Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.387)
Beoordelingen filteren
2.387 resultaten
Waardering van reizigers
1.421
582
259
77
48
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.421
582
259
77
48
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
23 - 28 van 2.387 beoordelingen
25 oktober 2017 beoordeeld

Het was een mooi hotel, maar inmiddels veel achterstallig onderhoud. En nu ineens veel te veel onbeschofte Oostblokkers. 2e week oktober waren de zwembaden niet meer verwarmd, 3 van de 4 a la carte restaurants gesloten. Ook de buitenbar met terras en de vitaminebar waren dicht. Geen ijsjes meer. En de buffetten bieden heel weinig keuze. Dus ga ergens anders heen.

  • Verbleef: oktober 2017, reisde alleen
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
3  Bedank k b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 oktober 2017 beoordeeld

Ruime kamers,mooi zwembad en leuk strand. Maar....het eten was verschrikkelijk !
Zijn al meer dan 25 keer naar Turkije geweest en hebben dit nog nooit meegemaakt. Dit is de eerste keer dat we negatief commentaar op een hotel geven. Alle dagen hetzelfde,geen groenten, 3de keus vlees, taai, smaakloos en vet, wetende dat de Turkse keuken normaal heerlijk is. Het restaurant is ongezellig, niet proper en de bediening is ondermaats. Hotel zit vol Oekrainers " een ware ramp in restaurant en bar ".
Zijn al 16 keer naar hotel Baia Bodrum geweest, dan is dat het Paradijs ! Spijtig genoeg was het dit jaar in oktober al gesloten en moesten we een adere bestemming zoeken. In mei zekers terug naar Baia Bodrum ! La Blanche is absoluut geen 5 sterren waard , spijtig want het is een mooi hotel.

Kamertip: Kamers aan zwembadkant zijn 's avonds en 's nachts rumoerig !
  • Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Guidodandois
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 oktober 2017 beoordeeld

Prima ruime kamer met mooie badkamer uitzicht op de zee,dagelijks werd de kamer schoon gemaakt badkamer altijd schoon ,in het hotel was het altijd vrij rustig snachts geen overlast of zo.restaurant buffet was goed voor ieder wat wils vis,vlees ruime keuze aan salades toetjes en fruit ,Turks Chinees of vis restaurant dagelijks te bespreken ook echt super goed eten

Kamertip: Heb al meerdere keren hier geweest maakt op zich niks uit aan welke zijde je een kamer hebt
Verbleef: september 2017, reisde met vrienden
Bedank Corina v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LaBlancheHotel, Guest Relation Manager van La Blanche Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Valued ,

Extremely thanks for being our guest and taking the time to leave such a lovely review about your recent stay with us.Your feedback is appreciated.

Our team members will be more than happy to know their efforts were able to make your stay an excellent one.

As La Blanche Resort , our philosophy is providing the highest quality of service and product in the hotel for maximum guest comfort. We are so glad to read you were content with the services in the hotel. Please always feel free to contact us for your all concerns.

We look forward to the pleasure of welcoming you once again in the not too distant future.

Kindest regards,
Guest Relation Manager
Arzu Ataözden

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel mooi hotel. Vriedelijk personeel goed eten fijn groot zwembad op loop afstand van het dorpje alleen de animatie vond ik slecht te weinig variatie elke dag het zelfde maar eigenlijk vrijwel alles aanwezig kapper,hamam ,winkel 24 uur drinken bijna heel de dag eten smiddags nacks top geregeld

Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
Bedank Dennie v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LaBlancheHotel, Guesr Relation Manager van La Blanche Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Valued ,

Extremely thanks for being our guest and taking the time to leave such a lovely review about your recent stay with us.Your feedback is appreciated.
As La Blanche Resor , our philosophy is providing the highest quality of service and product in the hotel for maximum guest comfort. We are so glad to read you were content with the services in the hotel. Please always feel free to contact us for your all concerns.

We look forward to the pleasure of welcoming you once again in the not too distant future.

Kindest regards,
Guest Relation Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een heerlijk hotel vol met lieve mensen die er werken, op een fantastische plek!!
Al vele jaren genoten van alles bij elkaar maar het wordt ieder jaar minder wat eten betreft, nu 10 van de 15 dagen buiten gaan eten!!
Jammer ook dat er een overbevolking van Russen was die zich bepaald niet op de achtergrond hielden, en de eetzaal leegroofden en meenamen, fruit flessen wijn en gebak!!
Wij denken er nog over na, als de prijs gaat zakken willen we het nog wel proberen, maar niet voor de prijzen die reisbureaus vragen!!

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank anskoelewijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LaBlancheHotel, Guest Relation Manager van La Blanche Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Valued ,

Extremely thanks for being our guest and taking the time to leave such a lovely review about your recent stay with us.Your feedback is appreciated.

Our team members will be more than happy to know their efforts were able to make your stay an excellent one.

As La Blanche Resort , our philosophy is providing the highest quality of service and product in the hotel for maximum guest comfort. We are so glad to read you were content with the services in the hotel. Please always feel free to contact us for your all concerns.

We look forward to the pleasure of welcoming you once again in the not too distant future.

Kindest regards,
Guest Relation Manager
Arzu Ataözden

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken