Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Te uitgebreid geluncht.. ”
Beoordeling van Restaurant VANJAKA

Restaurant VANJAKA
Geclassificeerd als nr. 3 van 110 Restaurants in Trogir
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 10 - US$ 32
Keukens: Mediterraan, Kroatisch
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Zakelijke bijeenkomsten, Lokale keuken, Speciale gelegenheden, Barscene, Romantisch
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Diner, Lunch, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Voor de lunch, door TripAdvisor, hier belandt. Geen spijt van! Heerlijke black risotto en ook hun vis was fantastisch! Daardoor met een veel te volle pens weer verder gelopen. Heerlijk genoten! Kost wel wat, maar dan heb je ook wat.

Datum van bezoek: september 2019
2  Bedank 8matt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (997)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 997 beoordelingen

4 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn hier geweest voor de lunch. Echt een aanrader, het eten was super lekker (tonijn en zeebaars) en de bediening was super. Eten werd snel geserveerd

Datum van bezoek: september 2019
2  Bedank Lex989
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Toevallig hier beland en een heerlijke visplateau besteld. Ook de kids vonden hier hun gading. Nog een 2e keer geweest, ondanks we dit keer lang moesten wachten toch 5*!

Datum van bezoek: augustus 2019
1  Bedank dieterdcl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We kwamen dit restaurant toevallig tegen tijdens ons stadsbezoek aan Trogir. Zeer vriendelijke bediening en de gerechten waren snel klaar. We aten een hamburger, mosselen, eendenborst en zeebrasem met een heerlijke puree... allemaal even lekker!! Echt een verse en fijne verzorgde keuken! Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank Ina G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 oktober 2018 beoordeeld

Op mijn verjaardag bij Vanjaka gaan eten. Dit restaurant ligt aan een schattig pleintje aan een doodlopend straatje. Hierdoor is het minder druk dan in de andere straatjes van Trogir.
Mooie ambiance buiten en voortreffelijk visschotel gegeten (meerdere soorten vis).
Aanrader.
Omdat buiten het pleintje gedeeld wordt met andere restaurantjes, is het minder geschikt voor grote gezelschappen. Ik ben niet binnen geweest dus geen idee hoeveel tafels daar zijn

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Biebke2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
iris555, Guest Relations Manager van Restaurant VANJAKA, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 oktober 2018
Google-vertaling

Dear 'Biebke2016',

thank you for taking the effort to write this review! We are happy you were satisfied with you experience at our restaurant! :)


Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant VANJAKA bekeken, bekeken ook

Split, Split-Dalmatië
Trogir, Split-Dalmatië
 
Trogir, Split-Dalmatië
 
Trogir, Split-Dalmatië
 

In Restaurant VANJAKA geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding