We zijn zo'n 3 keer langs het hotel gereden voor we door hadden dat het Villa Vera was, geen bord op het hek. Voldoende parkeergelegenheid op straat of op eigen terrein. Ontvangst zeer vriendelijk, kamer was keurig, omdat we op de 1ste verdieping sliepen nauwelijks zeezicht, vanaf het balkon schuin weg - verder zicht op het park. We vroegen een extra fauteuil en die werd dezelfde middag geleverd. Goede WIFI in het hele hotel. Uitgebreid ontbijt met warm gerecht naar keuze op het terras. Strand met betonnen terrassen met ligstoelen en een leuke strandbar direct onder het hotel (door parkje). Naar het centrum en de oude stad is het een 10tal minuten lopen, langs het zeepad of de weg (goede stoep). Een aantal redelijke restaurants. We hebben de Lungomare helemaal gelopen tot Volosko (12 km) en nog een keer tot halverwege en terug, is prachtig met voldoende horeca. Goede startplek om door het binnenland naar Rovinj of (gedeeltelijk) langs de kust naar Pula te rijden. De 4 dagen die we voorzien hadden waren perfect.