Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rovinje”
Beoordeling van Old Town

Old Town
Van tevoren boeken
Meer info
US$ 112,78*
Vanaf
Rovinj privé fietstocht met elektrische fiets
Geclassificeerd als nr. 1 van 53 dingen om te doen in Rovinj
Certificaat van uitmuntendheid
25 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Sfeervol stadje met veel kleine straatjes. Het ligt aan een haventje met vele leuke restaurants en winkeltjes.

Datum van activiteit: september 2018
Bedank Carla v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (3.736)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

3 - 7 van 3.736 beoordelingen

24 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk om in de smalle straatjes de wirwar van gebouwen te bekijken.Slenterend en klimmend via treden-straten naar hoogste punt van het schiereiland: prachtige kerk. Terug afdalen richting de haven. Terrasje pakken.
Helaas ook in oktober toerischisch geworden.

Datum van activiteit: september 2018
Bedank Noel D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 september 2018 beoordeeld

De oude stad Rovinj moet je gezien hebben. Smalle straatjes met fantastische doorkijkjes naar zee. Overal winkeltjes met leuke spullen. Een lust voor het oog is oa "happy feets".
Natuurlijk overal leuke kleine barretjes, terrasjes met mooie uitzichten. Wel opletten; de straat is met gladde stenen.
Een absolute must do!

Datum van activiteit: september 2018
1  Bedank Antoon1952
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Tijdens onze Kroatië reis brachten we hier een lange namiddag door. We kwamen uit Porec, dat heel toeristisch is in het centrum, en Rovinj was een opluchting (ook al zijn hier ook veel toeristen).

Het is een mooi centrum, met smalle hellende straatjes. Je zal er toeristische winkels vinden maar ook winkels met echt mooie producten.

We genoten van onze lange namiddag hier en kunnen zeker aanraden om hier even langs te lopen.

Datum van activiteit: september 2018
Bedank driesbr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
18 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg leuk idyllisch stadje, leuke kleine winkeltjes met handgemaakte spullen, wel veel van hetzelfde. Snoepwinkel is heel leuk. Leuke eettentjes, vooral met uitkijk op het water.

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank Stefanie v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Old Town bekeken, bekeken ook

 

In Old Town geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding