Maarten
Rosmalen, Nederland

Geweldige locatie, super huisjes met zwembad

4,0 van 5 bollen19 mei 2016 beoordeeld
Dit was geweldig, superhuisjes met eigen zwembad, klein zwembad maar prima. De huisjes hebben genoeg toiletten, slaapkamers, prima keukentje, 3 toiletten. Gezellig terras met hangmat in eigen tuin. Nog geen 5 minuten lopen dan sta je op strand of in de stad.. Wat een super locatie.
Datum van verblijf: oktober 2015
0.8 km van SERHS Villas da Pipa Hotel
Meer hotels in Praia da Pipa bekijken
Beoordeeld op 16 maart 2016

prachtige locatie
hele mooie villas met prive zwembad
als je wil komen ze voor je barbequen

wel een flinke klim naar het strand een behoorlijk hellende weg
leuk plaatsje en ik voelde me daar ook veilig
leuke retauranjes in de omgeving

Kamertip: alle huisjes lagen erg mooi
Datum van verblijf: april 2015
Beoordeeld op 4 maart 2015

Wij hebben in september 2013 2 weken in dit huisje gezeten met mijn man, onze dochter van 2 en mijn moeder. Dat was prima te doen zo met 2 grote slaapkamers en een redelijk formaat woonkamer met open keuken. Heel leuk dat het huisje een eigen tuintje en zwembad heeft: dat gaf lekker wat vrijheid voor onze dreumes en we hebben er veel gebruik van gemaakt. De loopafstand tot het centrum van Pipa en het strand was goed te doen (zelfs met onze dochter telkens in de draagzak of in de buggy).

Het huisje heeft geen afwasmachine, maar de afwas wordt gewoon door de schoonmaaksters gedaan, dus dat was ook prima. Wij waren heel tevreden over de schoonmaaksters.

In pipa zijn echt hele leuke kledingwinkels en cadeauwinkels, niet alleen van die souvenirszaken maar echt winkels die de Brazilianen ook leuk vinden.

Datum van verblijf: september 2014
Beoordeeld op 21 februari 2015

Toen we er aan kwamen stonden we even te kijken van is dit allemaal voor ons, de huizen bestaan uit een beneden verdieping met een zit gedeelte en een keuken, een badkamer met wc. Dan een een trap naar boven waar 2 slaapkamers zijn met ieder een badkamer. Het ontbijt werd s'morgen bij de villa geserveerd in de tuin naast het prive zwembad. al met al een zeer mooie plek om lekker tot rust te komen.

Datum van verblijf: maart 2014
Beoordeeld op 11 november 2013 via mobiele applicatie

Geweldig!!
Super mooie plek. Villas da pipa ligt in het centrum van Pipa. Af en toe kun je nog wel eens wakker worden van toeterende mensen in de straat maar over het algemeen rustig. Park is goed verzorgd en zwembad maken ze dagelijks schoon ( gedeeltelijk nieuw water en waterstofzuiger erdoor, dus niet alleen schepnet). Personeel is ontzettend aardig en is de hele dag in de weer het park netjes te houden.1 tip: GA NIET MET ARKE!!! De vlucht was afschuwelijk. Eerst Amsterdam naar Sal (6.5 uur) een uur stilstaan, Sal naar Fortaleza (4.5 uur) en een uur stilstaan, Fortaleza naar Natal.. Daarna nog 1.5 uur met bus.. Echt doe het niet! Villas da Pipa is dus een dikke aanrader maar Arke zeker niet!

Datum van verblijf: oktober 2013
Beoordeeld op 29 september 2013

Wij verbleven in juni 2011 in villas da pipa.
Wat een heerlijke plek!
Een ruime pousada. 3 badkamers, 2slaapkamers, een ruime keuken en zithoek voor twee personen! Het tuintje met prive zwembad is ook super.
Het is een rustige omgeving.
Personeel erg vriendelijk en behulpzaam.
Er werd goed schoongemaakt.
Ontbijt was top.
Geweldige vakantie gehad in villas da pipa

Datum van verblijf: oktober 2012