Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geweldig!”
Beoordeling van Restaurant Riva

Restaurant Riva
Geclassificeerd als nr. 5 van 109 Restaurants in Makarska
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Kroatisch
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
5 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

We werden aardig ontvangen bij het restaurant. Het eten was echt top! De biefstuk (Beefsteak Riva) die ik zelf had smaakte geweldig. De bediening is zoals het hoort te zijn - netjes en beleefd. Ik ga er zeker nog een keer naar toe en dat kan zal ik ieder ander ook zeker aanraden.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank JeronimoT94
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Restaurant_Riva, Guest Relations Manager van Restaurant Riva, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Thank you so much ! Reviews like this means a lot to us ! We are also hoping that we gonna see you soon !
Best regards, Riva stuff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (797)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 797 beoordelingen

12 september 2019 beoordeeld

Sfeervol restaurant, Opmerkelijk dat er veel ouders met kinderen waren.
Min puntje als je bij 2 rokende ouders in de buurt zit!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank GerdaW76
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Restaurant_Riva, Guest Relations Manager van Restaurant Riva, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 weken geleden
Google-vertaling

Thank you so much for your kind review.
It is a pleasure serving our guests no maters what age they are, like that and children :)
Nothing more nicer than to see happy family in our restaurant.
Smoking is allowed in Croatia on the terrace and open air, and it would be against the low if we do not allow it. But we can always find you table far away from smokers, we have big terrace :))))
Best regards, Riva stuff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is een fantastische plaats met een schitterende bediening. Ook fijn dat ze extra uitleg geven bij alles. Hier moet je gewoon komen eten.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 19veerlev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Restaurant_Riva, General Manager van Restaurant Riva, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 augustus 2019
Google-vertaling

Thank you lady for sharing your experience with us,
we hope that you manage to visit us again,
best regards,Riva stuff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastisch gegeten met fantastisch personeel. Personeel gaf ons top advies over de delicatessen! Vlees en vis waren super bereid. En de voorgerechten waren hemels.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 686vinnys
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Restaurant_Riva, General Manager van Restaurant Riva, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 augustus 2019
Google-vertaling

Thank you very much for taking your time and giving us a grade,we really hope to see you again and giving you other advices we possess.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Op 3 augustus geweldig gegeten, goed advies mogen ontvangen mbt de wijn. Het bereiden van de steak tartaar aan tafel was een ervaring op zich. Smaakte Top. Wel erg groot voorgerecht wat gemakkelijk gedeeld kan worden. Hoofdgerecht was ook prima.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank bouwboys
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Restaurant_Riva, Guest Relations Manager van Restaurant Riva, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2019
Google-vertaling

It was a pleasure serving you :) your comment means a lot to us and there is not enough words to express how happy we are with it.
Best regards riva stuff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Riva bekeken, bekeken ook

Makarska, Split-Dalmatië
Makarska, Split-Dalmatië
 
Makarska, Split-Dalmatië
Makarska, Split-Dalmatië
 
Makarska, Split-Dalmatië
 

In Restaurant Riva geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding