Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekkere ijs met randanimatie”
Beoordeling van Gelateria Fontana

Gelateria Fontana
Geclassificeerd als nr. 1 van 3 Dessert in Porec
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd
27 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het ijs is lekker zonder meer. De randanimatie maakt het af. Jongleren met ijsbolletjes, fantastisch.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank 572tomv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (262)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 262 beoordelingen

26 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk ijs met een ruime keuze aan soorten en smaken. Leuke bediening die de moeite neemt om je echt als een gast te laten voelen.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Apke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Jimmy's Fontana heeft ongetwijfeld het lekkerste ijs in Porec! Alle medewerkers zijn super aardig en spreken zelfs wat Nederlands. Je ijsje wordt altijd voorzien van een showtje ijs-goochelen.
Kei leuke ervaring!
Ook de gebakjes zijn een aanrader; om je vingers bij op te eten :)

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Ingrid v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 augustus 2017 beoordeeld

Een must voor de ijsliefhebber. Het lekkerste ijs uit Porec in de verre omgeving. Porec bezoeken betekent hier een ijsje eten. Zeer goede kwaliteit voor een Kroatische prijs (dus niet duur). En ook nog leuk geserveerd ook!

Datum van bezoek: augustus 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Theo_paar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben op het terrasje heerlijke ijscoupes en een paar gebakjes besteld. We hebben er lange tijd gezeten om naar de grappen en grollen van de bediening te kijken. Af en toe betrokken ze onze kinderen er ook bij; die vonden dat natuurlijk helemaal geweldig. Aanrader. Wij gaan zeker nog een keer een ijsje halen daar!

Datum van bezoek: augustus 2017
1  Bedank Vivian G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Gelateria Fontana bekeken, bekeken ook

 
Novigrad, Istrië
 

In Gelateria Fontana geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding