotel te gaan.
Na een rustige vlucht met TUIfly en een transfer van amper een half uurtje (Hotel ligt op 8 km. van de luchthaven) kwamen we aan bij het hotel. Meteen werden we professioneel en zeer vriendelijk onthaald met een drankje en fris doekje. Nog geen kwartier later zaten we al op onze kamer. De kamers zijn iets verouderd, maar vooral groot en voorzien van alle comfort en degelijk werkende airco wat essentieel is voor deze bestemming.
Qua eten is er ruim keuze in zowel het hoofdrestaurant als de 2 a la carte restaurants tot zelf in het grill restaurant aan het strand.
Bediening verloopt vlot en altijd met de lach ! Niets is teveel, ook aan het zwembad niet waar geen enkele vraag teveel is.
Het domein is tip top onderhouden en alles ligt er kraaknet bij.
Een absolute aanrader !!

Kamertip: Om rustig te liggen, vraag je best naar kamers die beginnen met 4, 5 of 6 ! Deze liggen het dichtst bij de zee.
  • Verbleef: september 2018, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Kris W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SalehS376, Front Office Manager van Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 september 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you very much for sharing your lovely review following your recent stay here at Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh.
It is wonderful to learn that you will be a regular guest of our hotel and a member of our Cleopatra Luxury membership because of our service and I would like to thank you for your prospective loyalty.
The memorable room views in all our 324 rooms are indeed a luxury touch for all our guests thus perfect experience is not a plane is actually a guaranteed fact. I am thrilled that you mentioned the top quality of our restaurants and the efficient attitude and service delivered by our teamwork.
Thank you again for your lovely review and we look forward to welcoming you back again in the near future.

Kind regards,
Saleh Swelam
Front Office Management
E-mail: fo.mgr@cleopatraluxurysharm.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 september 2018 via mobiele applicatie

Dit hotel is qua kamers ligt verouderd maar toch nog in goede staat. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Vooral de family pool is een aanrader, het is er heel rustig en de bediening is er top. Van eten is er niet veel keuze doch lekker. Bediening in restaurant is ook super. Enkel bij veel volk kan het eens zijn dat je even moet wachten op borden of glazen. Verder heel proper, mooie tuinen en prachtige zwembaden. Spa en fitness waren ze aan het renoveren, tijdelijke fitness was ondergebracht in een family kamer.

Verbleef: september 2018, reisde met familie
1  Bedank Callebaut H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SalehS376, Front Office Manager van Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 september 2018
Google-vertaling

Dear Guest
Thank you very much for your kind review and recommendation following your recent stay here at Cleopatra Luxury Resort.
We consider our ambassadors to be our biggest asset as they always strive to provide an excellent service to every guest and I am glad to learn that you found all our ambassadors polite, efficient and attentive throughout your stay with us.
I am also delighted that you enjoyed your bedroom, which you found was a pleasant place to relax. On the other hand all mentioned comments will be adequately delivered to the concerned department for an immediate action.
Thank you again for choosing the Cleopatra Luxury Resort, we look forward to welcoming you back very soon.

Yours Sincerely,
Saleh Swelam
Front Office Management
E-mail: fo.mgr@cleopatraluxurysharm.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 september 2018

Bij aankomst in het hotel kregen we een gratis upgrade van de kamer, waardoor we een kamer me zicht op zwembad en zee kregen. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Er waren veel Belgen in het hotel, waardoor we al snel toffe mensen tegenkwamen. Het hotel ligt kort bij de luchthaven en enkele stadjes. In het hotel zelf zijn er ook een paar toffe winkeltjes. Ook was er een fotograaf, wij zelf deden een fotosessie met Mostafa en hebben vele prachtige foto's. We deden ook de snorkeltocht, georganiseerd door Enrico, dat is zeker een aanrader! Enige minpunt was het eten, dat kon beter, maar je vond elke dag wel iets.

  • Verbleef: september 2018, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Discover815687
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SalehS376, Front Office Manager van Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 september 2018
Google-vertaling

Dear Valuable Guest,
Thank you very much for sharing your review following your recent stay here at Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh.
We are grateful for your observations and feedback as it presents us the opportunity to better improve our service offerings in the future.
I would like also to thank you for your experience feedback which gives a corrected version of your last stay. Apologize if we could not meet your good-self expectation, and please feel free to contact us directly at your nearest convenience in order to restore your confidence once more at Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh.
Thank you again for your pleasant review and we are looking forward to welcoming you back again in the near future

Kind regards,
Saleh Swelam
Front Office Management
E-mail: fo.mgr@cleopatraluxurysharm.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken