Leliaert C

Italiaans restaurant loliva in rixos premium

Beoordeling van Rixos Premium Bodrum
5,0 van 5 bollen23 sep 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Wij hebben vanavond bij Lolivo een prachtige ervaring mogen beleven.sezar was onze ober van de avond en hij heeft ons een beleving gegeven die we al zelden hebben meegemaakt .Aan alles werd gedacht,alles was tot in de puntjes verzorgd.Wij komen hier zeker terug.Dankjewel aan het volledige team.
Datum van verblijf: september 2024
Reistype: Bezocht met vrienden
Gereageerd 30 sep 2024
Beste gast,
Wij zijn erg blij dat u een geweldige ervaring heeft gehad in ons Italiaans restaurant. Wij willen onze oprechte dank betuigen aan de heer Sezer en zijn team.Wij heten u altijd graag welkom in ons hotel met onze hoge normen en vriendelijk personeel.
Ik hoop je zo snel mogelijk weer te zien,
Hartelijke groeten
    1.2 km van Rixos Premium Bodrum
      3.5 km van Rixos Premium Bodrum
      Meer hotels in Torba bekijken
      Beoordeeld op 17 augustus 2024 via mobiele applicatie

Wij hebben een prettig verblijf gehad. Hotel was groot genoeg om iedereen goede dienst te verlenen. Nesibe van guest relation heeft ons goed geholpen tijdens ons verblijf en was altijd beschikbaar voor al onze vragen. Hotel is een beetje oud (kamers moeten misschien veranderen) maar de dienst was in algemeen goed

Datum van verblijf: augustus 2024
      Rixos Premium Bodrum, Genel Müdür van Rixos Premium Bodrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 augustus 2024

Beste Gast,Allereerst wensen wij u een geweldige dag in het Rixos Premium Bodrum Hotel. Het is erg leuk om de naam van mevrouw Nesibe van Guest Relations te zien. We willen vooral mevrouw Nesibe bedanken. Ook uw mening over de kamers hebben wij vastgelegd in ons systeem, omdat wij veel belang hechten aan uw mening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ideeën met ons. Wij zijn altijd blij u te mogen ontvangen. Ik hoop je zo snel mogelijk weer te zien.

Hartelijke groeten
      R'xos Prem'um Bodrum Management

Beoordeeld op 21 juli 2024

Goede service , faciliteiten goed .. aanrader van binnenkomst tot activiteiten als je van fitness hou en wil blijven bewegen is goed te doen. Spa was goed restaurants zijn ook goed. Ook krijg je een eigen assistent die je via whatsapp kan bereiken.

Datum van verblijf: juli 2024
      Rixos Premium Bodrum, Genel Müdür van Rixos Premium Bodrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juli 2024

Beste gast,
      Bedankt dat u uw goede ideeën met ons deelt. We zijn erg blij dat u tevreden bent met onze gastenrelaties en ondersteunende service. De persoonlijke assistenten die wij via onze Whatsapp-service aanbieden, proberen u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. De positieve reactie van u is een geweldige motivatie voor hen. Wij danken u hartelijk voor uw waardevolle tijd en gedachten. Ik hoop u zo snel mogelijk weer te mogen verwelkomen.

Beoordeeld op 21 juli 2024

Een geweldige evaring om naar dit hotel toe te gaan. De gastvrijheid is heel goed, het hotel biedt genoeg restaurants en keuze aan aan eten. Het hotel is heel goed gelegen in een prachtige omgeving. Het restaurant lolive is waanzinnig, geweldig eten!

Datum van verblijf: juli 2024

Beste gast Samanthas,
      Bedankt voor het delen van uw opmerkingen over uw verblijf in Rixos Premium Bodrum. Het kennen van de positieve meningen van onze gasten is voor ons altijd van groot belang.
      Wij willen u graag laten weten dat wij uw positieve opmerkingen over onze dienstverlening met ons team zullen delen. Het kennen van de positieve meningen van onze gasten over onze dienstverlening, waarmee wij de gasttevredenheid willen maximaliseren, stimuleert ons altijd tot nieuwe initiatieven.
      Wij willen u nogmaals bedanken voor het delen van uw mening over onze diensten met ons en willen u laten weten dat wij u bij uw volgende reis graag weer van dienst zullen zijn.
      Groeten,
      Rixos Premium Hotelmanagement

Beoordeeld op 14 juni 2024

Wat een top vakantie.
      Hotel is mooi en het personeel draagt je op handen.
      Het eten is veelzijdig.
      Het strand is mooi schoon en het personeel zorgt voor de handdoeken.
      Ook krijg je op het strand je drinken geserveerd.

1 klein min puntje de market is erg duur.
      Zonnebrand kost 61.35 terwijl deze in het dorp 7 euro kost.

Verder een echte top vakantie gehad met mijn zussen

Kamertip: Schoon en mooi hotel.
      Datum van verblijf: juni 2024
      Rixos Premium Bodrum, Genel Müdür van Rixos Premium Bodrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juni 2024

Beste Gast,
      We waren blij u en uw twee zussen te mogen verwelkomen met ons hoogste serviceniveau. Wij zijn zo blij dat u een heerlijke vakantie heeft gehad. We zijn erg blij dat u onze teamleden de hoogste lof hebt overgebracht. Onze teamgenoten werken met grote discipline. Speciale dank aan alle teams die jullie hebben geholpen. Uw opmerkingen zijn de grootste motivatiebron voor al onze medewerkers.
      Wij zullen uw feedback over de zonnebrandcrème doorgeven aan de marktmanager.
      Wij willen u en uw broers en zussen graag zo snel mogelijk weer ontvangen.
      Rixos Premium Bodrum

Beoordeeld op 14 juni 2024

Geweldig top hotel.
      Waren hier met zijn 3en zussen.
      Top services eten top drinken top.
      Ze doen alles voor je echt geweldig.
      Ze zijn ook zo lief en attent.
      Helpen je overal bij.
      Super gastvriendelijk.
      Je hoeft echt niks zelf te doen alleen maar te genieten van al het moois hier

Datum van verblijf: juni 2024

Beste gast,
      We waren blij u en uw twee zussen te mogen verwelkomen met ons hoogste serviceniveau. Wij zijn erg blij dat u een heerlijke vakantie heeft gehad. We zijn erg blij dat u het grootste compliment aan onze teamleden heeft overgebracht. Onze teamleden werken met grote discipline. Onze speciale dank gaat uit naar alle teams die u hebben geholpen. Uw commentaar is de grootste bron van motivatie voor al het personeel.
      Wij hopen u en uw zussen zo snel mogelijk weer te mogen verwelkomen.