Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (791)
Beoordelingen filteren
791 resultaten
Waardering van reizigers
469
161
83
37
41
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
469
161
83
37
41
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 791 beoordelingen
Beoordeeld op 5 juni 2019

de licatie us prachtig ..kamers perfect ..vriendelijk personeel maar jammer fenoeg amper een woord engels j
ziet overal prima uit
de welness is feweldug heerlijke haman en goede massages
veel te doen op sportgebied
aqua aerobic ,yoga wandelen en de gym ..
supermooie zwembaden

Datum van verblijf: mei 2019
Bedank ElsB279
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yucel K, Konuk İlişkileri Müdürü van Sianji Wellbeing Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 juni 2019

Geachte gast, We zijn erg blij dat u onze faciliteit gelukkig hebt verlaten.

We willen ook dat u weet dat we nauwgezet zullen omgaan met de andere afdelingen die u in de opmerkingen en opmerkingen hebt genoemd.

We zullen trots zijn je weer te zien. Heel erg bedankt voor al je goede wensen en wens je een fijne zomer. Met vriendelijke groet. Gastrelaties Afdeling..

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 oktober 2018

Van 11-10-2018 t/m 18/10 verbleven. Goed ingerichte, grote kamer, met uitzicht, goed bed en uitstekend en vriendelijke bediening. Boek dit hotel als een inclusief. Grote mooie binnen en buiten zwembaden, diverse soorten sauna;s, privé strand, de-toxing behandeling en massages naar wens. "s avonds vrijwel geen entertainment en men is op een auto of taxi aangewezen om de betere restaurants te vinden in Yalikavak- Marina, of Bodrum- Boulevard. In na en voor seizoen zeer gunstige aanbiedingen. TOP AANRADER, +/- 65 km van Lucht haven Milas/Bodrum.

Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde alleen
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Bertusd_13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 oktober 2017

Op 2 oktober genoten van dit geweldige hotel ( vroegere BABYLON ) Het gehele complex straalt luxe en rust uit en vrijwel alle kamers hebben zeezicht. Grote binnen en buiten zwembaden, eigen strand-je aan zee, vriendelijke bediening, sauna's nat/droog, Balinese en keuze massages in overvloed, schoonheidsbehandelingen etc.etc. een aanwinst voor dit deel van het schiereiland Bodrum. OOK niet hotelgangers kunnen van de wellbeing faciliteiten gebruik maken. AANRADER voor de verwende sauna gasten.

Kamertip: neem hoger gelegen zeezicht kamer
Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde alleen
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Bertusd_13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yucel K, Guest Relations van Sianji Wellbeing Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 november 2017
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you so much for giving your time to make such a nice comment about our hotel.

We are glad to hear that you enjoyed your stay with us and we were able to meet your expectations.

We were happy to have you as our guest at Sianji Wellbeing Resort and hope that we will have the opportunity to welcome you once again in our hotel in the future.

Kind regards,

İlayda Yaşar
Guest Relations


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 januari 2017

Zeer mooie kamers met balkon, luxueus. Elke kamer is eigenlijk een suite. Ontbijt excellent. Wellnessfaciliteiten zeer goed, prima mAssange. . Mooie ligging. Meerdere zwembaden waarvan 2 indoor. Op 15 tal minuten van Bodrum gelegen.

Datum van verblijf: november 2016
Bedank martineuzun
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yucel K, Ön Büro Müdürü van Sianji Wellbeing Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 maart 2017
Google-vertaling

Dear Our Valuable Guest ,

Thank you so much for giving your time to make such a wonderful comment for us.

Your high appreciation of our hotel is an honor for us. We are pleased to read that you had a wonderful holiday and the hotel impressed you.

Also, it was nice to hear you liked the accommodation and our services .

We were happy to have you as our guest at Sianji Wellbeing Resort, providing our best service to make your holiday special.

We look forward to welcoming you back .

Kind regards

Yücel KOÇAK
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juni 2015 via mobiele applicatie

Sianji ligt ong 30 min rijden van Bodrum stad op een rustige plek aan een baaitje. Voor rustzoekers ideaal zou je zeggen, maar helaas heb je last van het naast gelegen disco-resort. Housemuziek tot in de nacht.
De maaltijden van het 80/20 Alkaline dieet zijn gezond, maar naar mijn smaak wat flauw. Volgens mij kun je met verse ingredienten en kruiden veel smaakvoller koken.
Mijn suite is prachtig en heerlijk gelegen met grote tuin. Het hele complex wordt goed schoongehouden. Wellness is goed, met name Indiaase massage waar olie op je voorhoofd wordt gegoten is een absolute aanrader.
Strand en zwembad met goede bedjes, schone handdoeken en bediening.
Ik heb een heerlijke week gehad, maar doordat ik ook voor mn rust kom en last heb van de muziek 's nachts, betwijfel ik of ik nog een keer terugkom.

Datum van verblijf: juni 2015
Reistype: Reisde alleen
Bedank clautje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gizem H, Guest Relations van Sianji Wellbeing Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 september 2015
Google-vertaling

Dear Valuable Guest,

We would like to thank you for posting a review on Trip Advisor about your accomadation. We are really pleased that you have a nice experience at Sianji. Your comments are really important for us and you can be sure about that we consider them seriously. About the noise coming from next hotel, you can be sure about that we are trying to find a solution for that.

We would be glad to welcome you again.

Best Regards

Gizem Hepuysal Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken