Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke ravioli”
Beoordeling van Montona Gallery

Montona Gallery
Geclassificeerd als nr. 3 van 13 Restaurants in Motovun
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Pizzeria, Fastfood, Kroatisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Buiten zitten
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Buiten zitten
3 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi plekje om neer te strijken, voor een hapje en-/of drankje. Wij kozen beiden voor de ravioli met 4 kazen, echt om je vingers bij af te likken. Tijdens deze lunch was er genoeg te zien aan al het volk wat langs zwoegt in de hitte vriendelijk personeel!

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank IngridH817
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (219)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 219 beoordelingen

10 juli 2020 beoordeeld

Erg lekkere pizza en tonijnsalade gegeten. Vriendelijke bediening en mooi uitzicht. Kinderen vonden het ook erg mooi daar.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank dianamG8848TS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten voor een zacht prijsje.
Voelt niet toeristisch aan, super vriendelijke bediening! Hier komen we terug!

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank stefaniec828
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 september 2017 beoordeeld

De bediening was fantastisch, het eten is low budget maar lekker.
Het uitzicht van het terras is een echte aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank flupke01
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 augustus 2017 beoordeeld

Niet het beste restaurant van Motovun, maar zeker de beste snack met het mooiste uitzicht. De kaart bestaat voornamelijk uit pasta's en pizza's. Wij bestelden elk een pizza en deze waren lekker en goed belegd. Ook de ijsjes als dessert die je per bol kan bestellen zijn heel lekker en volumineus.

Datum van bezoek: augustus 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank MrRemy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Montona Gallery bekeken, bekeken ook

 
Motovun, Istrië
 

In Montona Gallery geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.