Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Seafoodplatte for two !!!!”
Beoordeling van Bistro Slaven

Bistro Slaven
Geclassificeerd als nr. 21 van 110 Restaurants in Trogir
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld

Heerlijke gegrilde visschotel voor twee met als starter mosselen (incl). Zeer vriendelijke bedieningen en de glazen wijn werd groter naarmate we aan het eten waar. Topadres.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank depretteredepla
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (139)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 139 beoordelingen

18 oktober 2017 beoordeeld

Gezellige sfeer, de bediening was zeer vriendelijk.
De menukaart was uitgebreid en heerlijke wijn.
Een aanrader,

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank 258hermiend
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Good food for a good price!

We hebben hier gister avond gegeten, goed eten tegen goede prijs. We hadden mixgrill voor 2 gepakt voor maar 195kn

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank Dirk v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juni 2017 beoordeeld

Een aanrader prijs kwaliteit heel goed. Vriendelijke bediening. Mosselen puur van smaak wat kleiner als onze Zeeuwse. De Tunasteak was heel goed van smaak.

Datum van bezoek: juni 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank 258hermiend
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Slechte bediening. Weinig personeel en daardoor ging nodige mis. Liep te rennen, drinken over mij heen, moeten vragen om servet om te drogen, om bestek moeten vragen en eten kregen we niet allemaal tegelijk. Bijbestellen drinken werd hierna ook een klus. Eten verder smaakvol en vlot. Prijs is niet hoog, maar ontspannen eten was het ook niet.

Datum van bezoek: juli 2015
Bedank didij39
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bistro Slaven bekeken, bekeken ook

Split, Split-Dalmatië
Trogir, Split-Dalmatië
 
Trogir, Split-Dalmatië
Trogir, Split-Dalmatië
 
Trogir, Split-Dalmatië
 

In Bistro Slaven geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding